Calendar

Septembrie 2017
LunMarMierJocVinSamDum
 << < > >>
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Cine este conectat?

Membru: 0
Vizitator: 1

Anunt

rss Sindicalizare

Ian292012

Lista Spionilor Arabi din 1989 - 2012

Incepand inca din anul loviturii de stat – 1989 – zeci de nuclee de terorism au asaltat politica si lumea afacerilor din Romania, sute de agenti ori chiar ofiteri superiori ai serviciilor secrete arabe, maghiare, israeliene, ucrainiene si ruse au patruns in sistem, unii chiar in structurile serviciilor secrete romanesti, altii mai sus, in toate guvernele postdecembriste, pe post de… “consilieri de stat”, in timp ce reprezentanti ai Mafiei si, implicit ai STIDA (oculta care stapaneste, la randul ei, Cosa Nostra din Italia), au ajuns sa faca afaceri “la vedere” cu sefi de pe la “Doi s-un sfert”. Cazut in derizoriu, SRI fie tace, fie declara sus si tare: “in Romania nici vorba de teroristi!”. Iata listele complete ale tuturor agentilor secreti straini care actioneaza pe teritoriul Romaniei, dar si cazuri concrete de strangere de fonduri  pentru Hezbollah, de spalari de bani pentru Cosa Nostra, de atentate teroriste, stranse in mii de rapoarte ale ofiterilor profesionisti din sfera intelligence, dar tratate cu indiferenta de sefii lor, majoritatea adusi la carma SRI doar pe criterii politice sau de clan:

1. Khaled Deiab Abdallaa Matar, seful agenturii O. E. P. in Romania, dublu agent Palestinian, KGB, detinator de… Certificat de revolutionar in Revolutia din 1989, a finantat PUNR pentru a deveni deputat in Parlamentul Romaniei, fost membru al PUNR.
2. Abdel Mohmed Hadi Rahman (traieste in Romania de 20 de ani, cu identitate falsa, sub numele de Hadi Jaradat), ofiter in serviciul secret Palestinian, prima rezidenta in Romania a avut-o in Baia Mare. 
3. Mahmud Farzat, seful serviciilor secrete Siriene din Europa de Est si dublu agent KGB – CIA, omul de legatura dintre Moscova, Bucuresti, Damasc, Washington si alte servicii secrete internationale. Este nimeni altul decat socrul terisristului Omar Hayssam si se ocupa de comertul de tractoare din Romania, deruleaza exporturi si importuri prin firme a lui Dan Voiculescu. Dupa decembrie 1989 a inceput afacerile private in Romania in Judetul Bacau fiind protejat de relatiile pe care le are cu reprezentanti locali ai PSD - Viorel Hrebenciuc si altii si SRI, prin Radu Timfte, fostul sef al Serviciului.
4. Omar Mohamad agent Serviciul Secret Siria, finantator al PSD si fratele lui Omar Hayssam. In martie 1998 fratele lui Hayssam a oferit un imprumut de consumatie, pe un an de zile in suma de 1 420 000 dolari, actionarului majoritar Thodor Stanis de la firma SC Rio Soft Drinks SA din Timisoara si findca termenul nu a fost respectat si nu a returnat imprumutul, in aprilie 1999 Omar Mohamad a devenit principalul actionar al Sc Rio Soft Drinks SA. Actionar la SC RIO SOFT DRINKS SA se afla si CARMEN RADULESCU, sotia fostului sef al SERVICIULUI ECONOMIC TIMIS, col. ( r) Pavel Radulescu, SRI-KGB. OMAR MOHAMAD a cumparat actiunile de la aproape toti actionarii minoritari, mai putin de la TIBOR DIOSI si KLAUS GROSS si a mutat sediul social al firmei SC RIO SOFT DRINKS SA. la Bucuresti. OMAR MOHAMAD schimba conducerea SC RIO SOFT DRINKS SA, la Timisoara unde este numit cpt. (r) MIHAI PETRECHIOIU, sef SERVICIU ECONOMIC TIMIS, iar la sediul din Bucuresti si la firma fratelui sau HAYSSAM, BUCOVINA MINERAL WATER sunt numiti col. CROITORU si col. MUSTATA sefi in DIRECTIA ECONOMICA A INSPECTORATULUI GENERAL AL POLITIEI BUCURESTI. 
5. MOHAMED MUNAF agent secret irakian, recrutat si de catre CIA. Munaf are trei firme in Romania: AUDIOSONIC TRADE MARKET, infiintata in anul 1992, in care Munaf este actionar principal cu 64% si un alt spion irakian, Umar Noraddin, cu 36%, cu sediul in sos Mihai Bravu, nr. 64-88, bl. P7, sc. 2 et. 1, ap. 49, sector 2, Bucurest, dizolvata in 2002. SRL, BASEF TRADE COM SRL si POLAR ELECTRONICS INDUSTRY and TRADE SRL, infintata in 1993, cu sediul in BUCURESTI, str Soimus, nr. 65, sectorul 4 si administrator al firmelor lui OMAR HAYSSAM. In datele inregistrate la Registrul Comertului rezulta ca Munaf este nascut la data de… 01. 01. 1900. Daca un cetatean roman scria aceasta data falsa in acte, imediat intra in puscarie. Este o atitudine caracteristica serviciilor de informatii sa prezinte date si acte false.
6. KAMEL KADER agent Palestinian, SRI-KGB si “luptator in REVOLUTIA din 1989”, lider al studentiilor palestinieni din Romania, membru al grupurilor teroriste AL FATAH si ABU NIDAL, combatant al FRONTULUI de VEST din LIBAN, membru al O. E. P. si AUTORITATEA PALESTINIANA. Obtinea vize si pasapoarte pentru intrarea in Romania a cetatenilor palestinieni prin col. ORELEANU, fost sef la Directia Pasapoarte Timis. Patron a 14 firme in TIMISOARA si BUCURESTI, a finantat campania electorala a PDSR-PSD, in 1992, cu un milion de dolari, si a obtinut functia de consilier presidential al lui ION ILIESCU si functia de consilier al secretarului general al Guvernului Romaniei, (iar secretar general al guvernului Romaniei era la vremea respectiva VIOREL HREBENCIUC si prim ministru NICOLAE VACAROIU). KAMEL KADER a fost si consilier pe probleme de informatii a lui YASSER ARAFAT.
7. JABRI TABIZI agent secret din Serviciile siriene, se ocupa, in present, cu trafic cu tigari si arme. Locuieste in Bucuresti, la doi pasi de Inspectoratul Politiei Romane si are ca “vecin” o importanta unitate a SRI…
8. MUSA HAMAD, “domiciliat” in Bd. Kokalniceanu nr. 34, ap 16, Bucuresti, dublu agent Palestina - KGB, consilier al Ambasadei Palestina la Bucuresti, face trafic cu tigari si arme.
9. MOHAMED TALLA, din Str. Turda Nr. 116, Bl. 37, Ap. 28, agent Palestina, consilier si el al Ambasadei Palestina la Bucuresti, implicat in trafic cu tigari si arme.
10. DIB ASSAAD DIB, cu domiciliul Str. Turda Nr. 120 Et. 7 Ap. 28, agent palestinan, consilier al Ambasadei Palestina la Bucuresti, implicat si el in reteaua de trafic cu armament a celor doi conationali ai sai, amintiti mai sus.
11. NAZIEH IBRAHIM HUSSEIN ATIEH Str. Masina de Paine Nr. 41, Bl. Od55 Ap 124, dublu agent Palestina - CIA, consilier al Ambasadei Palestina la Bucuresti, trafic cu tigari si arme.
12. MAHER AL AKAWAN Calea Mosilor Nr. 290, Ap. 47 agent Siria, trafic cu tigari si arme.
13. VICTOR MICHELLE ISSA, de nationalitate cipriota, agent dublu, libanez Mathaba – CIA, actiona la Constanta si a creat un prejudiciu de 3 miliarde de dolari statului Roman, mituind magistrati si politisti, apoi fuge la KIEV, unde isi continua activitatea de trafic cu tigari cu sprijinul KGB, intrand acum clandestin in Romania ori de cate ori serviciile secrete straine pe care le reprezinta i-o cer.
16. SAMER GADBAN agent palestina SRI, KGB, CIA membru al Frontului Popular pentru Eliberarea Palestinei si al gruparii teroriste Al Fatah, ofiter SRI si era folosit ca translator de SRI pentru ofiteri gruparii teroriaste Al Fatah pregatite in Romania inainte de 1989.
17- WAEL GADBAN agent palestina SRI, KGB, CIA membru al Frontului Popular pentru Eliberarea Palestinei si al gruparii teroriste Al Fatah, ofiter SRI-KGB
18- THAER GADBAN agent palestina SRI, KGB, CIA membru al Frontului Popular pentru Eliberarea Palestinei si al gruparii teroriste Al Fatah, ofiter SRI-KGB. Fratii GADBAN au intrat in legatura cu fratii Elias si Mike Nassar agenti libanezi mathaba -KGB traficanti de arme, tigari si produse de contrabanda cu marfuri din Orientul apropiat spre Europa, adusi in Romania in 1990, in urma demersurilor facute de un traficant de arme libanez la AMBASADA ROMANA de la BEIRUT . Traficantul s-a adresat Ambasadei Romane la Beirut pentru a i se mijloci contactarea unui furnizor roman de armament, prezentand o lista de arme si munitie de infanterie si artilerie specifice dotarii armatelor din fostul Tratat de la Varsovia. Atasatul militar roman de la Beirut a informat Directia Informative a Armatei care, la randul ei, a adus cererea de oferta in atentia RA ROMTEHNICA.
Fratii Elie si Mike Nassar intra in contact in Romania cu MOHAMED SHRECH (alias ABU RAMI) consilier al Ambasadei Palestine la Bucuresti agent SRI-KGB si intregul grup intra in contact cu organele de informatii ale armatei-ROMTEHNICA si cu SRI. Fratii NASAR si GADBAN au inceput traficul de tagari pe care le aduceau in Romania cu ajutorul gen. GHEORGHE FLORICA, gen. POPA FLORENTIN de la M. Ap. N. si col. BOGZA de la AEROPORTUL CLINCENI agenti SRI- SIE-KGB care le facilita trecerea prin VAMA a tigarilor, eludand vama si plata taxelor legale. Tigari care se vindeau in Romania prin firmele: PALESTA, GENAH, BELA IORDANIA, SAMER, SAMIRA, SILVIA, ELMA, AZICO, AMEGE, KARELIA si altele, si cu bani proveniti din vanzarea tigarilor se cumparau arme in numele traficantului libanez. Operatiunile de export de armament si munitie, au fost aprobate si monitorizate de structuri informative straine, printre care CIA, MOSAD si altele, fara plata taxelor vamale legale.
Din cauza sumelor mari de bani manipulate de clanul Gadban si Nassar au aparut divergente la care au intervenit SRI, prin directorul SRI Virgil Magureanu si a dat castig de cauza clanlui Gadban care erau ofiteri SRI-KGB si a detrminat arestarea lui Elie Nassar care este eliberat dupa ce plateste 3 000 000 de dolari lui Virgil Magureanu care spune ca, i-a predat la SRI. Astfel s-a stins un conflict de contrabanda internationala cu arme si tigari care ducea la deconspirarea multor agenti SRI, KGB, CIA si arabi care au participat la lovitura de stat din decmbrie 1989 din Romania. ELIE NASSAR pleaca impreuna cu fratele sau MIKE NASSAR agent libanez- KGB la MOSCOVA unde continua actvitatea de contrabanda cu tigari si arme protejati de KGB-ul sovietic care vand TIGARI la MOSCOVA si cumpara arme din ROMANIA.
19. KHALIL KASSAN agent palestinian, iordanian (pasaport nr. D. 032557 eliberat de autoritatile iordaniene), SRI, KGB, CIA trafic de tigari si alte produse cu mult peste cele declarate, paguba de peste un million de dolari, sprijinit de gen. Florica Gheorghe si gen. Bunea agenti SIE-KGB, fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor.
20. AHMED MURAD agent libanez mathaba SRI-KGB.
21. MOHAMMAD MURAD agent libanez mathaba SRI, KGB, CIA Fratii MURAD patroni ai firmei SPRING TIME traffic de tigari si cafea si au deschis lantul de magazine-restaurant ce poarta numele SPRING TIME si au achizitionat cateva hoteluri pe litoral respectiv: PERLA, MAJESTIC din MAMAIA, facute cadou de DAN MATEI AGATHON, asa zisul fratele lui AGATHON, iar la inugurarea imperiului MURAD fost invitat si ION ILIESCU, Fratii Murad membri ai gruparii teroriste HEZBOLLAH au produs o paguba de 19 000 000 de dolari.
22. SIMON ABU RACHED agent libanez mathaba SRI, KGB, CIA nepotul lui EMIL BADRAN fost Ambasador al LIBANULUI la BUC. trafic de tigari a cumparat restaurantul BRADET din cartierul Cotroceni.
23. MOHAMED AL ITAWI, agent libanez mathaba SRI, KGB, CIA patron al firmei BIBU SRL si copropietar al cazinoului de langa HERASTRAU.
24. HANRY AL SEKAAF agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA copropietar al cazinoului ROUGE et NOIRE a fugit cu bani cu tot din Romania.
25. JAMAL KANJ agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de tigari, in present afaceri cu fructe a deschis un angro cu fructe.
26. HUSSEIN HASSAN agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de droguri patronul restaurantului BILDA din GROZAVESTI.
27. AL HAMED agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA traffic de tigari patron al restaurantului GOLD TIME din Regie.
28. MOHAMED ABBAS agent siria SRI, KGB, CIA propietar al firmei ROMSIR SRL a cooperat cu OMAR HAYSSAM si fratele lui NASSAR BAKRY ofiter de securitate al AMBASADEI SIRIEI la Buc.
29. AHMED SALEH agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic cu tigari si droguri, prins in locuinta cu 125 000 dolari de politie pe care, ii preda politiei pe motiv ca, nu stie ai cui sunt, ruda cu NABIH BERRY, seful AMAL (gruparea terorista HEZBOLLAH) al PARLAMENTULUI LIBANEZ
30. RAAD HALLOUL agent irakian SRI, KGB, CIA trafic de tigari si cafea asociat cu un senator Roman la o fabrica de impachetat cafea si ferma de cresterea puilor.
31. MOHAMED MOUSAWI agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de tigari si cafea si patron al unei fabrici de impachetat cafea.
32. ALI SHALAN AWADA agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de tigari si cafea propietar al firmei ROMPROFIL din CALEA MOSILOR Bucuresti.
33. WALID GASSAN JABER agent irakian SRI, KGB, CIA traffic de tigari si cafea distribuitor angro la complexul CIUPERCA din Bucuresti
34. YOUSEF SOMMA agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de tigari, reprezentant al firmei producatoare de tigari BIBLOS si cafea NESS AMIGO falsificat, coopropietar al restaurantului TRIUMF.
35. HASSAN AL MAAMI agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA traffic de tigari si cafea falsificata pe ruta CIPRU-BULGARIA-ODESA fabrica de cafea la MIHAILESTI, Jud. Giurgiu si patron al firmelor VELMANI, MEI si altele, a cooperat cu fratele lui OMAR HAYSSAM, a fost prins cu transport illegal de tigari a avut un C-ul pe pasaport, dar cu sprijinul SRI-KGB fuge in Liban.
36. SAMER MEHLEM agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de tigari,
37. AMER MEHLEM agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de tigari. Fratii MEHLEM sunt coordonati de fratii MURAD de la SRING TIME, au devenit patronii discotecii WHY NOT.
38. NABIL SHERY agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA absolvent al Facultatii de Medicina din Iasi traffic de tigari BIBLOS si PARISIENNE, asociat in afaceri cu fratii MURAD la SC NEW HOUSE din PANTELIMON
39. KHALED AL AMIN agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA traffic de tigari si cosmeticeprin firma NIRAN.
40. ELIAS YOUUSSEF agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA traffic de tigari
41. MICHEL YOUUSSEF agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA traffic de tigari. Fratii YOUUSSEF parteneri in traffic de tigari impreuna cu grupul fratilor NASSAR si GADBAN si EMIL BADRAN fost ambassador al LIBANULUI la Bucuresti si MOHAMED SHRECH consilier al ambasadei Palestina la Bucuresti au introdus tigari in Romania prin firma fratilor NASSAR si GADBAN, BELA IORDANIAN in stransa colaborare cu gen. GHEORGHE FLORICA, gen. POPA FLORENTIN de la M. Ap. N. si col. BOGZA de la AEROPORTUL CLINCENI agenti SIE- SRI, KGB, CIA care le facilita trecerea prin VAMA a tigarilor, eludand vama si plata taxelor legale.
42. AREZ TOHME agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de tigari
43. GERBAN TOHME agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de tigari
44. ZAITEF TOHME agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de tigari. Fratii THOME au introdus tigari in cantitati mari din Cipru in Romania respective: MONTE CARLO, CAMEL, SALEM si VANTAGE.
45. SALAH KOBROSSLY agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de tigari care impreuna cu BALLIETY cetatean cipriot cel care livra tigarile Marlboro si LM in Romania si VICTOR ISSA agent libanez SRI, KGB, CIA au produs o paguba statului Roman de 47 milioane de dolari.
46. AMER OUBEID agent iordanian SRI, KGB, CIA trafic de tigari
47. AHMED EL KHATIB agent iordanian SRI, KGB, CIA trafic de tigari
48. TALAL AL KHATIB agent iordanian SRI, KGB, CIA trafic de tigari, toate aceste trei persoane reprezentanti ai firmei BASTOS in Romania si au produs o paguba statului Roman de 6 milioane de dolari lunar in care este implicat fostul director SRI VIRGIL MAGUREANU.
49. VICTOR SARRIS agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de tigari, reprezentant al firmei PARISIENNE care a folosit la distributie cetatenii libanezi EZZ IBRAHIM si ALI AHMED a produs o paguba statului Roman in 1993 de 5 000 000 dolari SUA.
50. RADWAN AKTAA agent sirian SRI, KGB, CIA trafic cu tigari si cafea
51. MUSTAFA GHAZWAN AKTAA agent sirian SRI, KGB, CIA trafic cu tigari si cafea colaboratori ai lui Zaher si Hayssam.

