Calendar

Ianuarie 2012
LunMarMierJocVinSamDum
 << <Sep 2017> >>
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Cine este conectat?

Membru: 0
Vizitator: 1

Anunt

rss Sindicalizare

Afisarea articolelor postate in: Ianuarie 2012

Ian292012

Ce Este Palmyra?

Precum comentariu la articolul anterior "Atlantida si Rasa Ariana" am fost intrebata ce este Palmyra. Acum vin cu detalii.
Palmyra se traduce ca fiind Orasul Piramidelor.
Istoria zbuciumata a Palmyrei s-a datorat exceptionalei importante comerciale si politice a asezarii acestei oaze de civilizatie, în drumul principalelor caravane care parcurgeau traseele cele mai scurte între Orient si lumea mediteraneana, inclusiv Asia Mica. Mentionata de tablite descoperite în Capadochia înca din secolul XIX î.Ch., apoi de vechii greci si arabii nomazi, Palmyra a devenit un important centru elenistic si roman în primul veac dupa Christos. Interesul urias pentru stapânirea acestei înfloritoare asezari, mereu în cautarea independentei fata de puterile înconjuratoare a culminat în timpul domniei împaratului roman Hadrianus, care l-a declarat „oras liber tampon” între persi si romani. În anul 106, cetatea rivala Petra (de pe teritoriul Iordaniei de azi) fusese distrusa si Palmyra (denumita sporadic si Tadmor – Orasul Curmalilor) devenea un centru cosmopolit al comerciantilor de mirodenii, parfumuri, fildes, matase si obiecte de arta. Templele dedicate lui Bel, Rarhibol si Aglibol (zei babilonieni) adunau „cetateni onorabili” din toata regiunea, iar primele grupuri de crestini si-au facut aparitia aici înca din secolul II d.Ch.
    Din pacate pentru aceasta bijuterie arhitectonica, familia prea ambitioasa a regelui Odenathus al Palmyrei a generat începutul decaderii. Încercând sa profite de conflictele europene ale Imperiului Roman, Odenathus se declara „rege al tuturor regilor” si începe actiuni militare împotriva persilor. Dar succesele i-au adus moartea. Sotia sa, Zenobia, organizeaza o lovitura de palat si-si ucide sotul. Declarându-se descendenta a celebrei Cleopatra VII (care s-a sinucis în anul 30 î.Ch.), Zenobia face cuceriri pe tot teritoriul Siriei de astazi si debuteaza o campanie de ocupatie în Egiptul de Jos. Mult prea ambitioasa regina voia sa largeasca regatul Palmyrei pentru fiul sau. Dar importanta strategica a acestei oaze l-a determinat pe împaratul roman Aurelian sa formeze un corp special de armata care sa redea suveranitatea romanilor în acea regiune. Legiunile romane asediaza Palmyra si, dupa mai multe saptamâni, curajoasa Zenobia – care nu primise ajutoarele asteptate de la mai multe triburi arabe – este facuta prizoniera si dusa la Roma în anul 274. Dupa ce este umilita (trece în lanturi pe sub Arcul de Triumf aurelian), este exilata la Tibur (Tivoli).
   Desi împaratul Aurelian i-a asigurat o existenta pe masura rangului sau de regina, se pare ca Zenobia s-a sinucis la scurt timp, aidoma înaintasei sale egiptene, prin otravire. Treptat, Palmyra devine o simpla cetate de frontiera, orasele Alep si Damasc preluându-i importanta. Ruinele au luat locul edificiilor impunatoare si nici încercarea emirului Fakhr ad-Din (secolul XVII) de a o reface partial nu a reusit. Prin maiestuoasele sale ruine, Palmyra ramâne o oaza de civilizatie a carei glorie s-a stins o data cu regina Zenobia, numita de unii istorici si „Cleopatra desertului”.
          

Admin · 375 vizualizari · 2 comentarii
Categorii: Prima categorie
Ian292012

Atlantida si Rasa Ariana


"Cele ce urmeaza mi-au fost transmise de Palmyra in decursul timpului.

Adica ceea ce veti citi in aceasta pagina nu are ca sursa nici o carte.

Voi incerca sa fac o sistematizare, dar nu sunt convins ca voi reusi, sau mai corect se poate ca sa va para ca fiind cea mai mare dezordine de date intalnita pana acum .

Atlantida s-a format ca civilizatie semnificativa in perioada de mijloc a ultimei glaciatiuni, acum peste 22000 ani. Ca orice civilizatie a avut dezvoltari si regrese, urmate de cresteri calitative sau de prabusiri . NU a fost o civilizatie cu dezvoltare liniara sau macar linistita. Apogeul este discutabil cand a fost atins, caci aceasta civilizatie a oscilat intre material si spiritual, ca si intre benefic si malefic, atat in ceea ce priveste latura materiala cat si in ceea ce priveste latura spirituala.
         Din punct de vedere politic si administrativ Statul lor era guvernat de legi cutumiare care nu puteau fi schimbate de puterea politica, magica sau de cea militara din momentul respectiv. Ele erau schimbate sau modificate cu un decalaj de 10 ani, si asta numai dupa ce era intrunit acordul puterii executive si a puterii magice. Dupa ce treceau 6 ani aceste initiative de modificare trebuiau validate de oamenii liberi si majori. Dupa alti 4 ani ele deveneau cvasi-obligatorii.

Atlantida era condusa de un dictator, rege sau imparat cum vreti sa-i spuneti. Acesta isi forma un guvern alcatuit din fostii dregatori din provincii. Pe care ii selectiona, era o chestie de bani, pile, magie, etc. In provincii, erau numiti guvernatori de imparat, care isi selectionau oameni care sa conduca treburile statului. Treburile Statului erau impartite in 4 domenii mari :

1.Armata-politie, care era alcatuita din profesionisti platiti. Se ocupau bine-inteles si de ordinea publica. Se ocupau si de anul obligatoriu de pregatire militara.

2. Finante, se ocupau de calcularea si strangerea impozitelor (atat in natura cat si in bani) ca si de plata membrilor armatei si functionarilor. Se ocupau de asemenea cu supravegherea averilor obtinute din comert.

3. Educatie - era un sistem de gradinite si scoli publice care luau copii din familii la varsta de 4 ani.

4. departament de constructii publice si infrastructura publica si militara.

In afara acestora existau 2 scoli superioare, Scoala de Fizica si Scoala de Metafizica, care aveau o foarte mare autonomie, si care prin imensa influenta pe care au exercitat-o in diferite perioade au determinat evolutia in timp a statului. Fiecare din aceste scoli avea metodele ei secrete de a produce bani de aur cu care subventiona generos Statul ani la rand pentru a obtine privilegii si legi favorabile.