( Multumesc Simona Fica - Directoare Explozive News ).

Admin · 1221 vizualizari · 0 comentarii
Categorii: Prima categorie
Ian292012

Actiuni Mossad in Romania

Inca un motiv pentru care sa uram evreii! 

O mare parte din industria de armament românească a fost sistematic distrusă după 1989 în favoarea importurilor din Israel. O altă parte a fost acaparată de oamenii de afaceri evrei. Vom aminti pentru început un fapt bine cunoscut, acela că cei mai mari traficanți de armament din lume sunt evreii, respectiv cetățenii israelieni. Recentul caz Șimon Naor din România o demonstrează cu prisosință. După anul 1989, importurile românești de tehnică militară prin evrei nu au mers doar pe relația cu Israelul. Și alte mari afaceri, precum afacerea Dracula-Bell Helicopters – IAR Ghimbav Brașov (care era să ne coste aproape trei miliarde de dolari americani), deși veneau din S.U.A., au fost intermediate de politicieni și afaceriști evrei, precum se va vedea.

În privința acaparării României ca piață de trafic și de desfacere a industriei militare israeliene, o activitate excepțională a avut-o serviciul secret extern al Israelului, Mossad-ul. În urmă cu mai mulți ani, remarcabilul analist (specialist în servicii secrete) George Dora, semnala în periodicul la care semna acum vreo 7 ani, că prăbușirea avioanelor militare românești, respectiv a MIG-urile ce cădeau ca muștele, are legătură cu activitatea de sabotaj organizată de Mossad pentru a determina ca în întreaga aviație militară românească să fie implementat sistemul de ghidaj electronic ȘOCAT, aparținând firmei israeliene Elbit System Ltd.  

În afară de faptul că, într-adevăr, sistemul ȘOCAT este în prezent introdus în toată tehnica militară aeropurtată românească (cu majora contribuție a fostului ministru al apărării românești, evreul mason Victor Babiuc), dacă vizităm situl de internet al Elbit Israel (www.elbit.com) vom observa că 80% din afacerile acestei firme au în obiectiv România. Pe plan intern, majoritatea acestor afaceri au avut caracter infracțional și s-au lăsat chiar cu condamnări pentru unii responsabili români (afacerea PUMA/I.A.R. Ghimbav – elicoptere militare, afacerea AEROSTAR Bacău – avioane militare), dar ele nu au fost stopate, ci se desfășoară și în prezent în favoarea Israelului.
Iata câteva dintre “ciudatele” afaceri ale Ministerului Apărării din România, adică achiziții din Israel: - Afacerea UZI: câteva mii de pistoale mitralieră importate din Israel pentru regimentul de gardă. Citat: ,Au fost niște jucării haioase și dătătoare de bărbătești simțăminte, dar asta până li s-a epuizat muniția (nu știm contra cui). Noroc cu un magazioner salvator care a descoperit că se potrivesc cartușele pentru pistoletul ORIȚA, uitate în depozitele Armatei de prin anii ‘50″;- Afacerea LANCER: firma Elbit – AEROSTAR ELBA ELECTRONICS s-a implicat să modernizeze aparatura de bord a “sănătoaselor noastre MIG-21. După negocierile din ‘91-’92… contractul a intrat în derulare, înviorat de cifra de 100 milioane de dolari”, plătiți de români;- Afacerea SĂGEATA: import de muniție antitanc de la firma israeliană TAAS, afacere de câteva zeci de milioane dolari. Mai amintim afacerile “FOCOASE DE PROXIMITATE”, “RADARE MARCONI” și “APARATURĂ DE VEDERE PE TIMP DE NOAPTE”, aproape toate învârtite cu firme din Israel. Ba, ca să mai adăugăm un moț caschetei, vom preciza ca și firma Bell Helicopters (afacerea DRACULA) a fost adusă tot via Israel… Prin 1991, generalii Cioflină, Mincu și colonelul Grigore, păstoriți de Vasile Ionel, au reușit să izoleze armata română, contractând pentru S.T.A.R. (Sistemul de Transmisiuni al Armatei Române) produsele în standard Eurocom ale firmei MARCONI. În Europa, de aceeași dotare mai beneficiază o regiune militară din Austria și fix un canton din Elveția. Comision… un milion USD. Caietul de Sarcini (al M.Ap.N.) definea cu precizie un sistem total diferit de cel oferit de MARCONI; cu toate acestea nici una dintre firmele care au respectat condițiile tehnice solicitate: ALCATEL, ERICSSON, MOTOROLA și TELRAD… nu a fost apreciată la încheierea contractului.
Ei bine, de toate aceste afaceri, și încă altele, se leagă numele unui mic grup de destoinici comersanți [precum]: colonelul Toma – fost director de importuri pe «relația Israel», mutat după 1992 ca director general la ROMTEHNICA (Regia de Stat ce asigura toate afacerile Ministerului Apărării din România)… Și, în sfârșit, dar deloc neimportant, Mihai Burlacu, fost secretar de stat pe vremea lui Ceaușescu, devenit după ciuntirea din decembrie [1989], director general al Institutului de Proiectări 0111 al M.Ap.N. N-am putea să vă spunem ce poziție mai are astăzi, știm doar că are un sediu în vecinătatea guvernului și că prin mijlocirea sa se poate comunica ușor cu firme din Israel. Că veni vorba de poporul ales, nu-ș’ cum se făcu, dar și acesta și-a ales în conducerea firmei ELBIT [SYSTEM] un domn Ciubotaru. Luați acum și numărați: nu sunt mai mult de 10 cei care au hotărât – până în 1996 – ce să cumpărăm pentru armățica noastră degrab privitoare spre NATO. Ce modificări de cadre credeți că s-au petrecut în acest club select și bine ferecat după venirea Emilului [președintele Emil Constantinescu]?”Nu putem conchide decât că numirea colonelului Toma în fruntea regiei armatei române, Romtehnica, fost director de importuri pe “Direcția Israel” în vremea lui Ceaușescu, se datorează mai degrabă Mossad-ului, prin agenții săi infiltrați în guvernul român. Unul dintre cei mai importanți pioni guvernamentali direct responsabili de aceste acțiuni este masonul Victor Babiuc, fost ministru al apărării României, al cărui nume de cod printre agenții SPP era chiar Mossadiuc, și care se numără printre oamenii de legătură ai ofițerului israelian Shimon Nahor (cel inculpat pentru trafic de arme).Despre modul cum serviciul secret al spionajului israelian are obiceiul de a se implica în desemnarea miniștrilor apărării altor țări, este semnificativ celebrul episod, relativ recent, din războiul cu Siria al Israelului. Astfel, Mossad-ul a reușit la un moment dat să schimbe identitatea și biografia unui evreu sirian, pe care îl recrutase ca agent, și astfel l-a propulsat până în funcția de ministru al apărării al Siriei. De pe poziția de șef al armatei siriene, acesta a transmis Israelului toate informațiile “de front” în momentul declanșării ofensivei Siriei asupra acestuia.Evident că ofensiva siriană a fost un fiasco, iar Israelul și-a lărgit teritoriile chiar.Îi vom reda însă cuvântul specialistului George Dora, care în 1998, sub titlul Interesele strategice israeliene decid în Iugoslavia, relata că în urma unor tratative secrete dintre Turcia și Israel s-a încheiat o axă strategică Ierusalim-Ankara, care reprezintă o alianța militară cu caracter ofensiv, îndreptată împotriva refacerii sferei de influență a Rusiei în Estul Europei și în Balcani. Pentru atingerea acestor deziderate, politicienii și staff-ul serviciilor secrete din Israel și Turcia au declanșat o adevărată ofensivă în scopul fărâmițării statelor naționale din Balcani, prima victimă fiind fosta Republică Socialistă Federativă Iugoslavia.În paralel, cu acordul tacit al S.U.A. și al Germaniei, se acționează împotriva României, pentru obținerea autonomiei Ardealului. Totuși, în concepția serviciilor secrete din cele doua țări menționate, în acest acord (axa strategică Ierusalim-Ankara) urma să fie inclus și Bucureștiul.În ceea ce privește România, Israelul era interesat atât de porturile strategice de la Marea Neagră (fie chiar și pentru trupele americane), cât și de viitorul spațiu de complementaritate al Transilvaniei. Anihilarea unei posibile alianțe ortodoxe, cuprinzând Rusia, Grecia, România, Bulgaria, Serbia, se află de asemenea pe unul dintre primele locuri în planurile serviciilor secrete ale Israelului, cu binecuvântarea S.U.A. și a Germaniei.
“În domeniul militar – scria G. Dora -, semnalăm cooperarea româno-israeliană în ceea ce privește transformarea a 40 de elicoptere I.A.R. Puma în configurație de atac. Acestui contract în valoare de peste 100 de milioane dolari, executat de firma israeliană Elbit, i se va adăuga un nou aranjament privind modernizarea în totalitate a celor 200 de avioane MIG 22 românești. Dependența industriei românești de apărare și a înzestrării armatei fața de Israel este un lucru ascuns de actuala guvernare opiniei publice… Poziția anti-constituțională a Consiliului Suprem de Apărare a Țării (C.S.A.T.), de a pune practic România în stare de război cu Republica Iugoslavia sub acoperirea unei misiuni umanitare, nu este atât o cedare în fața presiunilor N.A.T.O., ci reprezintă subordonarea conducerii de la București intereselor strategice ale Israelului în Balcani.”Tot așa se întâmplă și în anul 2003 când, înainte de a exista o acțiune militară a NATO împotriva Irakului, înainte de a exista o rezoluție ONU care să aprobe declanșare războiului, guvernarea Iliescu-Năstase bagă România în război alături de S.U.A., sfidând Uniunea Europeană chiar, în folosul real al… Israelului, care acționează din răsputeri ca puterea Irakiană să fie distrusă.Care este însă fiasco-ul din industria de apărare a României?La sfârșitul anului 2001 în industria de apărare românească mai lucrau cca. 45.000 de salariați, iar Ministerul Industriei și Resurselor anunța în ianuarie 2002 că urmează importante disponibilizări de personal din această ramură, numărul total de salariați din industria militară urmând să rămână de numai 19.000 de oameni. Motivarea măsurii, conform ministerului român al industriei: “Numărul de persoane angajate în unitățile din industria de apărare a fost stabilit în acord cu nevoile strategice ale României”, ori acestea ne-au fost stabilite și impuse de “Parteneriatul” cu NATO și de forurile internaționale occidentale.Chiar din ianuarie 2002 au avut loc mari disponibilizări de personal din industria de armament românească. Dezvăluim acum procedurile diabolice prin care a fost distrusă o întreagă ramură a economiei naționale. Iată faptele! În cei 12 ani de “tranziție”, cu începere din anul 1990, România a devenit din mare exportator de armament un mic producător, valoarea exporturilor sale reducându-se de la 750 milioane de dolari în 1989, la numai 31 milioane de dolari în anul 2001. O importantă cauză a acestui dezastru, este situația creată de cele două companii românești de stat – Romtehnica și Romarm – care s-au concurat reciproc la licitațiile internaționale. Au existat chiar situații când cele două companii românești au licitat separat, oferind la vânzare aceleași produse, fabricate de aceeași uzină românească. Dintre aceste faultări reciproce între români nu au avut de câștigat decât străinii. Bulgarii, de exemplu, au ajuns pe locul cinci în lume în topul exportatorilor de arme și muniție, chiar dacă în 1989 nici nu figurau în acest clasament, în timp ce România ocupa chiar locul cinci, iar acum a ajuns pe locul 80 și se află în cădere liberă. Aproape toate piețele de desfacere ale armamentului românesc au fost pierdute deoarece miniștrii români ai Apărării au renunțat de bunăvoie la ele, respectând întocmai condițiile impuse de NATO și Comunitatea Europeană, adică s-a renunțat la exporturile de armament de tip sovietic cu mare desfacere până atunci în Asia (India, Pakistan) și Egipt. Astfel, fabrica de armament Tohan Zărnești și-a pierdut piețele de desfacere pentru focoasele de rachete, pentru rachetele de fregate și pentru piesele de artilerie. Adaptarea industriei militare românești la standardele NATO s-a dovedit a fi dezastruoasă. Exemplu: Uzina Mecanică Sadu s-a retehnologizat pentru cartușele compatibile NATO, având o capacitate de producție zilnică de cinci milioane de cartușe, dar această producție reprezintă exact numărul total de cartușe ce l-a exportat în întreg anul 2001.
BELL HELICOPTERS, RULETÃ A AFACERILOR EVREIESTI.
În cadrul “democrației americane”, slujba de ambasador al Statelor Unite ale Americii este, fie răsplata președintelui nou ales al S.U.A. pentru unii dintre susținătorii săi din campania electorală, fie pur și simplu este o demnitate cumpărată de cei interesați în a-și promova interese de grup, preponderent economice, în țările unde Statele Unite ale Americii au deschise ambasade.În privința României, președintele Comunității Evreiești din New York, Alfred Moses, totodată membru B’nai B’rith, și-a cumpărat de două ori această poziție. Prima oară pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, iar a doua oară pe vremea lui Ion Iliescu. În ambele cazuri, motivele sale au fost acelea de promovare a intereselor oligarhiei evreiești asupra României, în timpul celui de-al doilea mandat al lui Moses acestea fiind preponderent economice.Una dintre afacerile în care Alfred Moses s-a implicat peste măsură, alături de senatorul american Tom Lantoș, evreu ungur, este aceea de a impune României cedarea Întreprinderii de Avioane din România de la Ghimbav-Brasov firmei americane Bell Helicopters-Textron, căreia să îi și comande 96 de elicoptere Cobra, rebotezate “Dracula” după dotarea cu sistemul electronic de ghidare israelian Șocat. Toată afacerea urma să coste România peste 2,5 miliarde de dolari.Celebrul film al lui Oliver Stone, JFK, a demonstrat cu succes că asasinarea președintelui S.U.A., John F. Kennedy, este legată de interesele C.I.A. și ale “complexului industrialo-militar” de declanșare a războiului din Vietnam.Autorul R. Stich, independent de sursele scenariului lui Stone, în lucrarea sa Defrauding America (Înșelarea Americii), dezvăluie cum un ofițer C.I.A. sub acoperire (cu numele de cod “Pegas”) de la Departamentul de Contraspionaj a realizat o înregistrare audio cu planul de asasinare a președintelui Kennedy ce demonstrează implicarea chiar a C.I.A., în cadrul căreia activa și el. Conspiratorii înregistrați discutând erau Nelson Rockefeller (clanul magnaților bancheri), Allen Dulles, Lyndon Johnson (Texas), George Bush (C.I.A. și viitor președinte al S.U.A.) și J.Edgar Hoover (C.I.A.). Prezența lui Nelson Rockefeller (din clanul bancherilor evrei implicați în crearea organizațiilor oligarhice semi-oculte mondialiste, precum Consiliul Afacerilor Externe, a Grupului Bilderberg și a Comisiei Trilaterale, toate controlate în mare măsură de ordinul masonic evreiesc B’nai B’rith) la discuția cu șefii C.I.A. (”Central Information Agenties”, serviciul secret principal al Statelor Unite, numit sugestiv de O. Stone și “Armata Invizibilă a Capitalismului”) legat de planul de asasinare a președintelui, denotă fantastica putere și cinismul fără limite pe care le-a dobândit, în S.U.A. și în lume, clica oligarhică a bancherilor evrei.O secvență din filmul lui Oliver Stone arată cum un personaj misterios, total inițiat în politica ocultă a S.U.A. (”Domnul X”), îi relatează prim-procurorului S.U.A. că asasinarea președintelui Kennedy a intervenit datorită împotrivirii acestuia de a declanșa operațiunile de anvergură din Vietnam, concomitent cu o masivă comandă de către Pentagon de elicoptere Bell. În urma scandalului declanșat de filmul său, O. Stone a fost nevoit să-l prezinte public pe realul “Domn X”, în persoana colonelul (r) L. Fletcher Prouty, ex-șef al serviciilor secrete ale Pentagonului. Ulterior, colonelul Prouty a relatat în cartea sa publicată sub același nume cu filmul lui Stone, JFK, amănunte privind implicarea uneia dintre cele mai mari bănci evreiești din S.U.A. în asasinarea președintelui Kennedy, banca First National Boston.Aceeași bancă, redenumită Credit Suisse First Boston, se oferea să acorde mari împrumuturi României în perioada 1997-1998, când România era condiționată de F.M.I. și Banca Mondială să obțină importante credite private, iar politicienii americani evrei (tandemul Moses-Lantos) condiționau intrarea României în blocul militar NATO de realizarea afacerii cu cele 96 de elicoptere de la firma americană Bell.În mod foarte direct, colonelul Prouty demonstrează cum S.U.A. au fost conduse spre războiul din Vietnam de către “elicopter și cerințele sale economico-militare” și că aceste cerințe au fost realizate “prin reorientarea aproape totală a politicii Statelor Unite în Vietnam la numai câteva zile după moartea președintelui”. Iată pe scurt tezele acestui asasinat, în viziunea Stone-Prouty, doi americani reamarcabili.Kennedy a fost înlăturat prin asasinat, în primul rând pentru că el constituia o amenințare pentru sistemul economic instituționalizat al “USA Inc și Noua Ordine Mondială instaurată de aceasta”, chiar și prin politica sa ezitantă fața de Cuba și Vietnam. “Kennedy a subminat nu numai Federal Reserve Board, ci chiar și C.I.A. și meduza cu o mie de capete reprezentată de aceasta. Dar mai presus de toate, el a subminat ordinea economică mondială a înaltei Cabale și a complexului său militaro-industrial, asupra căruia am fost avertizați de scrisoarea de adio a [președintelui S.U.A.] Eisenhower” – Oliver Stone, Istoria Secretă a Statelor Unite (1943-1990).Colonelul (r) L.FIetyher Prouty, ex-înalt ofițer în cadrul Biroului de Operațiuni Speciale (O.S.O.) din cadrul Biroului Ministerului Apărării (O.S.D.), respectiv din cadrul Serviciilor Secrete ale Pentagonului, are cuvântul:“Planurile lui Kennedy [privind retragerea armatei americane din Vietnam] ar fi însemnat sfârșitul războiului din Indochina, pe care Statele Unite îl susținuseră vreme de aproape două decenii. Ar fi însemnat sfârșitul unor proiecte foarte importante ale lumii marilor afaceri.,. First National Bank din Boston îl trimisese pe William F. Thompson, un vicepreședinte, la cabinetul meu din Pentagon în 1959, probabil după discuții avute cu C.I.A., ca să exploreze viitorul utilizării elicopterelor în operațiunile militare (clandestine)…
Unul dintre clienții băncii era Textron Inc. Banca le sugerase responsabililor de la Textron ca achiziționarea aproape falimentarei Bell Aircraft Company, în special a secției sale de elicoptere, ar putea fi o afacere bună. Ceea ce trebuiau să afle banca și Textron era în ce măsură erau folosite elicopterele în momentul respectiv de către armată și C.I.A. și în ce măsură ar putea fi utilizate în viitor în Indochina. [ ...]Prima tentativă a C.I.A. de a transfera aceste elicoptere în Vietnam, pentru a le introduce în luptă, s-a consumat la mijlocul anului 1960, căutând să ignore sistemul. Generalul Charles P. Cabell, directorul adjunct al C.I.A., l-a contactat pe unul dintre oamenii săi de legătură (care s-a întâmplat să fie chiar autorul acestei cărți – colonelul L.F. Prouty) din «Biroul de Operațiuni Speciale» (O.S.O), un compartiment din Pentagon, să vadă dacă aceste elicoptere puteau fi transferate rapid și secret, ca măsură de urgență generată de răspândirea revoltelor în tot Vietnamul… Cererea a fost respinsă în baza faptului că aceasta ar fi reprezentat o operațiune secretă și că nu s-a ordonat să se facă așa ceva în Vietnam, în timpul administrațiilor Eisenhover și Kennedy, litera legii era respectată cu strictețe… În aceeași perioadă, C.I.A. trebuia să formeze o unitate civilă de elicoptere, cu mult mai multe aparate decât dețineau unitățile de infanterie marină… De reținut că apelul inițial din 1960, de la generalul Cabell din C.I.A. a survenit la scurt timp după ce First National Bank din Boston înlesnise achiziționarea companiei Bell Helicopters de către trustul Textron, înainte de a recomanda fuziunea responsabililor de la Textron, C.I.A. organizase la Pentagon o întrunire cu vicepreședintele băncii din Boston, pentru a discuta despre utilizarea și cererea de elicoptere în Războiul Rece. Aparatele Huey, fabricate de Bell aveau să devină elicopterele cele mai mult folosite în Vietnam……Pentru aceste influente grupuri private de industriași și oameni de finanțe, continuarea războiului din Vietnam era de o însemnătate vitală. Și, desigur, elicopterele au reprezentat doar o parte din costul total de două sute douăzeci de miliarde de dolari al participării americane în acel conflict. Cea mai mare parte a acestei sume a fost cheltuită, de fapt, după 1963 [adică, după asasinarea președintelui Kennedy]; numai două sau trei miliarde de dolari fuseseră consumate în acțiunile militare americane directe din Vietnam, în toți anii scurși de la Cel de-al Doilea Război Mondial până în 1963 inclusiv. Dacă ar fi trăit Kennedy, nu s-ar fi ajuns la mai mult decât atât… Succesul afacerii dintre First National Bank din Boston, Textron și Bell, depindea de escaladarea războiului din Vietnam… Kennedy anunțase un buget militar redus și sfârșitul participării americane în Indochina… Persoane interesate considerau propunerea lui Kennedy de dezamorsare a războiului din Vietnam și de reducere a programelor puternic stipendiate extrem de primejdioasă pentru propriile lor proiecte… ¬.În cele 500 de pagini ale cărții sale, JFK, colonelul L.F. Prouty demonstrează cu amănunte tehnice și informative implicarea directă a C.I.A. în atentat. Existența conspirației la cel mai înalt nivel de stat pentru asasinarea președintelui a fost de altfel demonstrată și de primul procuror al Statelor Unite ale Americii (vă recomandăm vizionarea peliculei JFK de Oliver Stone în acest sens). Ceea ce, totuși, nu au spus nici unul dintre acești americani curajoși, este faptul că băncile ce au creat evenimentele, declanșând și întreținând războaiele și crima în scopul profiturilor proprii, sunt băncile magnaților bancheri evrei din America.Un alt amănunt ce a scăpat acestor analiști, este implicarea directă în evenimente a altui evreu decât bancherul Nelson Rockefeller, sau a băncii evreiești. Este vorba de înlăturarea marionetei Lee Harvey Oswald, anunțat public de către autorități ca fiind asasinul președintelui, de către afaceristul evreu Ruby, care l-a împușcat pe Oswald la câteva ore de la atentat, în văzul întregii lumii. Oswald ar fi murit imediat la același spital din Dallas, unde s-a declarat și moartea președintelui Kennedy. După ce a fost arestat, Ruby a început să protesteze, invocând în apărarea sa apartenența la organizațiile evreiești din America. A fost transportat din arest la același spital in Dallas, deoarece nu se simțea bine. În foarte scurt timp a decedat în spital.(?)Pentru a pătrunde înțelesul paginilor ce vor urma, din toate cele relatate mai sus rămâne important pentru România informația că Bell Helicopters Textron din Dallas, este creația acelei mari bănci evreiești care astăzi se numește Credit Suisse First Boston, și că banca nu se dă înapoi de la nimic pentru a-și atinge scopurile de profit și dominație asupra lumii. Așa cum s-a arătat mai sus, surse dintre cele mai credibile, persoane dintre cele mai respectabile asociază numele băncii cu asasinatul politic și cu declanșarea războaielor.Israelul nu a criticat niciodată războiul din Vietnam, deoarece scopurile sale nu au fost servite de către președintele John F. Kenedy, ci de către urmașul acestuia, Lyndon Johnson. 