Scoala de Fizica facea extractii de aur din minereuri si in epocile mai evoluate, cand metoda a devenit ordinara (adica s-a aflat tehnologia…) din apa marii. Tot din apa marii se extragea uraniul pana la interzicerea cu 18000 ani in urma a utilizarii lui (!!!)

Scoala de Metafizica a avut propriile metode de a obtine aur prin metode magice pierdute, visate de alchimistii antici si medievali dar niciodata descoperite cu adevarat de atunci . In plus , Scoala de Metafizica se ocupa cu magia, influentarea deciziilor atat ale conducatorilor cat si ale condusilor (pe baza de comenzi platite), si vindecarea bolilor karmice si a celor cronice prin bioenergie / radiestezie / operatii cu lumina, etc.

 Scoala de Fizica se ocupa cu vindecarea ranilor din accidente si razboaie. Odata stabilizat, omul daca vroia sa se vindece mai repede si fara sechele era bine sa se duca la Metafizica …. Fiecare avea spitalele si policlinicile ei. Pentru a obtine bani suplimentari , in ultima perioada, ambele Scoli s-au ocupat cu creearea de MUTANTI pentru distractie sexuala si pentru razboi sau distrugerea unor anumite categorii de comercianti neagreeati. In Antichitatea clasica timpurie Planeta mai era bantuita de Balauri , Dragoni (zburatori sau de pamant…), Minotauri si alte corcituri (natural imposibile) intre oameni si animale. Unii inca in vremuri mai recente au mai vazut yeti, pitici, elfi, gnomi, diveri monstri in marile si oceanele Lumii... Multi au fost vanati si distrusi de oameni, rezultand Legende si Basme, altii au murit pana la urma din cauze naturale. OBS. Erau facuti sa fie nemuritori, nu mureau de batranete…. Scoala de Metafizica ii facea cu mijloacele Magiei iar cea de Fizica prin o inginerie genetica doar cu un pic mai avansata decat cea de acum… 

         Atlantii au realizat contactul cu cateva civilizatii extraterestre si cu civilizatia paralela cavernicola de etnie reptiliana. Principalul articol pentru care erau cautati era magia, atat cea de vindecare si energizare, cat si cea de a influenta deciziile conducatorilor implicati in conflicte. Atlantii nu au fabricat niciodata vehicule tip OZN care merg cu apa avand drept catalizator un mineral trans-plutonic care nu se gaseste pe Pamant. Dar au avut numeroase asemenea vehicule, cumparate de le extraterestrii care le fabricau, in schimbul vindecarii bolilor de calatorie in cosmos si al clonarii. Clonarea in vitro (in bazine cu solutie amniotica artificiala) nu este posibila doar cu fizica si aparate performante. Trebuie alimentata cu Lumina – bioenergie si mai trebuie adus un Suflet (entitate) sa se incarneze in acea « soma » crescuta in bazinul cu solutie amniotica. Altfel iese un fel de zombi … (americanii stiu ceva …). Atlantii stiau cum sa aduca O ANUME entitate in corpul clonat (se comanda in functie de posibilitati, acceptul Entitatii Responsabile de Planeta tatalui Clonei, timp si oferte…)

         Metoda insa era scumpa si nu era prea folosita in Tara. Era folosita in special la export catre extraterestrii.

         Atlantii au rezolvat problema scaderii natalitatii prin o metoda originala. Inca de acum 16000 ani au creeat o metoda de modificare a genomului uman astfel incat copii sa se nasca hermafroditi. TOTI Atlantii au fost hermafroditi la sfarsitul acestei civilizatii. Ambele Scoli aveau cate o metoda (bine-inteles diferita) de producere. Deoarece copii si tinerii urmau un ciclu lung prin scoli au introdus un impozit in natura foarte special. Fiecare tanar de 16 ani avea de ales daca sa faca 1 copil pe care sa-i dea la 3 luni dupa nastere Statului sau sa faca 1 an  de armata. (fiind hermafroditi toti puteau avea copil dupa un contact ca pasiv, si puteau sa faca altcuiva un copil dupa un contact ca activ…) . Dupa ce se achitau de aceasta sarcina, tinerii puteau sa urmeze scoli superioare sau sa se apuce de munca, comert, servicii, etc.

           Scolile superioare erau de 2 grade, primul dintre acestea era pentru pentru meserii avansate – tehnicieni, ingineri executanti, conducatori de vehicule tehnologice mari, negociatori comerciali, functionari cu banii, criptatori si operatori cu informatiile, asistenti medicali, veterinari, agronomi, mineri, chimisti, etc.

Al doilea nivel era secret si se desfasura in Inalta Scoala de Fizica sau in I.S. de Metafizica. Rezultau Ingineri de conceptie, arhitecti, geneticieni, ingineri de reparatii vehicule, chimisti de sinteza, ingineri metaluirgisti, astronomi, ingineri de energie electrica si nu numai… Respectiv magi specializati in vindecari, modificari genetice, clonare, invizibilitate, transformari atomice, influentare la distanta, actiuni de razboi parapsihologic, cercetari inforenergetice, levitare si amplificarea gravitatiei, rezolvarea conflictelor prezente si transcendente, etc (??).

             Copii preluati de Stat ca impozit erau crescuti si educati pe banii statului, fiind prefgatiti in meseriile medii de care avea statul nevoie. Copii facuti de indivizi la varste normale, adica in plus fata de cel obligatoriu, ii puteau pastra acestia spre crestere, parintele avand si dreptul sa decida ce scoli urmeaza (si in functie de posibilitatile financiare). Era recunoscuta doar familia monoparentala, doar mama copilului fiind parinte al lui. Dar repet, ei fiind hermafroditi, orice individ putea fi mama daca vroia… Bineantreles ca functie de psihicul si posibilitatile lui, fiecare alegea.

Pana la 4 ani copii normali erau crescuti si educati in familie sau cu asistenti specializati angajati. Dupa 4 ani « gradinita » sau asistentul specializat erau obligatorii. De la 8 ani era obligatorie frecventarea unei scoli primare timp de 6 ani, pana la 14 ani. Mai era obligatorie o scoala de meserii simple de 2 ani, pana la varsta de 16 ani. Dupa ce copilul isi platea “Impozitul in Viata Noua” sau facea anul de Armata, el devenea major si teoretic nu mai depindea de parinte. Deoarece la scolile superioare se platea, in practica dependenta continua. Indivizii inruditi traiau in clanuri destul de unite si in care era un sef dictatorial (cam ca la familiile mafiote de acum). Aceste clanuri insa nu aveau ca scop ilegalitatile si omorurile ci pastrarea unor secrete de viata si tinand de meserii. Ca si al renumelui Familiei.