Un diplomat israelian scria, legat de asasinarea lui Kenedy: “Am pierdut un mare prieten. Dar am găsit unul mai bun… Johnson este cel mai bun dintre prietenii pe care statul evreu i-a avut la Casa Albă.” Și, într-adevăr, Johnson a sprijinit total Israelul în războiul de șase zile din 1967. Prin urmare, Israelul și-a extins suprafața anexând noi teritorii arabe. Franța și Congresul S.U.A. instituie atunci embargoul asupra Israelului, dar președintele Johnson îl ridică și livrează avioanele Phantom comandate de Israel, în această perspectivă, asasinarea lui Kenedy a apărut, totodată, ca o salvare a Israelului.Trebuie iarăși spus despre puternica companie Bell că, cu complicitatea guvernului S.U.A., a înzestrat Irakul pe ascuns cu aparate Bell Helicopters pentru ca războiul din Golf să poată fi cât mai costisitor. Iată și situația din Croația din anul 1995 privind achiziția de echipament de luptă pe baza traficului ilegal de arme (fără implicarea guvernelor statelor respective): printre altele, 10 elicoptere de lupta Bell direct de la compania Bell Helicopters Textron. În acest fel au fost alimentate războaiele din Iugoslavia, de ambele părți, fiind implicate în trafic mai multe firme israeliene. Mulți români își amintesc de perioada 1991-1993 când băncile iugoslave din Belgrad acordau dobânzi lunare de până la 200% la dinar și de 15% la valută (față de 3-4% dobânda anuală la dolarul american la orice altă bancă occidentală). Masivă înghesuială la depuneri. Pentru o minte lucidă însă puteau exista numai două explicații: era vorba de spălare de bani sau de un joc piramidal destinat falimentului. La vedere era vorba de concurența dintre două bănci iugoslave, Banca Jugoskandic și Banca Dafiment. În realitate însă era vorba de finanțarea războiului devastator (traficul de armament) ce s-a abătut asupra Iugoslaviei. Șeful Băncii Jugoskandic era Jesdomir Vasilejic, care trăise 20 de ani în străinătate și era cunoscut, conform cotidianului britanic Observer, pentru afacerile sale în “regiunile de război ale Orientului îndepărtat”. Coproprietar și șef al celeilalte bănci din Belgrad, Dafiment, era evreul Israel Keman din Tel Aviv. Ei foloseau banii deponenților pentru a finanța traficul ilegal de armament pe care îl livrau apoi forțelor naționaliste ale popoarelor Iugoslaviei, scoțând un profit uriaș.AFACEREA DRACULA
De cele mai multe ori când, prin anii ‘90, vreun prieten i se adresa ambasadorului S.U.A. la București, Alfred Moses, pentru vreo afacere dubioasă pe seama românilor, acesta îl îndruma să-și deruleze interesele prin firma prietenului său, evreul american Philip Bloom, adică prin firma Global Bussines Group amplasată, la vremea aceea, în sediul Ministerului Transporturilor. Este atât cazul privatizării Romaero-Băneasa, a Hotelului București, a achizițiilor “de utilaje americane” efectuate de către Ministerul Transporturilor, dar nu și al afacerii cu Bell Helicopters, care a presupus implicarea totală a unor personalități din comunitatea evreilor americani, membre ale lojei B’nai B’rith, în frunte cu congresmanul american Tom Lantoș (evreu ungur de origine).Afacerea Bell Helicopters a demarat în cursul anului 1995 prin vizite asidue la Cotroceni, la președintele Iliescu, continuate și în 1996, din partea ambasadorului Alfred Moses însoțit de un apropiat al președinției, Marius Opran. Încă de atunci au fost introduse în joc șantajul politic, precum acordarea României, de către S.U.A., a clauzei națiunii celei mai favorizate, dar și comisioane bine plasate, fapt ce a făcut subiectul unui scandal de presă al acelei vremi. Se cerea în schimb României să cumpere un mare număr de elicoptere Bell Helicopters. Totodată a fost aranjată și vizita președintelui Ion Iliescu în S.U.A., în septembrie 1995. (Vizită aranjată cu concursul B’nai B’rith, de la sediul din New York, al căreia, mai apoi, Ion Iliescu l-a declarat pe senatorul Corneliu Vadim Tudor “Jirinovschi al României”, scoțând astfel partidul România Mare de la guvernare.)
S-a dovedit că această afacere, ca și cedarea Hotelului București, ca și alte “gheșefturi” ale lui Moses, nu constituiau condiții reale ale S.U.A. pentru statul român în acordarea clauzei națiunii celei mai favorizate. Toate aceste implicări ale lui Alfred Moses în șantajul politic pentru susținerea unor interese de grup (prietenii și aliații săi) l-au determinat pe congresmanul David Funderburk, fost ambasador S.U.A. la București, să declare că: “în nici un caz dl. Moses nu este ambasadorul guvernului american pe lângă poporul român”. Poziții similare sunt luate și de congresmanii americani Frank R.Wolf și Christopher Smith, care i se adresează în scris secretarului de stat al S.U. A., Warren Christopher.Cu totul altă poziție adoptă congresmanul Tom Lantoș (cum am arătat, evreu ungur, membru B’nai B’rith), care a manifestat în ultimii ani un interes obsedant pentru România, inclusiv în promovarea unor proiecte economice dezavantajoase României, susținute și de Moses. Așa se face că, în favoarea acestor proiecte, el se implică personal pe lângă puterea politică instalată după alegerile din decembrie 1996, șantajând cu condiționări de contracte intrarea României în blocul militar al NATO, sau cu aranjarea vizitei președintelui Emil Constantinescu în S.U.A. Nu românii au fost cei care și-au închipuit că afacerea Bell Helicopters era un pașaport pentru NATO, acest fapt le-a fost sugerat de către politicienii veroși americani.În filmul lui Oliver Stone, J.F.K., referitor la asasinarea președintelui american John F. Kennedy, poate fi urmărită secvența consternantă în care prim-procurorul S.U.A. (care a demonstrat public complotul guvernamental privind acest asasinat) este chemat la Washington de către un personaj misterios, ex-șef al unor servicii speciale din cadrul armatei S.U.A. pentru a-i dezvălui că John Kennedy încurca interesele Bell Helicopters deoarece se opunea declanșării războiului din Vietnam, așa că a trebuit să dispară. O concluzie logică ar putea fi aceea că aceeași complotiști din S.U.A. au pus ochii pe România, așa cum altădată puseseră ochii pe Vietnam pentru a-și realiza interesele, și că pe lista neagră pe care se aflau Kennedy și poporul vietnamez, poate încăpea și poporul român.“Sperăm – scria în 1998 periodicul bucureștean Ultima oră – ca acei oameni cinstiți pe care din totdeauna i-a născut S.U.A. vor fi de această dată alături de noi în drumul spre iad pe care am pornit prin Draculizarea întregii țări”, referindu-se direct la afacerea de 2,5 miliarde de dolari americani (plus fabrica de la Brașov, IAR.), atât cât trebuia să ne coste construirea în România a 96 de elicoptere “Dracula” (variantă a aparatului Cobra îmbunătățit cu ghidaj electronic israelian) de către “americanii” de la Bell Helicopters.Afacerea s-a demarat efectiv atunci când, la data de 21 mai 1997, a fost semnat contractul dintre statul român (Fondul Proprietății de Stat) și Bell Helicopter Textron Roumania Ltd. (cutie poștală creată de Bell-Dalas în statul american Delaware) pentru vânzarea a 70% din acțiunile I.A.R. Ghimbav (Brașov) contra sumei de 70 milioane de dolari. Acest contract avea însă o clauză – condiție prealabilă cumpărării fabricii – ce prevedea că Ministerul Apărării Naționale al României va cumpăra 96 de elicoptere Cobra ce se vor construi la Brașov sub numele de Dracula, după ce vor fi dotate cu sisteme de ghidaj de către firma israeliană Elbit System, pentru ca și evreii israelieni să aibă partea lor de ciolan românesc, alături de cei americani. Ca și în celelalte afaceri patronate în România de Alfred Moses, cele efectuate prin prietenul său Philip Bloom, pe lângă clienții americani apar și niște interese israeliene. Negocierile au fost purtate din partea româna de Mirel Țariuc (membru al consiliului de administrație al F.P.S. și ministru secretar de stat în Guvernul Ciorbea) și Tudorel Dumitrașcu (reprezentantul statului român privind privatizările cu străinătatea, director F.P.S.), aceeași echipă, în esență, care s-a ocupat și de privatizarea Hotelului București.În ce îl privește pe Mirel Țariuc, cu care aveam relații profesionale în acea perioadă, acesta ne-a declarat că pozițiile sale în aceste privatizări i-au fost dictate direct de la nivelul președinției.În ceea ce îl privește pe Tudorel Dumitrașcu, acesta era, însă, adevăratul prieten al evreilor. Înainte de a fi director la F.P.S. el fusese director general la Romaero – Băneasa, unde împreună cu evreul Phillip Bloom au dat societății românești de stat un “tun financiar” de un milion de dolari (ulterior, în urma unui control al Curții de Conturi din România, lui Dumitrașcu i s-a pus sechestru pe avere). După ce a devenit șeful Direcției Relații Internaționale din cadrul F.P.S., Tudorel Dumitrașcu a continuat prietenia cu evreul Phillip Bloom. 
Pentru privatizarea economiei românești, sub direcția sa din F.P.S., s-a, deschis o reprezentanță a statului român în Israel, reprezentanță condusă ca salariat al României de către un afacerist evreu provenind din serviciile secrete israeliene, Fredy Robinson (și care astăzi deține în România, printre altele, Cazinoul Vernescu, Eurom Bank – fosta Bancă. Dacia Felix – și postul de televiziune Tele7ABC. Tot Tudorel Dumitrașcu este cel care l-a însoțit în 1997 pe șeful privatizărilor din România de la acea data, Sorin Dimitriu, la Londra, la o întâlnire cu fostul șef al serviciului secret israelian Shin Beth, Sammy Ofer (evreu provenit din România, fost Horowitz, în prezent proprietar important în România, prin intermediul unor firme fantomă). Fiind proprietar al unor mari companii navale transnaționale, precum Marmon Group, israelianul Sammy Ofer s-a bucurat la reședința sa de la Londra și de vizita ministrului transporturilor, Traian Băsescu, “care a avut astfel ocazia să admire un Picasso de doi metrii pe unu”, se lăuda Philip Bloom. Tot Dumitrașcu este cel care în 1997, în numele statului român, a instalat ca președinte la cea mai puternică bancă românească, Bancorex, pe un evreu numit Ionescu (nume menit a-i travesti identitatea etnică), și al cărui mandat a declanșat falimentul băncii.Odată semnat contractul afacerii “Dracula-Bell Helicopters”, el mai trebuia și împins de la spate. Era rândul evreului Tom Lantoș să miște lucrurile. El sosește la București în data de 25 mai 1997, ca congresman american și, împreuna cu Alfred Moses și cu alți clienți ai lor avizi de bani făcuți în România, au o întrevedere cu premierul Victor Ciorbea. Au fost prezentate deschis intențiile “oamenilor de afaceri americani și canadieni” de a-și dezvolta afacerile în România. Lantoș cere ca aceștia să fie tratați favorabil de oficialii români, arătând ca în schimb se va ocupa de intrarea României în NATO, și sfârșește prin a-l invita pe Ciorbea în S.U.A., la expoziția de fotografii a soției sale.În același timp, se indică ca sursă care să împrumute România cu cele cca. 1,5 miliarde dolari necesari demarării achiziționării elicopterelor, banca Merryl Linch, care cere însă garanții guvernamentale. Cu tot cu dobânzi această afacere urma să coste România în realitate peste 2,5 miliarde de dolari, de aceea apare o opoziție inițială la afacere din partea Fondului Monetar Internațional, care considera că România nu își poate permite asemenea aventuri economice. Curând însă, primul-ministru român Victor Ciorbea participă în S.U.A. la un somptuos dineu oferit de Bell Helicopters și Merryl Linch, compania și banca preocupându-se de întreaga ședere în S.U.A. a premierului român.Un fost prim-ministru al României la acea dată, Teodor Stolojan, declara probabil propagandistic (de pe poziția inițială a Băncii Mondiale, al cărei salariat era?), după demararea afacerii Dracula:“Contractul cu Bell Helicopters a fost o imbecilitate. Eu nu sunt o țară care să îmi permit să cumpăr de 1,5 miliarde de dolari o sută de Cobre, și ce să fac cu ele, împotriva cui să lupt?… Cine vrea să devenim luptători de bază, să asigurăm, să zicem, un flanc NATO, trebuie să dea și bani, nu să ne vindem și pantalonii de pe noi ca să cumpărăm Cobre. E un lux pe care nu ni-l putem permite”.În schimb, congresman-ul americano-evreu Tom Lantoș, revine în România și declară public: “Am fost încântat să aud că prietenii mei de la Hyatt au reușit să facă o investiție la Hotelul București [la acea dată se semnase contractul de privatizare al hotelului, dovedit însă fraudulos de experții Poliției Capitalei], și țin să îl felicit pe Sorin Dimitriu [președinte F.P.S., la acea dată] pentru curajul pe care l-a avut de a înfrunta birocrația [și legea, după cum s-a demonstrat! - n.n.]… Rapiditatea acestei tranzacții este un exemplu de ceea ce poate face în mod inteligent un guvern… Sunt nerăbdător să văd punerea în practică și a contractului cu Bell Helicopters.” “Prietenii de la Hyatt” ai lui Lantoș, erau evreii Prytzker și Ofer (Horowitz), iar proiectul “Dracula-Bell” avea în spate câteva bănci americane evreiești.Se impun câteva precizări legat de aspirația României de a intra în blocul militar NATO. Primul pas efectiv în această direcție, în mai 1992, a aparținut masonilor români, prin înțelegerea de la Istanbul a marelui comandor Marcel Schapira (evreu) cu Fred Kleinkneght, reprezentant la masoneriei americane apropiată ordinului evreiesc B’nai B’rith. 
Tot masonii sunt cei care vor continua în România această acțiune. Sunt și români care cred că intrarea României în NATO reprezintă o apropiere militară de S.U.A. și, deci, o garanție pentru stabilitatea unei economii românești de tip capitalist. Dar evreii sunt cei care au văzut cel mai mare avantaj în aceasta angajare politico-militară. O țară membră NATO face o serie de angajamente, atât publice cât și secrete, mai ales fața de S.U.A., unul dintre acestea fiind aservirea parțială a serviciilor secrete ale respectivei țări față de serviciul special extern american al Statelor Unite ale Americii (C.I.A.). Acesta este și motivul pentru care s-a pus problema, în 2002 (anul invitării oficiale a României la aderarea în Alianța militară NATO), dacă occidentalii din NATO mai pot accepta sau nu ca ofițeri ai S.R.I., lucrători din fosta securitate. Răspunsul final al C.I.A. a fost ca… da! (O puternica colaborare între C.I.A. și S.R.I., demarată din 2002, pe linia anti-terorismului internațional, maschează mai mult decât atât).
PĂCĂLIREA SERVICIILOR SECRETE ROMÂNEȘTI.
În toamna anului 1997, noul director al Serviciului Român de Informații (S.R.I.), Costin Georgescu, demarează căutările pentru achiziționarea unui sistem de interceptare a convorbirilor telefonice în rețeaua GSM. Și iată că apare un prim interlocutor, anume firma COMVERSE din Israel, reprezentată de directorul de vânzări al acesteia, Eytan Zucker.În același timp, firma franceză THOMSON, oferea S.R.I.-ului un sistem special conceput pentru centralele GSM de tip Alcatel, Ericsson, Nokia etc., timp în care apare chiar și o ofertă britanică. După mai bine de 6 luni de multiple întâlniri cu reprezentanți ai firmei COMVERSE – Israel, conduși, ca și până la acea data, de Eytan Zucker (perioadă în care a mai avut loc doar o singură întâlnire cu firma franceză de profil), pentru ca totul să capete aspect de legalitate, în primăvara anului 1998 s-a luat decizia de a se organiza o licitație pentru achiziționarea sistemului de interceptare a convorbirilor telefonice. Așa cum era și “firesc”, după îndelungate discuții cu israelianul E. Zucker, caietul de sarcini al licitației s-a întocmit de parcă ar fi fost dictat de specialiștii de la COMVERSE – Israel. Licitația a fost bineînțeles câștigată de firma din Israel.De ce înainte de licitație s-au purtat îndelungi discuții – numeroase întâlniri pe parcursul a 6 luni – numai cu firma din Israel, în timp ce cu firma Thomson a avut loc o singură discuție, în decembrie 1997, mai degrabă cu caracter protocolar, s-ar putea bănui. Poate fi vorba de corupție, sau poate mai degrabă de o voluntară obediență a serviciilor secrete românești față de serviciile israeliene. Acest fapt poate fi probat de scandalul provocat de tehnica de ascultare a convorbirilor telefonice cumpărată în anul 2002 de către serviciului de spionaj al Ministerului de Interne, respectiv UM 0962, de la o firmă… din Israel.Aparatura cumpărată de S.R.I. în 1998 de la israelieni a fost instalată și au început probele. Dar, imediat, apare o primă dificultate! Deși este obligație contractuală, partenerul israelian nu vrea, nici în ruptul capului, să arate omologarea sistemului. Apare firesc întrebarea dacă sistemul este omologat sau nu. Specialiștii care utilizează sistemul constată apoi, cu surprindere, că acesta funcționează la mai puțin de 50% din parametrii ceruți în caietul de sarcini și promiși de câștigătorul licitației. Mai mult, atunci când se dorește up-grade-ul sistemului, dorința trebuie amânată pentru vremuri mai bune. Sistemul dă numeroase rateuri, cel mai mult pe rețeaua Dialog (Orange) și nu prea răspunde la comenzi. Pe ce s-au cheltuit atunci 12 milioane de dolari? Ulterior s-a aflat ca acesta ar fi un experiment făcut în România pe banii cetățeanului român.Ca o simplă coincidență, toți ofițerii S.R.I. implicați au fost avansați “la excepțional” în grad și funcție, la puțin timp după ce și-au pus semnătura (în calitate de membri ai așa-zisei comisii tehnice care a avizat achiziționarea sistemului israelian) pe hârtia ce consfințea calitățile “excepționale” ale dezastruosului sistem “OMEGA”. Pentru că au fost “băieți buni”, și pentru o cât mai bună… “documentare” asupra problemei, au urmat “câteva” deplasări în străinătate (Israel, Suedia), efectuate de toți aceia care au fost în comisia de licitație.Așa cum am spus, serviciul de filaj și spionaj al Ministerului de Interne, UM 0962, s-a străduit în anul 2002, în același timp în care S.R.I. se străduia să achiziționeze echipamente din import pentru rețelele Cosmorom și Zap, să achiziționeze o aparatură de interceptare a convorbirilor GSM, în bandă largă de cuprindere, respectiv între 900 și 1800 de megahertzi. Toate aceste negocieri s-au purtat în secret, reprezentanții Ministerului de Interne neanunțând nici o licitație publică. Pentru furnizarea echipamentelor a fost aleasă firma Cellphone Group Impex srl, care are drept acționar majoritar cetățeanul israelian Yossef Gil Cooper. Aparatura este de tip G-Track GSM, și este produsă de firma germană Track Technology. Astfel, jucându-se cu milioane de dolari pe seama bugetului statului român, Ministerul de Interne a preferat să cumpere (fără licitație) de la un intermediar evreu, decât de la producătorul german.
spioni
( Multumesc Simona Fica -  Directoare Explozive News  ).

Admin · 305 vizualizari · 0 comentarii
Categorii: Prima categorie
Ian292012

Secrete din MApN


DOAR patru ore ii
trebuie Rusiei sa OCUPE Romania! Sa ne explice “generalii” (care au condus
Armata Romana in ultimii 22 de ani), DE CE!? 

Ca sa intelegeti

care e nivelul de inzestrare al armatei romane, in conditiile complicate ale
crizei mondiale - cand sunt pe punctul de a fi reactivate razboaiele locale ca
paravan al reimpartirii sferelor de influenta - va propunem un scenariu tactic
de loc abstract. Sa ne imaginam ca Romania este atacata de catre Rusia. Va
prezentam ce exista in dotarea armatei rusesti si ce mai contine, la ora asta,
tehnica de lupta romaneasca. Cert este ca, asa cum aratam la finalul acestei
anchete, Rusia poate ocupa Romania in doar cateva ore! De ce s-ar putea
intampla acest lucru, sa ne spuna toata cohorta de "generalisimi"
care s-au imbuibat din popota armatei romane din ultimii 22 de ani! 

Completati dvs.,

cititorii, cu modelele de blindate, avioane si rachete pe care oricine le-ar
considera ca trebuia sa fi fost deja introduse in inzestrarea armatei noastre
in ultimii 20 de ani, si nu s-a intamplat pana acum acest lucru. Pana acum nici
unul din responsabilii MApN n-a suflat o vorba despre aceasta. 

NOTA: AM DENUMIT

"VERZII" ARMATA RUSIEI SI "ROSII" - ARMATA ROMANIEI. AM
DEZVALUIT, DE ASEMENEA, MAI JOS, TOATE PUNCTELE MILITARE STRATEGICE, DE
APARARE, ALE ROMANIEI - DE PE MARE, FLUVIU, MUNTI, CA ORICUM NU MAI SUNT DEMULT
UN SECRET PENTRU RUSI (AICI AR TREBUI SA NE DEA EXPLICATII FOSTII SEFI AI DGIA
CUM DE S-A PUTUT INTAMPLA CA SECRETELE MILITARE ALE STATULUI ROMAN SA FIE
VANDUTE LA TARABA PE PIATA SPIONAJULUI MILITAR, LA TOTI TEMBELII STRAINI CARE
CUNOSC ACUM DEDESUBTURILE ROMANIEI MULT MAI BINE DECAT LE STIE INSUSI SEFUL
STATULUI).1. Situatia
Generala 

1.1.. Gruparea
aero-navala Verde ( D.30 M = esalon flota maritima; divizie maritima ),
intarita cu D. 7 ( divizie ) operatiuni speciale ( alcatuita din 1 R.Pst -
regiment parasutisti, 1 R.Aeropurtat, 1 R.Art-Artilerie , etc ), Bg. 18 I (
brigada infanterie ), Bg. 22 Mc ( mecanizata ) si R. 708 Av. Transport ( compus
din avioane IL-76 si dispuse pe aerodromul Taganrog, pe malul marii Azov ), are
ca misiune imediata executarea unei operatii de desant maritim & aerian, in
vederea ocuparii regiunii Dobrogea si controlarii celor 2 puncte de trecere
peste fluviul Dunarea, de la Giurgeni-Vadu Oii si Fetesti-Cernavoda. Se au in
vedere 2 raioane de debarcare la litoral si 3 zone de parasutare, fiecare de
nivel batalion, la fluviul Dunarea. Directia principala de ofensiva :
Constanta-Fetesti. 1.2. Ca misiune urmatoare, trupele de uscat Verzi isi propun
atingerea aliniamentului delimitat de confluenta riului Arges cu fluviul
Dunarea, cursul in amonte al riului Dambovita, localitatile Cernica si
Corbeanca, DN-1 pina la Ploiesti, sub-Carpatii de curbura pina la localitatea
Odobesti, cursul riului Siret pina la varsarea in Dunare. Directia principala
de ofensiva : Fetesti-Bucuresti. Directie secundara de ofensiva
Fetesti-Focsani-Namoloasa.

2. Situatia
Speciala 

2.1. Coloana
vertebrala a D. 30 M ( diviziei maritime ) este Bg. 11 M. ( brigada maritima )
alcatuita din 5 nave de lupta mari : 1 crucisetor purtator de rachete din clasa
Slava ( 12.500 t ),


2 distrugatoare
din clasa Kara ( 9.900 t ), 

 

si 2 fregate din
clasa Krivak ( 3.420 t ),

. A. 

Crucisetorul
clasei Slava dispune de 16 lansatoare de rachete supersonice nava-nava,
nava-litoral de tip P-500 Bazalt ( SS-N-12 Sandbox ). Fiind o mini racheta de
croaziera, P-500 Bazalt zboara cu Mach 2.5 Mach si loveste tinta din zbor
orizontal, avind o raza de actiune de 550 km. Rachetele sunt capabile sa poarte
incarcaturi nucleare, munitie termobarica si submunitii inteligente. Racheta
P-500 poate lua 2 incarcaturi de tip SADARM (Seek And Destroy ARMor) a cite 50
de submunitii inteligente antitanc ghidate independent, acoperind un raion de
concentrare de 3 hectare. Odata separate, submunitiile coboara fiecare cu
propria parasuta de stabilizare. Pe timpul coboririi, senzorul radar in gama
milimetrica sau in infrarosu al submunitiei, scaneaza o suprafata de teren cu
diametrul de 150 m. Cind senzorul a detectat tinta detoneaza incarcatura
cumulativa a submunitiei in blindajul acesteia. Munitia termobarica este
incarcata cu o combinatie de comustibil lichid si pudra din nanoparticule de
tetranit. Proiectilul care contine munitia terobarica, odata ajuns in apropierea
tintei, produce o mica explozie care vaporizeaza amestecul sub forma unui nor
inflamabil. Aerosolul astfel creat ia contact cu oxigenul din atmosfera si
detoneaza, creind o formidabila unda de soc, urmata de combusie intensa.
Munitia termobarica este considerata ca fiind mijlocul de lupta cel mai
eficient in lupta in zone urbane, ea fiind experimentata de trupele ruse in
timpul asediului orasului Groznii din Cecenia. Munitia termobarica se afla si
in inzestrarea unitatilor pentru operatiuni speciale, de sprijin a blindatelor,
a celor cu rol de detasament inaintat si de asalt din trupele de uscat ale
Federatiei Ruse si este destinata distrugerii fortificatiilor, vehiculelor
blindate si nimicirii fortei vii.

 

Lansatoarele de
racheta nava-nava, nava-submarin de tip P-120 Metel/SS-N-14 sunt montate pe
toate cele 2 distrugatoare si 2 fregate ale gruparii navale. In plus, cite un
elicopter KA-27, armament artileristic 57/130 mm, torpile de 533 mm, lansatoare
de proiectile-racheta antisubmarin RBU-6000 etc. B. Umbrela sau asigurarea
aviatiei de sprijin a gruparii navale Verde, care opereaza in teritoriul
regiunii Dobrogea, impotriva avioanelor de interceptare Rosii, este asigurata de
acelasi crucisetor din clasa Slava, inarmat cu 8 lansatoare x 8 rachete S-300
M-1 ( bataie 90 km, altitudine maxima 25.000 m ). 