         Ilegalitati si rautati un prea erau deoarece I.S. de Metafizica gasea imediat pe cei vinovati prin Inforenergetica. Gasea si dovezile sau dadea politiei indicii unde sa le gaseasca. Si asta combinata cu genetica avansata, un prea lasa loc de desfasurare a crimelor, violurilor, furturilor…

         Fiecare avea voie sa faca ce vrea cu viata lui, nu erau interdictii de utilizare a drogurilor (cunosteau planta de coca - colonii ale lor au traficat aceasta planta pana in Antichitatea timpurie, exista o mumie egipteana in care s-au gasit acum urme de coca, planta ce creste doar in Anzii din America de Sud ) si tutunul. De asemenea era permisa sinuciderea ca si omorul la cerere, erau indivizi care caurtau sa obtina avantaje in vieti viitoare pacalind pe altii viciosi sa le ia viatza ratata dpdv social si spiritual…  

         Atlantii cunosteau radioul si acesta era monopol de Stat. Cele 2 Inalte Scoli aveau si ele posturile lor. Era folosit doar pentru stiri si emisiuni informative. Se transmiteau de asemenea informatii de interes local pentru principalele colonii. NU era pentru distractie. De asemenea era cunoscuta televiziunea. Doar in Capitala. Erau putine aparate, de tip “ tablou vorbitor” = adica LCD – fabricate de Extraterestrii. Putini aveau aparate. Era un singur emitaror, al Imperiului. La timpi de antena aveau acces si Universitatile. NU transmitea divertisment. (televiziunea nu a fost pervertita, se exprima Palmyra) . Aveau de asemenea computere, la bordul Navelor cumparate de la ET si in reteaua financiara a Statului, ca si la Universitati. Descoperisera reteaua de tip lan dar nu si Internetul. Accesul la orice fel de informatii era foarte restrictionat. Sistemele de operare de pe calculatoare erau cele cu care venisera de la ET, asemanatoare linux si dos. Erau greu de configurat si de reparat. Aveau specialisti care se ocupau de aceste treburi. Nu aveau jocuri, dar aveau simulari si harti pentru deprinderea meseriilor legate de navigatie si zbor.

         Atlantii aveau statul si capitala situate pe o insula mare si joasa situata in zona Bahamas. Nu trebuie uitat ca in acea perioada din cauza ca era glaciatie, nivelul apelor Oceanului planetar era mai mic cu ~ 200 m (si, de ex Anglia era unita cu Europa, Bosforul nu exista, Marea Neagra era dulce si avea nivelul cu 400 m mai jos ca acum, Alaska era unita cu Asia, etc) Orasul era foarte jos, pe malul apei (lucru scris si de Platon) si insula lor era joasa si destul de mlastinoasa. Clima era relativ rece si foarte umeda, aproape tot timpul anului era ceatza densa. Cauza acesteia era Curentul Golfstream care incalzea marea din jurul insulei. Totodata aerul rece venea aproape constant dinspre nord -Ghetarii ajungeau pana in drept cu New York-ul. Uneori sloiuri si aisberg-uri pluteau pana la tarmurile Atlantidei. Dar marea constant incalzita si ceatza din zilele reci faceau sa un existe practic inghet la sol si nici zapada pe Insula.

        Una din cele mai mari greseli ale Atlantilor a fost legata de regimul total inchis al informatiei. Atat IS de Fizica cat si IS de Metafizica isi mentineau absolventii angajati la ele sau la unitati de cercetare si productie situate in incinta lor. Pe vremea Altantilor nu exista iesire le pensie, exista obligatia angajatorului de a pastra angajatii pana la moarte, indiferent pe ce post. De regula batranii faceau munci usoare si de supraveghere a prezentei celorlalti , curateniei , raportarii certurilor, urmaririi stricaciunilor aparute la constructii si santuri pluviale, intretinut vegetatia si reparatii marunte la echipamente. Scopul era si de protectie sociala si de a impiedica secretele de serviciu sa plece odata cu iesirea la pensie sau cu concedierea. Ambele universitati aveau sedii doar in Atlantida ; in colonii erau temple si unitati de productie, dar in acestea erau angajati doar absolventi cel mult mediocri ai celor 2 universitati. Poate si din cauza situarii Capitalei atat de jos pe malul apei, Atlantii si-au facut Colonii situate in marea lor majoritate pe platouri montane inalte.

         Atlantii traiau aproape tot timpul in o clima umeda si cetzoasa. Nu suportau soarele si lumina puternica. Se hraneau aproape excusiv cu alge, peste si Fructe de Mare. Ocazional mai consumau fructe, legume, cereale. Carne se manca doar de 3 ori pe an. Exceptie de la aceasta regula faceau doar soldatii aflati in misiune de razboi si echipajele de Nave zburatoare sau plutitoare. Din cauza hranei si poate si ca urmare secundara a numeroaselor experimente genetice de ameliorare si imbunatatire a rasei, Atlantii “pursange” aveau pielea verzuie, aveau inaltimea medie de 3 metri, erau astenici la constitutia trupeasca si aveau parul lung si blond, de regula cretz. Aceata obisniuinta la clima rece poate fi si ea o cauza a situarii multor colonii la mare inaltime. Pentru a se apara de soare cladirile aveau pereti grosi si plafoane din piatra masiva. Atlantii aveau o tehnologie de inmuiere temporara a granitului, prin inmuiere intr-o solutie. Tehnica apartinea IS de Fizica, deci nu era magica. ( adica poate fi descoperita de savantii acestei civilizatii ). Atlantii au facut multe colonii :

  In Anzi :
# Cera Galan ( 6500 m altitudine, cladiri cu etaj, constructie practic nedatabila din piatra pura ( max 12 tone/buc !! ) camere foarte inalte, intrari prin acoperis-urile conice din piatra)

# Tiahuanaco (poarta soarelui, datata dupa alinierea la soare si precesie la 11000 IEN, pietre de pana la 60 tone/buc)

# Sacsayhuman (orasul Zeilor) constructii din piatra pura, nedatabila, imbinate prin scoabe turnate in canelutri sapate in piatra, scoabe din Monel (aliaj Nichel – Cupru cu temperatura de topire ~ 1800 grade, NU se poate obtine cu lemne iar in zona nu exista carbuni ....(??) in perfecta stare si acum)

·        Drumul de piatra de langa Bimini – o sectiune de „drum” pavat cu pietre dreptunghiulare de mari dimensiuni - neacoperit de nisip din cauza curentilor oceanici foarte puternici pe acel platou (situat deasupra apei in perioada glaciara)

·        Ruinele scufundate de langa Azore, de fapt o Cetate realizata prin sapare intr-un mic con vulcanic, actualmente scufundat, dar deasupra apei in periada glaciatiunii.

·        In acelasi stil arhitectonic a fost construita si Cetatea de piatra din Zimbabwe (ma refer la pietre care au fost rotunjite la colturi prin inmuiere, care se imbina „rotund pe rotund” - practic e imposibil de gasit 5 -- 9 pietre care sa se imbine rotund intre ele. Cetatea are sute de mii de pietre imbinate astfel...