Apararea AA
propriu-zisa a gruparii navale Verzi este realizata prin cite 80 rachete cu
raza medie actiune ( bataie = 40 km) de tip SA-N-3B, prezente pe fiecare din
cele 5 nave mari ale Bg. 11 M. Apararea nemijlocita a fiecarei nave din
gruparea navala Verde este realizata de cite 40 de bucati rachete AA cu raza
scurta de actiune ( 15 km ) de tip SA-8 Gecko/OSA  si  2-6 sisteme AA
Kashtan compuse fiecare din cite 2 tunuri rotative GSh-30k cu 6 tevi, cal. 30
mm si 2 containere-lansatoare de rachete AA cu raza foarte scurta de actiune de
tip 9M311. 2.2. In afara de cele 5 nave mari ale Bg. 11 M., Divizia mai are in
organica si Bg. 41 M, virful sau de lance fiind B. 166 M. ( batalion marin )
compus din purtatoare mici de rachete, inzestrat pe linga corvete din clasa
Tarantul si cu 2 corvete din clasa Bora. Corveta Bora este cea mai moderna nava
din clasa sa, are o viteza maxima de 102 km/h, este inarmata cu 2 x 4
lansatoare de rachete nava-nava, nava litoral P-270 Moskit/SS-N-22 ( bataie 120
km ) si este aparata AA de 20 de rachete SA-8 Gecko/OSA ( bataie 15 km ) si de
sistemele AA de tip Kashtan ( 2 x AK-630/ tun 6 rotativ tevi cal. 30 mm si 16
lansatoare SA-18 ).

 2.3. 

Gruparea navala
Verde subordoneaza si Bg. 197 M.Amfibie alcatuita din 7 nave de desant care
transporta componenta terestra a gruparii expeditionare, compusa din 1 Bg. I.M
( infanterie marina ), intarita cu un batalion I.M. 


Ca si Bg. IM,
cele 2 Bg. I si Mc. sunt inzestrate cu cite un B. Art. x 45 autotunuri 2S31Vena
si 2S23 Nona ( cal. 120 mm, bataie 13 km, perforeaza blindaje de pina la 65 cm
), obtinute prin modificarea masinii de lupta a infanteriei BMP-3 si respectiv transportorului
amfibiu BTR-80. Ambele lanseaza proiectile model Kitolov 2M, dirijate pe
fascicol laser, probabilitatea lor de distrugere a tintelor blindate in miscare
este de 94 %.

Ca sprijin cu foc au fost destinate Bg. 439 MLRS
( 3 batalioane x 3 baterii x 12 instalatii  lansatoare BM-30 Smerch,
fiecare cu 12 tuburi proiectile reactive, cal. 300 mm, bataie 90 km, telemetru
laser si sistem de dirijare pe fascicol laser ) si Bg. 291 Art. ( inzestrata cu
4 batalioane x 4 baterii x 8 obuziere autopropulsate 2S19 MSTA-S cal.152 mm,
bataie 24-36 km); 

 . 

Acesta foloseste
si proiectile Krasnopol M, ghidate pe fascicol laser. Fiecare baterie de
obuziere autopropulsate dispune de un militar operator al sistemului de
iluminare al tintei LTD (laser target degsinator) de tip 1D15, aflat intr-un
vehicul blindat, care marcheaza obiectivul tinta, chiar si cind acesta nu este
in raza vizuala a bateriei. Fascicolul pulsatoriu laser este invizibil cu
ochiul liber, el fiind emis in spectrul infrarosu.
. Un alt tip de proiectile utilizat ( 3RB30 ) dispune de un generator de
bruiaj in gama de frecventa  1,5 - 120 MHz care realizeaza intreruperea
sistemelor de comunicatii-conducere-dirijare pe o raza de 700 m, fisia de
aparare a unui batalion de tancuri spre exemplu.  2.4. Sprijinul aerian al
gruparii navale Verzi este realizat de R. 3 Av. VB ( aviatie
vinatoare-bombardament ) cu 30 Su-27, pe aerodromul Krymskaya ( malul marii
Negre ), R. 960 Av.VB ( 31 Su-25 si MiG-29 ) pe aerodromul Primorsko-Akhtarsk,
( malul marii Azov), E. 43 Av.B. ( 14 SU-24, si 4 SU-34 ) pe aerodromul Eisk (
malul marii Azov) si R. 55 El. ( elicoptere :  20 Mi-24, 18 Mi-8 ), R. 25
El. ATc ( anti-tanc ) cu 36 Mi-24 , R. 325 El. Tp. ( transport ) cu 18 Mi-26,
20 Mi-8. Varianta standard de inarmare a unui avion SU-24/34 este : 6 rachete
aer-nava, aer-sol Kh-31A, Kh-31R, Kh-35U (toate cu bataia peste 150 km) sau 3
minirachete de croaziera Kh-59M/D Ovod, Kh-41 Moskit (cu bataia de 285 km),
3M-54 Klub sau 18 bombe de 500 kg, de mare precizie dirijate pe fascicol laser
sau generator de bruiaj similar celui de pe EF-18, acoperind 3/4 din teritoriul
Romaniei. 

3. Marina
militara a fortelor Rosii se bazeaza pe Flotila 56 Maritima. 

3.1. Ea dispune
doar o fregata operationala ( Marasesti ) inarmata cu 4 x 2 lansatoare de
rachete P-21 Termit/SS-N-2 Styx ( bataie 80 km ), 4 tunuri AK-726 cal. 76 mm si
4 x AK-630 cal. 30 mm. 


Celelalte 2
fregate tip 22 "Regele Ferdinand" si "Regina Maria" fiind
patrula pacii din baza navala Constanta. 

 

3.2. Divizionul
de 3 corvete ( F-188 Zborul, F-189 Pescarusul, F-190 Lastunul ) este si el
inarmat cu 4 x P-21 Termit.

Alt divizion cu 3
VPR ( vedete purtatoare de rachete ) din clasa Osa este si el inarmat cu 4 x
P-21 Termit ( F-202 Smeul, F-204 Vijelia, F-209 Vulcanul ). Baza navala
Mangalia. Restul navelor ( corvete, vinatori de submarine, puitoare de mine,
monitoare fluviale ) nu sunt capabile sa opuna o rezistenta gruparii navale
Verzi.

4. Aviatia militara
Rosie poate interveni cu Flotila 86 de la Fetesti ( 24 Mig-21 Lancer ), E. 863
El/Fl.86 ( 10 IAR-330 L ) de la M.Kogalniceanu, cu 8 IAR-99 Soim si 6 IAR-99
nemodernizat, de la scoala de aviatie de la Bobocu si cu E. 951 Av.V ( 12
MiG-21 Lancer, E. 904 El. si E. 905 El. ( 20 IAR-330 ) de pe aerodromul
Bacau. Flotila 71 de la Campia Turzii ( compusa din E. 711, 712 Av./
Mig-21 Lancer si E. 713, 714 El./IAR-330 ) poate interveni cu destula greutate
fiind in afara razei de actiune. Bg. 1 R.AA  ( inzestrata cu 2 B. R.AA tip
S-75 Volhov / 6-8 instalatii operationale si 1. B. R.AA tip MIM-23 Hawk/ 8
instalatii nemodernizate si partial operationale ) apara Bucurestiul. 

5.
Responsabilitatea apararii tereste a litoralului revine Bg. 9 Mc. din
subordinea D. 2 I ( divizie de Infanterie ) si a B. 307 I.M de la Babadag.
Dispunerea Bg. 9 Mc este urmatoarea : B. 912 Tc ( tancuri ) la Murfatlar, B.
341 I. la Topraisar, B. 911 I.  la Medgidia, B. 345 Art. la Medgidia.
Podurile de peste fluviul Dunarea sunt aparate de 1 B. Jnd. dispus la Fetesti
si Cernavoda. 5.1. Misiunea ulterioara este influentata tot de D. 2 I, prin
unitatile sale subordonate : B. 528 Cc. de la Braila, Bg. 282 Mc. compusa din
B. 280 Mc de la Focsani, B. 84 Tc. si B. 300 Mc. de la Galati, Bg. 8 Larom (
Aruncătorul de proiectile reactive APR–40  modernizat, cu sistemul ACCS
executa foc cu munitie cal. 122 mm cu bataie 20 km sau cu rachete LAR M.K.-4
cal.160 mm cu bataie de 45 km ). Bg. 8 Larom este compusa din B.81 APR de la
Focsani, B. 83 APR de la Barlad, B. 96 APR de la Ploiesti. Brigada 15 Mc. de la
Iasi influenteaza in mai mica masura actiunile de lupta. D. 1 I. influenteaza
si ea misiunea ulterioara prin Bg. 1 Mc. ( compusa din B. 114 Tc. de la
Targoviste, B.2 I. de la Bucuresti, B. 495 I. de la Clinceni, B. 113 Art. de la
Slobozia ). Bg. 2 I, cu batalioanele dispuse la Craiova si Caracal, ca si Bg. 2
VM cu batalioanele dispuse la Predeal, Brasov, Cimpulung si Curtea de Arges,
influenteaza in mai mica masura operatia. Regimentul 1 Operatiuni speciale
aflat la dispozitia SMG ( compus din B. 1 OS de la Targu-Mures, B. 60 Cc. de la
Buzau, B. 498 Pst. de la Bacau ) a fost creat pentru a influenta inca de la
inceput misiunea. D. 4 I. Cluj-Napoca ( Bg. 18 I.-Timisoara,  Bg. 81st
Mc.-Bistrita, Bg. VM-Miercurea Ciuc ) nu influenteaza misiunea. 5.2. R. 53
Rachete AA apartine D. 1 I. si este compus din B.1 R.AA dispus la Medgidia, B.
2 R.AA la Craiova ( iese din discutie ) ambele fiind inzestrate cu cite 2
baterii x 4 lansatoare 2k12 Kub/ SA-6 ( bataie maxima 24 km, altitudine 14.000
m ) si B. 348 Art.AA de la Murfatlar, inzestrat cu sistemul artileristic
antiaerian Ghepard,cal. 35 mm, eficient pina la distanta de 3.500 m si
inaltimea de zbor a tintei de 2.500 m. 

6. Prima lovitura
aeriana are drept scop facilitarea suprematiei aeriene zonale si destructurarea
conducerii trupelor Rosii ce actioneaza in teatrul actiunilor de lupta. Prima
categorie de tinta o constituie reteaua de radare ale fortelor aeriene si
navale Rosii din Dobrogea,  precum si B.1 R.AA de la Medgidia. A doua
categorie : aerodromurile M.Kogalniceanu si Fetesti, punctele de comanda si de
dirijare ale aviatiei in lupta, fregata Marasesti, corvetele Zborul,
Pescarusul, Lastunul si VPR Smeul, Vijelia, Vulcanul.
A
treia :  P.C.-ul Bg. 9 Mc, blindatele si forta vie a  B. 912 Tc, B.
341 I, B. 911 I, B. 345 Art, B. 307 I.M. 6.1.
Aviatia
Verde va actiona pe 3 grupuri cu destinatie tactica x 3 subgrupuri x 3 patrule
de avioane, de la inaltimi de 8-10.000 m, avioanele primului grup fiind
inarmate in prima lovitura cu racheta subsonica Kh-35 E/Uran, care face parte
din categoria Standoff si are bataia de 130 km, celele din al 2-lea grup cu
racheta anti-radar supersonica Kh-31PM /ARM ( anti-radiation missile ) lansata
de la distante sub 110 km si care se dirijeaza automat dupa emisia radarului
tinta ( propulsia fiind realizata de un ramjet ca motor de mars) si cele din al
3-lea grup cu racheta subsonica Kh-59 cu bataia de 115-200 km.  In faza
initiala, ghidarea Kh-59 este inertiala, pina la 10 km de tinta cind sistemul
de ghidare TV/IR intra in functiune. Manvrarea ei din acest moment pina la
impactul cu tinta este executata de un operator aflat la bordul avionului
SU-24.  Grupurile cu destinatie tactica ( formatii de avioane avind de
lovit obiective de aceeasi categorie ) beneficiaza de asigurare de lupta. 

Formele
asigurarii de lupta pentru fiecare val de lovire includ stabilirea din timp

A. de 2-4 zone de
serviciu in aer pe directiile de ofensiva ale gruparii Verzi, cu 2-4 avioane de
vinatoare inarmate pentru interceptare. 

B. eventual zone
de patrulare, in care 1-2 avioane executa bruiaj pentru neutralizarea radarelor
si aviatiei. 

C. o zona in care
zboara 1-2 avioane AWACS ( la bordul carora se afla ofiterii responsabili cu
dirijarea fiecarui grup cu destinatie tactica si a echipei de coordonare a
misiunilor de cautare-salvare a echipajelor aeronavelor doborite sau avariate
).

D. zone de
vinatoare de obiective din adincimea teritoriului ( Transilvania, Oltenia,
Banat, Moldova ), in care evolueaza formatii de cite 2-4 avioane inarmate cu
rachete aer-sol sau bombe ( de exemplu misiuni de interdictie aeriana pe caile
de comunicatii, cind coloanele de tancuri parasesc garnizoana si intra intr-un
punct obligat de trecere; pod, tunel, etc ). 

E. traiecte de
cercetare de control a rezultatelor bombardamentului, executate cu avioane de
cercetare ( Mig-31 ), care transmit printr-o linie de date imagini cu ajutorul
carora se planifica pe loc misiunile care se impun. 

6.2. B. Tc sau

B.Mc ale fortelor Rosii dispun de 45 tancuri T-85M sau de 45 MLI & TAB. In
remizele nerezistente la lovituri aeriene, din garnizoanele de incartiruire.
Asadar cu 1-2 rachete purtind munitii SADARM, 1 bucata batalion Rosu e
neutralizat. Acelasi lucru e valabil si in cazul batalioanelor de artilerie, in
special a celor inzestrate cu APR-Larom.

6.3. Rachete
anti-nava Harpoon, Exocet nu exista in inzestrarea fortelor Rosii, doar P-21
Termit. 

 ). 

Nici submarine functionale nu exista. Delfinul zace inutilizabil din 2000 si nu mai poate fi reparat. Oricum,
pentru a realiza surprinderea, gruparea navala Verde nu pleaca incolonata din
Crimeea, face dislocari repetate pe grupuri mici pina li se pierde urma,
stabilind un punct de intilnire si creare a dispozitivului ofensiv la 200 km de
litoralul Rosu. Chiar daca fortele Rosii ar dispune la Deveselu de rachete
antibalistice, ele n-ar folosi la nimic. Carcasa de protectie a ogivei
electrono-optice se detaseaza la 80.000 m si de la aceasta inaltime racheta
devine operationala. Sub aceasta inaltime SM-3 nu poate intercepta nimic, asa
ca Romania si nu SUA va avea obligatia sa dispuna de mijloace de aparare a
bateriilor antiracheta, cu cea mai mare probabilitate de nimicire, impotriva
rachetelor de croaziera si a avioanelor inzestrate cu bombe si rachete
aer-sol. 

.

Baza aeriana
Voronezh face parte acum din Comandamentul strategic Sud care include Forta nr.
4 aeriana ( aviatie, aparare AA si aparare spatiala ), Divizia nr. 30 M. (
flota marii Negre), cea a marii Caspice, ca forte maritime, iar ca forte
terestre Armata nr. 58. Misiunea acestui comandament este ca la razboi sa ocupe
strimtorile Bosfor si Dardanele ( in sud ), sa atinga un aliniament pe culmile
muntilor Alpi ( in vest ) si altul pe culmile Kashmirului indian, in est.

7. Practic, in

primele 30 de minute de la declansarea atacului, fortele aeriene si marina
militara Rosie cele 2 divizii de infanterie Rosii isi pierd capacitatea de
lupta adica mijloacele tehnice capabile de foc si manevra. Aviatia Verde
executind nestingherita procedeul vinatoare de obiective, pina cind nici un
tanc sau MLI nu va mai fi intreg. 7.1. Dupa toate tiparele actuale occidentale
si asiatice, in paralel cu neutralizarea firavei capacitati de aparare a
Rosiilor, are loc si eliminarea fizica a "elitei" societatii Rosii.
Dupa 1945 s-au folosit puscariile si canalul, in Yugoslavia a fost inventata de
americani si a functionat cu succes sintagma de "pagube colaterale"
ale bombardamentelor. Elita Rosiilor post-decembrista sunt oamenii de afaceri (
de la patronii echipelor de fotbal gen Gigi Becali sau Pinalti, pina la
asfaltatori, baietii destepti din energie-gen.rez. SRI D-tru Badescu/Green
Energy, patronii de televiziuni D. Voiculescu & G. Paunescu & S.O.V.
& Sarbu, etc ) si bancherii. Elita romaneasca este suspectata de parvenire
prin insusirea ilegala a parti din avutia nationala, procedeu conceput si
realizat cu sprijinul actualelor servicii de informatii romanesti. Cum
investitia lor este una imobiliara, viloaiele, castelele, parcul de masini,
iahturi si avioane/elicoptere sunt usor de ras de pe fata pamintului, impreuna
cu posesorii lor. Fapt ce da bine pentru o populatie saracita care oricum are
un dinte impotriva ciocoilor.  7.2. Restul e pur si simplu o defilare ( cu
o durata de 4-6 ore de la inceperea ostilitatilor ) pina la Bucuresti. Intrucit
acolo e singura institutie ramasa intacta (cea politica), care poate sa semneze
capitularea in mod oficial.

Si ca sa mai spun ceva.. Doamna Danaila, nevasta generalului Stefan Danaila, este ruda cu Maria Basescu. Mai bine spus sunt verisoare.De asta MApN nu sufla nicio vorba!!  ( Multumesc pentru informatii Domnule Ofiter! )

 Admin · 1402 vizualizari · 3 comentarii
Categorii: Prima categorie
Ian282012

Nostradamus, Voynich si Civilizatia Maya vs NASA


Catrenele lui Nostradamus prezic o ciocnire intre mai multi asteroizi (o
cometa) si pamant, ceea ce Nasa a descoperit de curand. In mod normal cometa
Elenin trebuia sa loveasca pamantul pe data de 16 octombrie 2012 insa aceasta a
fost vazuta trecand pe langa planeta Terra. De la acest lucru trebuie sa ne
asteptam la aliniamentul planetelor si a satelitilor.Nostradamus a prezis Apocalipsa – Ziua Adevarului si Razboiul de 27 de
ani ( 1989 – 2016 ) si suprematia Romaniei la finalul Apocalipsei ( 21
decembrie 2024 ).Civilizatia Maya a prezis Apocalipsa – Sfarsitul Civilizatiei pe data de
21 decembrie 2012. Din punctul acesta de vedere pot spune ca Sfarsitul
Civilzatiei in viziunea lor inseamna moartea a peste 50% din populatia globului
si rasa malsi (islam) o sa fie distrusa (ceea ce doreste Iranul in momentul de
fata) si rasa ariana (anaira – rasa alba) va domni, asta insemnand ca totul
este un razboi rasial, iar avand in vedere faptul ca Israelul s-a auto-profetizat,
asta inseamna ca va fi tras la judecata.Data de 21 decembrie 2012 reprezinta 13.0.0.0.0 in calendarul mayas, in
traducere anul 130.000, de aici ne dam seama ca timpul nu exista si a fost doar
o inventie rational-umana pentru ca fenomentul alternarii zi-noapte sa fie
inteles (fiecare zi reprezinta un an, fiecare ora reprezinta o luna, fiecare
minut reprezinta o saptamana, fiecare secunda reprezinta o zi -> asta fiind
spus de reptilieni).Calendarul mayas incepe cu data de 11 August 3114 i.en (anul 113.114).Civilizatia maya reprezinta civilizatia reptiliana, cu alte cuvinte
civilizatia extraterestra…da! Extraterestrii exista si sunt 3 rase
(reptilienii, malsi si arienii…reptilienii au sfarsit, acum se da batalia
finala intre malsi si arieni).Nasa sustine ca Elenin, cometa, este inofensiva (asta ca sa nu sperie
lumea), insa daca impactul dintre Terra, cometa Elenin si Planeta Nibiru are
loc, atunci 50% din populatie moare fara a fi nevoie de razboi.Cu ocazia asta va vorbesc si despre o profetie crestin-ortodoxa (falsa)
ca sa vedeti cat de mult manipuleaza Biserica.Crestinismul, defapt, isi are
radacinile in contextual profetiilor mesianice. Biserica Mormona a aparut in
urma speculatiilor pe care indienii nord-americani le faceau despre sfarsitul
lumii. Un alt exemplu este dat de William Miller (Baptist convins), care a
anuntat ca in octombrie 1844 Iisus se va intoarce pe pamant. Toti au crezut
profetia in acel moment chiar daca nu s-a adeverit, acesta a constituit baza
unor noi Biserici numite in zilele noastre Biserica Crestin-Ortodoxa, Adventistii
de la Ziua a Saptea sau Martorii lui Iehova. Cu asta pot spune ca invataturile
ortodoxe sunt false, chiar evreii evanghelisti au recunoscut ca au editat
biblia dupa bunul lor plac…asa ca dragii mei, singurul Dumnezeu este Forta
Primordiala adica Forta Naturii si puterea ce zace in interiorul corpului tau. Omule
nu mai fi naiv.Asa spusele razboaie prevestite de Biblie sunt false din punct de vedere
al crestinilor, pentru ca Biblia e o copie a Coranului (cartea musulmanilor
unde e plina de revelatii si profetii)…asa si aici, cei ce au editat si
para-editat biblia s-au inspirit defapt din Coran cu nume si dati schimbate. Desi
razboaiele au fost adevarate, Biblia ramane inca falsa (fiind codata
matematic-asta s-a si demonstrat).Daca va uitati mai bine in aceasta imagine si imaginea urmatoare veti putea observa faptul ca Waffen SS reprezenta Soarele Negru, avand la baza cunostiinte Maya si Zamolxianist'Odiniste. Ca sa nu mai vorbesc si de Manuscrisul Voynich unde apare o imagine asemanatoare.Ultima imagine revine manuscrisului Voynich, la prima vedere pare o simpla imagine cu un simplu desen insa nu va lasati intimidati si nu lasati detaliile sa va scape. Cele trei culori, Rosu-Galben-Albastru--> Steagul Romaniei si vazand ca Romania se afla in centrul "Universului" asta inseamna ca la finalul tuturor razboaielor din World War 3 vor fi castigate de Romania iar Romania v-a transforma intreaga planeta intr-un mare Imperiu (acest lucru e profetizat de Nostradamus, Maya, Vanga, Voynich..si chiar Secretul De La Vatican tine ascuns un lucru asemanator). Admin · 876 vizualizari · 2 comentarii
Categorii: Prima categorie
Ian282012

Strategii de Razboi - A doua Parte


Nato/Otan se dizolva.

Submarinele nucleare ale Israelului se pozitioneaza intr-o incercare de
a imita pe cele ale Americii si cele Rusesti, iar apoi lanseaza un atac impotriva
Chinei cat si a Rusiei, in scopul de a-si indeplini angajamentul israelian de a
distruge si lumea occidentala. China trece la represalii impotriva Americii iar
Rusia cu un atac nuclear limitat, desi are tot ceea ce doreste, China invadeaza
Rusia si sechestreaza tot ceea ce se afla la est de Muntii Ural.

Rusia trece la represalii impotriva unor tinte militare in ceea ce
priveste America Evreiasca si Marea Britanie Evreiasca ( eventual si evreii din
Germania, Austria, Romania, Franta, Spania, Italia, etc…) pentru un atac
nuclear impotriva Israelului. Rusia atacand China ucide 50% din populatie si
totusi Rusia reprezinta cea mai mare forta militara conventionala in existenta.

Aprovizionarea cu petrol se taie ( odata cu blocarea stramtorii Ormuz ),
fara infrastructuri de productie de stanga, cat si fortele militare distruse,
America nu mai are nicio sansa. America utilizeaza ICBM-urile sale nucleare
pentru a contraataca fortele militare opuse, in interiorul Rusiei cat si al
Chinei, provocand o lovitura de “counterstrike” ruseasca.

Toate submarinele nucleare ce au supravietuit, precum si a rachetelor, revin
la “sursa mama” in Rusia respectiv China pentru a se incarca din nou cu arme si
a reveni pe mare. America un mai are nimic…pentru moment. Submarinele
Israelului ancoreaza in America, in cazul in care unele dintre ele sunt
distruse de “multimea nervoasa”.

America, acum isi ia adio de la continent iar “mama minciunilor” isi
incepe sfarsitul, purtand razboaie si in Aztlan si Africa Noua. Guvernul
american isi incearca norocul si fuge in Africa Noua, insa, cei existenti deja
acolo stiu de acest lucru iar acestia vor fi judecati pentru crime de razboi, insa
multi africani vor sfarsi prin a fi impuscati de Noua America.

China ia in subordine Alaska iar apoi se muta in Canada de Vest si
America de Nord-Vest, in cazul in care incepe razboi rece intre guerilele
canadiene si fortele armate chineze.

Statele ramase in viata dupa masacru, din Europa si Rusia, vor semna un
pact de protejare reciproca ( adica 50% din Rusia va proteja Romania si Europa
iar 50% se va declara dusmanul Europei ).

America inceteaza in lupta sa pentru detinerea suprematiei asupra

planetei si lupta doar pentru ea ca sa supravietuiasca. Noua America ia nastere
din cenusa, cu un puternic simt al patrimoniului sau etnic (rasa alba ->
Romania). Noua Ordine Mondiala incearca sa ia atitudine printr-un impas in
EuroRussia, Islam (malsi) si China cea Mare. In cele din urma, Noua America se
alatura EuroRussiei si isi asuma pozitia sa de drept ca un jucator egal in
afacerile mondiale.

America de Sud si Africa revin la razboiurile tribale pe scara larga, iar
genocidul african nu va avea efecte prea mari asupra Americii de Sud /
Suramerica/ Sumerania. Dupa aceste batalii crancene, 40-50% din populatia
planetei este distrusa, cu alte cuvinte, criza economica nu va mai fi, stiu ca
pare devastator ceea ce cititi, insa aceste informatii mi-au fost confirmate (nu
pot spune de catre cine).