·        cetatea Colti din jud Hunedoara-Romania.

Mai exista in Tibet si in India, dar oamenii de acolo au continuat sa locuiasca cladirile, si le-au tencuit si modificat, fiind greu de recunoscut azi.

 Dovezi indirecte ale prezentei Atlantilor :
  „poporul” Viraccocha  - oameni albi cu barbi roscate, par lung si drept care sunt descrisi in legendele si scrierile civilizatiilor din America Centrala si de Sud. Au trait si in Insula Pastelui, fiind autorii constructiilor. Au fost doar conducatori si magi. Au fost gasite schelete in toata America de Sud, America Centrala si Insulele Pacificului. In Japonia mai traieste un grup izolat de descendenti - Aimu - . Scheletele lor sunt usor de recunoscut dupa INALTIMEA IMENSA -  toti au peste 2 metri, cele mai multe schelete au in jur de 2.5 m ( aproximativ 800 schelete gasite pana acum !!!) ...  (inaltime dedusa si din putinele oase gasite in sapaturile de la Cetatea Colti de la noi [Oamenii Muntelui din Parang sunt inalti si blonzi. Nu seamana deloc cu cei din Valea Jiului!] ) In America de Sud si Centrala exista statui din piatra cu reprezentari care nu lasa loc de echivoc.

·        Prezenta unui trib de oameni Negri in Venezuela. Sunt negri cu trasaturi negroide ca cei din Africa. NU provin din sclavi scapati de pe plantatiile europenilor. Sunt atestati documentar din secolul 16. Capetele de piatra sculptate de olmeci sau de predecesorii lor – avand aceleasi trasaturi negroide – le intareste autenticitatea pe Continentul american, largindu-le mult aria de locuire ...

·        Eschimosii, care au trasaturi mongoloide evidente, mult diferite de amerindieni. In legendele lor se spune ca stramosii lor au fost adusi DUPA marele Zid de ghiata cu nave zburatoare ca pedeapsa ca i-au atacat pe „Zei”.

·        Expeditia Germana din Tibet a gasit dovezi de inrudire antropologica intre locuitorii Statului Interior si rasa Ariana...

·        Crucea cu bratele rasucite spre Stanga, adica Levogir, adica in SENS BENEFIC FUNDAMENTAL  numita de nazisti Svastica, care pentru TOATE populatiile Vechi din Eurasia era semn universal de Bun Venit. Cu acest semn veti mai avea de-a face cei ce veti invata Radiestezie si Reiki. Cei care sunt deja, cred ca au masurat si stiu destule (are EBF 99.97 , mai mare decat crucea cu bratze egale) 

·        Salutul cu palma dreapta ridicata. (corect este asha cum fac instinctiv copii, in picioare, cu cealalta mana in jos).

Despre disparitia Atlantidei.

  Ce s-a intamplat de fapt ? Cum a fost posibila o asha de mare si brusca catastrofa planetara acum 12500 ani ? Ma refer desigur la POTOP.

Atlantii, cu spiritul lor comercial aplicat in materie de imixtiune in succesiunea la conducerea civilizatiei extraterestrilor GREY au dat-o in bara. Nu a fost prima data, dar de data asta au gresit-o rau . Factiunea sprijinita cu magie de magii de la IS de Metafizica a pierdut conflictul pentru succesiunea la conducerea Imperiului Grey. Castigatorii bineanteles ca au aflat de vrajile (nu tocmai benefice pentru ei...) facute de Atlanti (si platite cu nave si tehnologie interzisa la „export” si acum) si au venit sa se razbune pe aceasta rasa minuscula dar avansata si tupeista. Dupa cum se stie (cine stie, cunoaste...) rasa grey este foarte tehnicista si putin sensibila. Au Biosicul foarte dezvoltat si Noesicul asuprit de acesta. In Nave au generatoare de Lumina artificiala. (Ma refer aici la Bioenergie pura artificiala. **Cam cu aceleasi beneficii si neajunsuri ca si vitaminele artificiale pentru oamenii actuali ** Cei care au ajuns intr-o Nava - si aici sunt cei rapiti sau colaboratorii lor din Aria 51 si alte baze secrete - stiu acea LUMINA ALBA SOLIDA care face tesuturile aproape transparente, care inunda complet interiorul Navelor Spatiale ale ET.) Au luat foarte in serios pericolul imixtiunii Atlantilor si au venit cu cea mai mare BAZA SPATIALA a Lor. Pe atunci inca nu erau in regresul si decaderea in care sunt azi. Baza asta este si acum pe langa Noi . O vedem toti. O numim LUNA . ** Teste facute de Americani prin producerea de unde seismice pe Luna au aratat clar ca aceasta este un corp gol la interior (trantind de la cativa metri o treapta de racheta de cateva sute de kg, suprafata Lunii a vibrat ore in sir ,  vibratii inregistrate de o raza laser trimisa de pe Pamant si reflectata inapoi de o oglinda pusa pe Luna. Realizati ca Luna, cu o masa egala cu o sesime din cea a Pamantului a vibrat cateva ore din cauza ca a fost loviuta de un corp cu o greutate sub o tona!!! Ce ar fi daca cand isi implodeaza americanii un cazino din Las Vegas, cu zeci de etaje si cantarind spre milonul de tone, s-ar cutremura tot Pamantul cateva ore ??? Rezula logic ca Luna este goala la interior.) ET au sabotat ulterioara misiune pe Luna, care avea intre altele in plan sa provoace o explozie pe supraf. lunii. (Apollo 13). Si de atunci Oamenii nu au mai calcat pe Luna. (alta ciudatenie – craterele de impact de pe Luna sunt foarte mari pe orizontala si prea putin adanci . Ca si cum sub suprafata acoperita cu pietre si praf s-ar afla un blindaj foarte eficient ( Luna a fost lovita de meteoriti foarte mari care au produs explozii foarte puternice [ ultima data in sec 13 sau 14 – relatarea calugarilor din Irlanda ] ) ....   .
 Cand au vazut ce enormitate de Baza Stelara a trimis civilizatia Grey contra Lor, Atlantii au activat Scutul lor secret care facea ca ATLANTIDA SA SE MUTE INTRE 2 CUANTE ALATURATE DE TIMP . ( nu inteleg cum vine asta, dar Palmyra asha zice. Noi toti si toate lucrurile noastre existam PE cuantele Timpului. Atunci, acum 12500 ani Atlantii si-au bagat toata Insula INTRE cuantele de Timp. Daca citeste asta cineva cu cunostinte avansate de Fizica Cuantica Relativista, poate da o explicatie mai clara, si poate si ceva relatii matematice. Pe mine ma depaseste .... ) . Dar s-a intamplat o nenorocire. Nu din viina Atlantilor, ei mai testasera Scutul si functiona bine. Luna cand a venit (Legendele multor populatii din Asia si Australia evoca Vremurile de Demult cu sintagma „CAND NU ERA LUNA PE CER” –in loc de „a fost odata ca niciodata” din basmele nostre- ) din Spatiu si s-a inscris pe o orbita stationara in jurul Terrei (Luna, care stiintific dovedit este mai batrana ca Sistemul Solar!!) a produs UN URIAS VAL MAREIC – de peste 100 de metri. Totodata a produs o unda in Scoarta Terrei (se mai simte si acum Mareea Telurica...) care a eliberat numeroase tensiuni acumulate in Scoarta, decalasand deci multe cutremure puternice si eruptii vulcanice.