A doua parte a razboiului mondial va aparea la orizont curand. Admin · 204 vizualizari · 0 comentarii
Categorii: Prima categorie
Ian282012

Strategii de Razboi - Prima Parte


Israelul bombardeaza Siria. Siria invoca pactul cu Iranul pentru a face
fata Israelului. Iranul traverseaza Irakul sa ajute Siria in razboiul cu
America, indiferent de ceea ce face America sub conducerea Israelului.America utilizeaza un “mini buker buster” nuclear bombardand Iranul, ca
raspuns pentru ca America nu este bine pregatita si nu are o alta optiune. Israelul
ajuta cu un atac aerian.Iranul si Siria lanseaza “ viermii de matase “ si rachetele rusesti
Sunburn (impotriva lor nu te poti apara) impotriva fortelor navale americane
din Golful Persic si Marea Mediterana, respectiv neutralizarea fortelor navale
americane si taierea aprovizionarilor trupelor din Irak.
Sau, poate, atac nuclear ce poate distruge in
totalitate gruparile americane.
Indiferent de ce se intampla America isi va simti
sfarsitul pentru ca aprovizionarea devine imposibila si de la Bagdad la Kuweit
este cale lunga de strabatut, asa se poate spune ca forta americana e eliminata
din ecuatie.Cu America eliminata, Iranul lanseaza bombe impotriva Israelului, iar
israelienii nu se pot apara impotriva rachetelor Scud, chiar daca Israelul se “transforma”
intr-un gigant de “gheata”.Ca un gest fatal, Israelul lanseaza arsenalul nuclear masiv impotriva tuturor
dusmanilor sai din Orientul Mijlociu si orase alese din Europa si Rusia (asa
amenintand Israelul). Sau Israel poate lansa un atac prevenit asupra Iranului cu
aceleasi urmari. Indiferent de cele doua metode de atac alese, se ajunge la
holocaustul atomic, astfel indeplinirea profetiei lui Nostradamus are loc.In acelasi timp, puterile islamice preia conducerea fortelor americane din
Orientul Mijlociu, cum ar fi Arabia Saudita, Egipt, Kuweit si Qatar. Libia isi
revine si ajuta. Din ceea ce a mai ramas in Orientul Mijlociu se naste o noua forta
islamica fundamentalista, care, se intinde din Turcia pana in India si din
Kazahstan pana in Africa de Nord, avand arme nucleare.Intre timp Coreea de Nord invadeaza Coreea de Sud, fortand America sa-si
foloseasca armele nucleare, pentru ca alta optiune nu are America…asta e
singura solutie de a-si proteja fortele de acolo. Coreea de Nord raspunde in
stilul ei impotriva fortelor americane din Coreea si intreaga Japonie.China se deplaseaza in Taiwan, cum a amenintat de ani de zile, folosind
si ea arme nucleare de este necesar. Atunci flota americana din Pacific isi va
lua adio dupa cum apare in pactul America-Taiwan. Din punct de vedere tehnic,
in acest moment China este in razboi cu America, iar de aceea America inca un lanseaza
bombe impotriva Chinei pentru ca este mult superioara Americii din punct de
vedere al dotarilor militare si al armamentului. China poate ataca Japonia iar
din cauza unei diversiuni America ramane distrasa, focalizandu-si “energia” pe
problemele sale si un pe ce se intampla in jurul ei. Admin · 245 vizualizari · 0 comentarii
Categorii: Prima categorie
Ian282012

Iranul Vrea Distrugerea Israelului


Asta este titlul articolului de acum.. si va spun si de ce.  Uitati-va atent la fiecare paragraf scris si
asa veti intelege…
JLCu incursiune americana in Orientul Mijlociu stagnata din cauza
rezistentei publice generale de esec, atat in Afganistan cat si Irak, Israelul considera
ca trebuie sa destabilizeze in mod direct si/sau mod de control toate statele
islamice fundamentaliste, altfel se va confrunta cu batalii pe viitor. Comportamentul
Israelului in regiune este asa deoarece palestinienii au fost inlaturati dupa
al doilea razboi mondial, pentru ca ceea ce au facut ei dupa 1945 incoace s-a
numit “ Israeul s-a auto-profetizat”.

Israelul este in proces de a lua Palestina, prin simpla expulzarii sau
uciderii palestinienilor. In acelasi timp si sub acelasi pretext, a inceput
razboi si cu Libia.

Hezbollah, armata islamica protectoare a Libanului a declarat razboi
Israelului. Bazata in Liban, armata este sustinuta si dirijata de Siria si
Iran.

Asta inseamna ca Israelul este in razboi si cu Siria, intrucat Libanul
este protejat de Siria ( Israelul dorind sa invadeze America ). Siria a
declarat oficial ca sprijina Libanul.

Avand in vedere “exercitiul militar” din Golful Persic, Israelul va fi
in curand in razboi cu Siria si Iranul, pentru ca acestea au un pact de aparare
reciproca ( Israelul dorind ca America sa invadeze Iranul ). Iranul a promis
deja sprijin pentru Siria si anterior a solicitat ca Israelul sa fie sters de
pe planeta.

Coreea de Nord si Iranul sunt aliati. Coreea de Nord detine foarte multe
arme nucleare dar situatie financiara slaba, in timp ce Iranul detine o suma
frumusica de bani, dar nu au rachete nucleare ( pe moment ). Coreea de Nord si
Iranul s-au aliat impotriva Americii.

Iranul doreste ca Israelul si toata manipularea americana, sa fie
eliminate din toate tarile arabe. ( Sa inteleg ca Iranul doreste Partizanul
Iranian?)

Israelul vrea ca Iranul sa fie distrus impreuna cu orice alta tara din
Orientul Mijlociu si impreuna cu tarile estice ( Romania face parte din partea
estica ).

Coreea de Nord si Coreea de Sud doresc inlaturarea fortelor americane
din Asia.

China doreste Taiwanul. Cu mult timp in urma au vrut sa elimine Japonia,
ceea ce vor si acum pe langa inlaturarea fortelor americane din Asia.

Rusia vrea atat Israelul cat si America sa inceteze razboiul impotriva
Orientului Mijlociu si sa nu se mai amestece in treburile republicilor separatiste.

America vrea sa conduca intreaga planeta manipuland majoritatea sa creada ca forta americana detine forta suprema.

Economia mondiala a fost distrusa de bancherii internationali si alti

zionisti.

La fel ca in al doilea razboi mondial, al treilea razboi mondial este
singura modalitate de a distrage atentia oamenilor de la economia mizera iminenta
si tot World War III este singura solutie de a ne reabilita economic.

America a manipulat populatia intr-un hal josnic prin tot felul de metode. Au creat sisteme de educatie si au distras minti, in timp ce mass’media isi facea de cap dand pe posturi numai minciuni si teorii conspirative. Si tot ei alaturi de francmasoneria din Vatican au schimbat istoria dandu-ne sa inghitim o istorie falsa. Americanii Crestini cred cu disperare in mass’media la fel ca majoritatea crestina. Americanii nu doresc ca persoanele ce le cunosc secretele sa traiasca mult timp… asta insemnand razboi in totalitate.Admin · 232 vizualizari · 1 comentariu
Categorii: Prima categorie
Ian272012

Stramtoarea Ormuz Blocata?

Intai sa va spun unde este locata aceasta stramtoare. Stramtoarea Ormuz se afla intre Golful Ares ( sud-est ) si Golful Persic ( sud-vest ). Coasta Nordica a stramtorii apartine Iranului si Coasta Sudica apartine Emiratelor Arabe Unite, iar eclava Musandam apartine Omanului.

 Blocarea Stramtorii Ormuz duce la blocarea aprovizionarii cu petrol a Iranului, Chinei, Japoniei, Iraqului deoarece aproximativ a-5-a parte din petrolul lumii se exporta de aici.

Odata cu blocarea stramtorii se blocheaza si inaintarea spre Golful Persic, ceea ce duce la ramanerea fara petrol a mai multor tari.

 Ce se intampla daca exportul cu petrol e blocat?!

In momentul cand stramtoarea este blocata, China alaturi de Japonia, Rusia, Iran si alte tari vor forma o alianta si vor interveni in forta impotriva armatei americano-britanice pentru a distruge “zidul” format. In caz ca se ajunge la asta, putem spune ca al treilea razboi mondial este in floare.

Sa nu uitam si de faptul ca inaintea armatei americano-britanice, Iranul o poate bloca si problema va fi intoarsa la 90 de grade... in curand vin cu alte detalii.


     
 
 
In caz de amenintare, Iranul blocheaza stramtoarea Hormuz


Admin · 249 vizualizari · 0 comentarii
Categorii: Prima categorie
Ian262012

Franta, Rusia, Marea Britanie, Israelul, Iranul si SUA - Razboi

A inceput al treilea razboi mondial si Romania nu baga de seama in ce pericol ne aflam.

Razboi in Orientul Mijlociu, acum apare eminent in Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Uniunea Europeana si Israel. Israel a facut ultimele “retusuri” ca sa le spun asa, efectuand un atac asupra Iranului. Navele de razboi cu abur ale Iranului fiind indreptate spre Golful Persic.

 

1) Statele Unite ale Americii – Israel -> Razboi in Golful Persic.

Vineri, 6.01.2012, SUA alaturi de Israel au anuntat planul lor ca fiind un exercitiu militar masiv in Golful Persic in incercarea de a infrunta Iranul.

Exercitiul numit “ Auster Sezonul 12 “ va include participarea a mii de soldati americani si israelieni, incercand mai multe sisteme de aparare impotriva rachetelor si a tunurilor.

Pe data de 2.01.2012, Iranul a testat rachetele Qader, avand o raza lunga de acoperire, rachetele de suprafata Nour reprezinta un “ radar avansat “, fiind ghidate si controlate de alte rachete in gasirea tintei si distrugerea ei usor. Acestea au fost spuse de amiralul Seyed Mahmoud Musavi.

 

2) Iranul anunta un joc de razboi

Amiralul Ali Fadavi, comandantul naval pentru Corpul Garzilor Revolutionare Islamice, a declarat vineri, 6.01.2012, ca Iranul va desfasura al doilea exercitiu militar in februarie. El a spus “ acesta va fi diferit fata de cele anterioare detinute de IRGC “ , nu a dat o alta informatie suplimentara.

Iranul a lansat de asemenea, sambata 7.01.2012, o manevra militara in apropierea granitei sale cu Afganistanul. Tot sambata, Mohammad Pakpour, comandant al fortelor terestre “Garzile Revolutionare” a declarat “ Suntem martirii unitatii” si exercitiile sunt “ cele care vizeaza stimularea de securitate de a lungul frontierelor Iraniene.”

 

3) Navele de lupta britanice, trimise.

Sambata, 7.01.2012, BRN ( British Royal Navy ) a anuntat ca trimite nave de razboi, cele mai avansate, in Golful Persic. HMS Daring este un tip care are 45 distrugatoare navale. In saptamana 1.01.2012 – 7.01.2012, secretarul apararii britanice, Philip Hammond, a avertizat Iranul ca vor bloca stramtoarea. Iranul a declarat ca va lua masuri in cazul in care Statele Unite ale Americii navigheaza cu portavioane, urmarind strategiile de aparare asupra pasajelor petroliere.

 

4) Nave de razboi. Franta si Rusia.

In rapoartele israeliene DEBKAFILE, s-a spus ca amiralul rus Kuznetzov a ancorat in Portul Sirian, Tartus, pe Marea Mediterana, duminica (8.01.2012), insotit de Chabanenko si Mudry Yaroslav.

“ Pentru a contracara aceasta miscare, Franta, a expediat in aer un distrugator Forbin pe langa apele din largul Tartus.” Declara DEBKAFILE.

Reflectand propaganda Israelului privind Iranul si Siria, DEBKAFILE sustine ca “ surse militare “”escaladeaza”” Iranul si Siria, in ultimele zile Iranul se descurca de minune, progresand rapid in productia unei arme nucleare, iar asta inseamna frica in Occident si Israel, in schimb ce Teheran si Damasc sunt mana in mana si in acelasi pas, lucrand la planurile lor pentru sectoarele din Marea Mediterana si Golful Persic.”


Deci pana la urma...imi dati dreptate cand va tot avertizez de razboi,nu?! 

In curand voi veni cu alte detalii...! 


Admin · 574 vizualizari · 2 comentarii
Categorii: Prima categorie
Ian262012

Romania - In Pas de Razboi Civil

Cu siguranta pare o aberatie titlul postarii de acum dar o sa va explic de ce Romania este in pas de razboi civil.
Ce inseamna un razboi civil? Un razboi civil reprezinta o lupta crancena intre doua sau mai multe grupari politice de orientari diferinte din interiorul unui stat in vederea schimbarii ordinii politice si de stat sau pentru mentinerea unei puteri actuale. 
Romania a cunoscut diverse razboaie de la existenta sa insa din 1989 o suferit cele mai mari razboaie si vi le si explic in detaliu.
Un razboi modern cuprinde mai multe razboaie de orice natura, psihice, fizice, economice, industriale, etc... timp de 22 de ani Romania le-a cunoscut pe toate.
Ce inseamna un razboi psihologic? Reprezinta o stare de tensiune exercitata de o putere politica din "top-ul" unei tari cu scopul de a zdruncina moralul fortelor adverse si de a demoraliza populatia.
Razboiul psihologic se intampla in Romania de la data de 1.01.2012 pana in acest moment...nu uitati dragii mei " miscarile profesionistilor le poti anticipa insa miscarile amatorilor pot fi devastatoare. "

Ceea ce se intampla acum s-a intamplat in 1989....Multi spun ca a fost lovitura de stat, insa nu a fost. O teorie conspirativa creata de americani i-au intors pe romani impotriva lui Ceausescu, atunci romanul de rand isi dorea libertatea, acum ca o are nu stie sa o foloseasca. Oameni buni, aduceti-va aminte ce s-a intamplat pe parcursul anului 1989 si comparati-l cu anul 2012. 

Cum a sfarsit comunismul in Romania? Printr-o serie de demonstratii mai ample, proteste, lupte de strada in luna decembrie 1989.
Romania a fost prima tara estica ce si-a dobandit democratoida ( democratia falsa ) prin violente. Sa nu uitam ca dupa caderea lui Ceausescu, urmatorul la scaun a fost Ion Iliescu, adus de catre URSS iar in caz ca nu stiti Ion Iliescu este evreu, tigan si rus iar Traian Basescu este tatar si evreu.... in decurs de 22 ani Romania noastra a fost condusa de evrei ( ovrei denumirea reala ).
In 1989 au fost multi martiri cazuti pentru noi... iar in momentul cand regimul Ceausescu planuia adunarea muncitorilor la locurile lor de munca pentru a le organiza un mic leac de frica.. "actele huliganilor" condamnate, protestele au fost si mai ample ducand la asedierea Bucurestiului... iar in scurt timp Ceausescu alaturi de Elena au fost "mancati".

Asa si acum, istoria se repeta. 
Huliganii de atunci sunt Ultrasii de azi si mare respect pentru ei!
Oameni buni treziti-va!

Nu uitati ca si in 1989 un locotenent s-a ridicat si a vorbit poporului, armata fraternizand cu poporul si s-a lasat cu razboi civil. Nu a fost lovitura de stat. 
Lovitura de stat este doar atunci cand o forta minoritara militara efectueaza un atac asupra unei puteri, se deosebeste la culme de revolutie si razboi civil.
Revolutia este atunci cand doar poporul "rastoarna politica" iar razboi civil este atunci cand armata fraterizeaza cu poporul...si de la un razboi civil la unul rece...e un pas foarte mic. 

Admin · 269 vizualizari · 2 comentarii
Categorii: Prima categorie

Pagina precedenta  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Pagina urmatoare

 
Libertatea nu se cumpara si nu se vinde. Ea se dobandeste.