POTOPUL. Dezastru pomenit in Legendele si Scrierile Anticilor de pe toarta Planeta – pana si de aborigenii din Australia. Atunci a fost un fenomen incredibil . Pe langa valul de peste 100 m care a maturat Uscatul pe multi km adancime, acest Val a mai facut 2 rele imense.

1.     A produs o alunecare a intregii cruste terestre pe mantaua semilichida de dedesupt, cu consecinte climatrice catastrofale. Nordul Asiei si Antarctica de vest care aveau climat temperat cu toata glaciatiunea au ajuns brusc in zone polare ( harta lui Piri Reis a fost copiata dupa o harta Atlanta de dinaintea acestui dezastru). Tibetul siu Anzii s-au inaltat brusc cu 2000 metri. Mamutii si alte animale nu au avut nici o sansa Au fost gasiti in Siberia mamuti congelati de acum 12500 ani care aveau in stomac vegetatie semitropicala nedigerata. Mamutul e o ruda a elefantului si se deplaseaza incet. Multe din Coloniile Atlante au fost aproape distruse. Cera Galan a ajuns atat de sus ca nu a mai putut fi locuit .

2. Valul  mareic a amestecat apa Oceanului si a bulversat aerul Atmosferei in asa hal ca GHETURILE GLACIARE s-au topit brusc in cam 2 ani, nivelul Oceanului Planetar crescand cu ~ 200 m. Asta a inundat aproape brusc intinse suprafete de uscat, a produs partunderea apei sarate in Marea Neagra prin o uriasa cascada in Bosfor, inundand Templul lui Apollo de pe varful MUNTELUI DELTEI – actuala Insula a Serpilor...
Atlantida este acum sub nivelul Marii. Uriasele generatoare de Energie care alimenteaza Scutul sunt GRAV AVARIATE si Insula nu mai poate fi adusa in cuanta noastra de Timp. Uneori in Zona respectiva se produc anomalii mari de SPATIU – TIMP – GRAVITATIE, disparand Nave si Avioane. „APA ALBA” , spaima Nenumita a tuturor pilotilor si capitanilor, vizibila din Cosmos, este doar una din aparentele tulburarilor din Triunghi. Mai apar linii de forta care se vad pe radar ca si cum ar fi tarmuri, uneori pe cer senin intri in ceata, nu mai stii care e susul si care e josul, navele par sa pluteasca si avionele sunt in deriva, nici un instrument nu mai functioneaza, radioul si telefonul mobil sunt moarte. Se face o liniste de pe alta Lume. (fenomenele sunt relatate prima data de Columb in sec 14, asha ca nu sunt folclor contemporan... ) Ca o adeverire a celor scrise, nerecunoscuta de autoritati, rutele aviatice si 
   Mai puteti gasi si alte relatari pe Net sau carti despre Atlantida si misterele asociate ei. Nu mai deschid capitolul SFINX [ are varsta de aproximativ 12500 ani, se uita inspre Constelatia Leului atunci cand a fost construit, Capul a fost refacut prin sculptarea actualului cap din capul de Leu pe care il avea initial, are dare de eroziune Verticale, care pot fi facute doar de apa de ploaie (nisipul roade dare orizontale cand e dus de vant), faraonul Kufu l-a dezgropat din nisip acum 4500 ani .... ] si Piramide (sunt in toata Lumea, au proprietati accesibile doar Initiatilor ...) .

 *** Oare cum ne-am simti daca printr-o interventie Divina sau facuta de Extraterestri la ordinul Divinitatii, Atlantida cu oamenii si Stiintele sale ar reveni dintre Cuantele de Timp, devenind Stat contemporan ? Ar rezista oare ordinea Lumii ?

Admin · 1225 vizualizari · 1 comentariu
Categorii: Prima categorie
Ian292012

Orasul Atlantis - Gasit (mai raman 9)

Google Ocean: Has Atlantis been found off Africa?

Va vine sa credeti sau nu, insa prin intermediul satelitilor Google, orasul de sub ape a fost gasit de curand, avand coordonatele 31 15'15.53N 24 15'30.53V.


De asta se vrea si cenzurarea internetului, pentru ca cu ajutorul acestui "instrument" poti descoperi lucruri la care nici macar nu te gandesti.
Cine cunoaste secretele mitologice, inseamna ca detine cunostiinte si despre comorile din Atlantis. Acest oras a fost scufundat in urma cutremurelor de acum 9012 ani, iar civilizatia reptiliana (maya) a luat nastere cu 2988 de ani inainte. 
Cel mai important regat pierdut....acum revine...
Curand vin si cu alte detalii.

Admin · 502 vizualizari · 0 comentarii
Categorii: Prima categorie
Ian292012

Daca Dumnezeu nu exista. Trebuie inventat.


Manipularea Prin Religie ( Prima Parte ).

“ Daca Dumnezeu nu exista. Trebuie inventat. (Voltaire).”

Ce vrea sa spuna Voltaire cu aceasta vorba? Simplu. Multa lume este

invatata sa aiba un mentor spiritual uitand de forta proprie si sa se inchine
unui personaj, dupa aceasta vorba s-au luat “prietenii nostrii” evreiide au
creat tot felul de carti francmasonico-illuminatiste.

Pana si Mihai Eminescu sustinea despre religie ca este “o fraza de
dansii inventata, ca cu a ei putere sa va aplece la jug”, asta insemnand ca
religia nu face altceva decat sa te faca sclavul unui lucru ireal. Dupa cum am
mai zis si zic in continuare, spalare de creierase.

Atat credinta cat si religia sunt doua povesti ce nu au legatura una cu
alta.

Ce inseamna credinta? Sa crezi in ceea ce poti face si in puterea ta.

Ce inseamna religia? Sa crezi in ceva superior tie, tu devenind

inferior.

Una e sa spui “ religia credintei” decat “credinta-n religie”.

Scopul Manipularii Prin Religie: expansiunea dominatiei unor ierarhii
mai mult sau mai putin reale ( de asta Israelul s-a auto-profetizat ).

Efectul Manipularii Prin Religie: Ofensiva directa asupra libertatii
spirituale si asupra Legii Naturii ( invatatura stramoseasca ).

Rezolvarea Manipularii Prin Religie: Scoaterea secretelor “bisericesti”
la iveala si extirparea ei.

Stii cum se spune, nu poti vindeca o rana daca nu ii cunosti cauza.

“Daca ii vorbesti lui Dumnezeu se numeste rugaciune. Daca el iti
vorbeste tie, esti considerat schizofrenic.”

Oare de ce exista aceasta maxima?! Un paradox total. Dupa spusele
biblice si cu aceasta maxima reiese clar ca majoritatea profetilor au fost pur
si simplu nebuni sau buni psihologi care nu aveau ce face si au folosit mintea
ta precum un cobai. Experimenteaza invataturile lor imaginare sub pretexte
reale fix pe creierasul tau.

“Toate religiile, cu zei, semi-zei, profetii, mesieni si alti sfinti, sunt
produse ale fanteziei si credulitatii tale, incat nu ai atins dezvoltarea
maxima si personalitatea completa a puterii tale intelectuale,” ( Mihail Bakunin)

Religia nu este spiritualitate, e mai degraba un pretext de a te tine
sclav pentru o viata, sa iti fie frica de ceva ce nu exista sau mai bine spus
ti se induce gandul ca “ cineva de sus te pedepseste daca faci pacate”.

Ha! Pacate?! Vorbesc ei despre pacate?! La cate minciuni au spus si cat
de manipulatoare e forta bisericeasca, mai degraba ei pacatuiesc decat noi.

De ce exista TrinitasTv?!

Mass’Media intotdeauna a manipulat. Sa ramana Biserica fara mijloc de

manipulare? Hehe. S-au gandit bine ... au creat un post de televiziune pentru a manipula in masa.. tot felul de “rugaciuni” si alte lucruri false “cantate” de
sangele otravitor.

“Religia este capodopera artei de a dresa animalele, deoarece dreseaza
oamenii cum sa gandeasca.” ( Arthur Schopenhauer )

Nu e indeajuns ca am fost sclavii unui sistem de guvernare
dictatorial...sa mai fim si insclaviti de povesti?

Omul se pare ca doreste sa fie sclav decat sa fie propriul “patron”. Hehe.

“Religia inseamna sa faci ce ti se spune, indiferent de este corect sau
nu.” (Jerry Sturdivant)

Sa fim seriosi, indoctrinati pe ambele parti si material si spiritual?

Asta e buna.

“Crede si nu cerceta.”

Vorba “biblica”... le e frica de faptul ca unii dintre noi cercetam sa
descoperim adevarul. Pana si Biserica doreste o turma, nu numai Basescu. Haha.

“Credinta este in inima, nu in genunchi.”

Asa ca mai usor cu mersul pe la Biserica. J

“ Pana cand poporul roman nu isi va da seama ca este manipulat, inselat

si amagit religios, nu va avea niciun motiv sa inceapa o calatorie in
descoperirea adevarului.” ( Cornel Filip )

Asta e cam dureroasa pentru tine, crestine, nu?

Uite sa iti explic ceva, eu nu sunt satanista, vrajitoare, crestina sau
cum ma crezi tu dupa ceea ce ai citit mai sus, sunt zamolxianista adica de
partea Naturii, asta insemnand ca iti voi raspunde gandului tau prin urmatoarea
maxima “ Nu ingenunchia niciunui zeu, astfel vei deveni o marioneta de care toti vor rade! “ Admin · 398 vizualizari · 0 comentarii
Categorii: Prima categorie
Ian292012

Gerald Gardner si Anton LaVey - Profeti Falsi


Cei doi s-au auto’proclamat “creatorii” wiccan cat si a satanismului
insa habar nu au despre ceea ce ei vorbesc.

Gerald a atribuit wiccanismul ca fiind practica vrajitoreasca, nestiind
faptul ca Wicca, in istorie, reprezenta credinta pur vikinga in Odin, Thor,
Loki, Tyr, Heimdall, si altii.

Antony LaVey sustine cu tarie ca este creatorul Bisericii Sataniste. O
alta tampenie pe care alti tampiti naivi o ridica in slavi.

Ce e satanismul?!

In istoria reala satanismul reprezenta totalitatea religiilor pagane,
iar acesta denumire a aparut cand necunoscatorii au atribuit vikingilor tot
felul de denumiri, lasandu-se influentati de simbolul lor “capul de tap” si a
fost confundat cu prea’marita sa persoana ( personaj SF ) numit Baphomet; sa nu
mai spun de sarbatoarea “Craciunului” care este de asemenea o sarbatoare
satanisto-pagana.

Wicca nu are nicio legatura cu satanismul si mai ales cu vrajitoria.

Cuvantul “vrajitor” provine din lumea anglo-saxoniana numit “wysardin”
de aici si denumirea de wysardianism tradus ca fiind intelepciune iar “vrajitorul”
fiind inteleptul.

Vrajile si farmecele nu exista, cel putin pentru mine. 

Sa va explic cum functioneaza “sistemul vrajilor”. Este defapt o idee

psihologica bine infiltrata in mintea voastra iar subconstientul lucreaza
folosind legea atractiei iar gandul si teama voastra se materializeaza.Nu mai credeti in flacara violet, vraji, farmece, blesteme, tiganci
ghicitoare sau tamaduitoare, biserica si altele. Credeti doar in forta voastra.

Niciodata nu e prea tarziu pentru a da nastere unei noi religii, unui
noi cult, zeu, etc. Asa si aici… oamenii buni psihologi va pot induce in
creierasele voastre naive si fascinate de “paranormalisme” tot felul de lucruri
si voi le credeti, ca deh, alta treaba nu aveti.

Omul indoctrinat numeste parapsihologie ceea ce nu intelege.

Biserica numeste satanist/ateu persoana ce detine 50% din adevarul
ascuns de masa crestina.

Filozoful numeste spiritualitate ceea ce este inteles de om si pus in
practica.

De aceea exista si razboi intre religii ( razboiul spiritual ) pentru ca

au aparut prea multe intr-un timp atat de scurt, acestea fiind religii
doctrino-politice, neavand legatura cu credinta ci doar cu spalarea de creiere.

Falsii profeti se folosesc de invataturile strabune ( Legea Naturii ) si
o blasfemiaza intr-un mod jalnic, creand astfel noi doctrine religioase.  Atat Antony Lavey cat si Gerald Gardner sunt
niste manipulatori spirituali.

Va dau un sfat, inainte de a crede o spusa religioasa de orice natura,
cautati istoria si cauza aparitiei ei…si asa nu va mai puteti lasa manipulati
de masa evreiasca.Admin · 215 vizualizari · 0 comentarii
Categorii: Prima categorie
Ian292012

Lista Spionilor Arabi din 1989 - 2012

Incepand inca din anul loviturii de stat – 1989 – zeci de nuclee de terorism au asaltat politica si lumea afacerilor din Romania, sute de agenti ori chiar ofiteri superiori ai serviciilor secrete arabe, maghiare, israeliene, ucrainiene si ruse au patruns in sistem, unii chiar in structurile serviciilor secrete romanesti, altii mai sus, in toate guvernele postdecembriste, pe post de… “consilieri de stat”, in timp ce reprezentanti ai Mafiei si, implicit ai STIDA (oculta care stapaneste, la randul ei, Cosa Nostra din Italia), au ajuns sa faca afaceri “la vedere” cu sefi de pe la “Doi s-un sfert”. Cazut in derizoriu, SRI fie tace, fie declara sus si tare: “in Romania nici vorba de teroristi!”. Iata listele complete ale tuturor agentilor secreti straini care actioneaza pe teritoriul Romaniei, dar si cazuri concrete de strangere de fonduri  pentru Hezbollah, de spalari de bani pentru Cosa Nostra, de atentate teroriste, stranse in mii de rapoarte ale ofiterilor profesionisti din sfera intelligence, dar tratate cu indiferenta de sefii lor, majoritatea adusi la carma SRI doar pe criterii politice sau de clan:

1. Khaled Deiab Abdallaa Matar, seful agenturii O. E. P. in Romania, dublu agent Palestinian, KGB, detinator de… Certificat de revolutionar in Revolutia din 1989, a finantat PUNR pentru a deveni deputat in Parlamentul Romaniei, fost membru al PUNR.
2. Abdel Mohmed Hadi Rahman (traieste in Romania de 20 de ani, cu identitate falsa, sub numele de Hadi Jaradat), ofiter in serviciul secret Palestinian, prima rezidenta in Romania a avut-o in Baia Mare. 
3. Mahmud Farzat, seful serviciilor secrete Siriene din Europa de Est si dublu agent KGB – CIA, omul de legatura dintre Moscova, Bucuresti, Damasc, Washington si alte servicii secrete internationale. Este nimeni altul decat socrul terisristului Omar Hayssam si se ocupa de comertul de tractoare din Romania, deruleaza exporturi si importuri prin firme a lui Dan Voiculescu. Dupa decembrie 1989 a inceput afacerile private in Romania in Judetul Bacau fiind protejat de relatiile pe care le are cu reprezentanti locali ai PSD - Viorel Hrebenciuc si altii si SRI, prin Radu Timfte, fostul sef al Serviciului.
4. Omar Mohamad agent Serviciul Secret Siria, finantator al PSD si fratele lui Omar Hayssam. In martie 1998 fratele lui Hayssam a oferit un imprumut de consumatie, pe un an de zile in suma de 1 420 000 dolari, actionarului majoritar Thodor Stanis de la firma SC Rio Soft Drinks SA din Timisoara si findca termenul nu a fost respectat si nu a returnat imprumutul, in aprilie 1999 Omar Mohamad a devenit principalul actionar al Sc Rio Soft Drinks SA. Actionar la SC RIO SOFT DRINKS SA se afla si CARMEN RADULESCU, sotia fostului sef al SERVICIULUI ECONOMIC TIMIS, col. ( r) Pavel Radulescu, SRI-KGB. OMAR MOHAMAD a cumparat actiunile de la aproape toti actionarii minoritari, mai putin de la TIBOR DIOSI si KLAUS GROSS si a mutat sediul social al firmei SC RIO SOFT DRINKS SA. la Bucuresti. OMAR MOHAMAD schimba conducerea SC RIO SOFT DRINKS SA, la Timisoara unde este numit cpt. (r) MIHAI PETRECHIOIU, sef SERVICIU ECONOMIC TIMIS, iar la sediul din Bucuresti si la firma fratelui sau HAYSSAM, BUCOVINA MINERAL WATER sunt numiti col. CROITORU si col. MUSTATA sefi in DIRECTIA ECONOMICA A INSPECTORATULUI GENERAL AL POLITIEI BUCURESTI. 
5. MOHAMED MUNAF agent secret irakian, recrutat si de catre CIA. Munaf are trei firme in Romania: AUDIOSONIC TRADE MARKET, infiintata in anul 1992, in care Munaf este actionar principal cu 64% si un alt spion irakian, Umar Noraddin, cu 36%, cu sediul in sos Mihai Bravu, nr. 64-88, bl. P7, sc. 2 et. 1, ap. 49, sector 2, Bucurest, dizolvata in 2002. SRL, BASEF TRADE COM SRL si POLAR ELECTRONICS INDUSTRY and TRADE SRL, infintata in 1993, cu sediul in BUCURESTI, str Soimus, nr. 65, sectorul 4 si administrator al firmelor lui OMAR HAYSSAM. In datele inregistrate la Registrul Comertului rezulta ca Munaf este nascut la data de… 01. 01. 1900. Daca un cetatean roman scria aceasta data falsa in acte, imediat intra in puscarie. Este o atitudine caracteristica serviciilor de informatii sa prezinte date si acte false.
6. KAMEL KADER agent Palestinian, SRI-KGB si “luptator in REVOLUTIA din 1989”, lider al studentiilor palestinieni din Romania, membru al grupurilor teroriste AL FATAH si ABU NIDAL, combatant al FRONTULUI de VEST din LIBAN, membru al O. E. P. si AUTORITATEA PALESTINIANA. Obtinea vize si pasapoarte pentru intrarea in Romania a cetatenilor palestinieni prin col. ORELEANU, fost sef la Directia Pasapoarte Timis. Patron a 14 firme in TIMISOARA si BUCURESTI, a finantat campania electorala a PDSR-PSD, in 1992, cu un milion de dolari, si a obtinut functia de consilier presidential al lui ION ILIESCU si functia de consilier al secretarului general al Guvernului Romaniei, (iar secretar general al guvernului Romaniei era la vremea respectiva VIOREL HREBENCIUC si prim ministru NICOLAE VACAROIU). KAMEL KADER a fost si consilier pe probleme de informatii a lui YASSER ARAFAT.
7. JABRI TABIZI agent secret din Serviciile siriene, se ocupa, in present, cu trafic cu tigari si arme. Locuieste in Bucuresti, la doi pasi de Inspectoratul Politiei Romane si are ca “vecin” o importanta unitate a SRI…
8. MUSA HAMAD, “domiciliat” in Bd. Kokalniceanu nr. 34, ap 16, Bucuresti, dublu agent Palestina - KGB, consilier al Ambasadei Palestina la Bucuresti, face trafic cu tigari si arme.
9. MOHAMED TALLA, din Str. Turda Nr. 116, Bl. 37, Ap. 28, agent Palestina, consilier si el al Ambasadei Palestina la Bucuresti, implicat in trafic cu tigari si arme.
10. DIB ASSAAD DIB, cu domiciliul Str. Turda Nr. 120 Et. 7 Ap. 28, agent palestinan, consilier al Ambasadei Palestina la Bucuresti, implicat si el in reteaua de trafic cu armament a celor doi conationali ai sai, amintiti mai sus.
11. NAZIEH IBRAHIM HUSSEIN ATIEH Str. Masina de Paine Nr. 41, Bl. Od55 Ap 124, dublu agent Palestina - CIA, consilier al Ambasadei Palestina la Bucuresti, trafic cu tigari si arme.
12. MAHER AL AKAWAN Calea Mosilor Nr. 290, Ap. 47 agent Siria, trafic cu tigari si arme.
13. VICTOR MICHELLE ISSA, de nationalitate cipriota, agent dublu, libanez Mathaba – CIA, actiona la Constanta si a creat un prejudiciu de 3 miliarde de dolari statului Roman, mituind magistrati si politisti, apoi fuge la KIEV, unde isi continua activitatea de trafic cu tigari cu sprijinul KGB, intrand acum clandestin in Romania ori de cate ori serviciile secrete straine pe care le reprezinta i-o cer.
16. SAMER GADBAN agent palestina SRI, KGB, CIA membru al Frontului Popular pentru Eliberarea Palestinei si al gruparii teroriste Al Fatah, ofiter SRI si era folosit ca translator de SRI pentru ofiteri gruparii teroriaste Al Fatah pregatite in Romania inainte de 1989.
17- WAEL GADBAN agent palestina SRI, KGB, CIA membru al Frontului Popular pentru Eliberarea Palestinei si al gruparii teroriste Al Fatah, ofiter SRI-KGB
18- THAER GADBAN agent palestina SRI, KGB, CIA membru al Frontului Popular pentru Eliberarea Palestinei si al gruparii teroriste Al Fatah, ofiter SRI-KGB. Fratii GADBAN au intrat in legatura cu fratii Elias si Mike Nassar agenti libanezi mathaba -KGB traficanti de arme, tigari si produse de contrabanda cu marfuri din Orientul apropiat spre Europa, adusi in Romania in 1990, in urma demersurilor facute de un traficant de arme libanez la AMBASADA ROMANA de la BEIRUT . Traficantul s-a adresat Ambasadei Romane la Beirut pentru a i se mijloci contactarea unui furnizor roman de armament, prezentand o lista de arme si munitie de infanterie si artilerie specifice dotarii armatelor din fostul Tratat de la Varsovia. Atasatul militar roman de la Beirut a informat Directia Informative a Armatei care, la randul ei, a adus cererea de oferta in atentia RA ROMTEHNICA.
Fratii Elie si Mike Nassar intra in contact in Romania cu MOHAMED SHRECH (alias ABU RAMI) consilier al Ambasadei Palestine la Bucuresti agent SRI-KGB si intregul grup intra in contact cu organele de informatii ale armatei-ROMTEHNICA si cu SRI. Fratii NASAR si GADBAN au inceput traficul de tagari pe care le aduceau in Romania cu ajutorul gen. GHEORGHE FLORICA, gen. POPA FLORENTIN de la M. Ap. N. si col. BOGZA de la AEROPORTUL CLINCENI agenti SRI- SIE-KGB care le facilita trecerea prin VAMA a tigarilor, eludand vama si plata taxelor legale. Tigari care se vindeau in Romania prin firmele: PALESTA, GENAH, BELA IORDANIA, SAMER, SAMIRA, SILVIA, ELMA, AZICO, AMEGE, KARELIA si altele, si cu bani proveniti din vanzarea tigarilor se cumparau arme in numele traficantului libanez. Operatiunile de export de armament si munitie, au fost aprobate si monitorizate de structuri informative straine, printre care CIA, MOSAD si altele, fara plata taxelor vamale legale.
Din cauza sumelor mari de bani manipulate de clanul Gadban si Nassar au aparut divergente la care au intervenit SRI, prin directorul SRI Virgil Magureanu si a dat castig de cauza clanlui Gadban care erau ofiteri SRI-KGB si a detrminat arestarea lui Elie Nassar care este eliberat dupa ce plateste 3 000 000 de dolari lui Virgil Magureanu care spune ca, i-a predat la SRI. Astfel s-a stins un conflict de contrabanda internationala cu arme si tigari care ducea la deconspirarea multor agenti SRI, KGB, CIA si arabi care au participat la lovitura de stat din decmbrie 1989 din Romania. ELIE NASSAR pleaca impreuna cu fratele sau MIKE NASSAR agent libanez- KGB la MOSCOVA unde continua actvitatea de contrabanda cu tigari si arme protejati de KGB-ul sovietic care vand TIGARI la MOSCOVA si cumpara arme din ROMANIA.
19. KHALIL KASSAN agent palestinian, iordanian (pasaport nr. D. 032557 eliberat de autoritatile iordaniene), SRI, KGB, CIA trafic de tigari si alte produse cu mult peste cele declarate, paguba de peste un million de dolari, sprijinit de gen. Florica Gheorghe si gen. Bunea agenti SIE-KGB, fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor.
20. AHMED MURAD agent libanez mathaba SRI-KGB.
21. MOHAMMAD MURAD agent libanez mathaba SRI, KGB, CIA Fratii MURAD patroni ai firmei SPRING TIME traffic de tigari si cafea si au deschis lantul de magazine-restaurant ce poarta numele SPRING TIME si au achizitionat cateva hoteluri pe litoral respectiv: PERLA, MAJESTIC din MAMAIA, facute cadou de DAN MATEI AGATHON, asa zisul fratele lui AGATHON, iar la inugurarea imperiului MURAD fost invitat si ION ILIESCU, Fratii Murad membri ai gruparii teroriste HEZBOLLAH au produs o paguba de 19 000 000 de dolari.
22. SIMON ABU RACHED agent libanez mathaba SRI, KGB, CIA nepotul lui EMIL BADRAN fost Ambasador al LIBANULUI la BUC. trafic de tigari a cumparat restaurantul BRADET din cartierul Cotroceni.
23. MOHAMED AL ITAWI, agent libanez mathaba SRI, KGB, CIA patron al firmei BIBU SRL si copropietar al cazinoului de langa HERASTRAU.
24. HANRY AL SEKAAF agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA copropietar al cazinoului ROUGE et NOIRE a fugit cu bani cu tot din Romania.
25. JAMAL KANJ agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de tigari, in present afaceri cu fructe a deschis un angro cu fructe.
26. HUSSEIN HASSAN agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de droguri patronul restaurantului BILDA din GROZAVESTI.
27. AL HAMED agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA traffic de tigari patron al restaurantului GOLD TIME din Regie.
28. MOHAMED ABBAS agent siria SRI, KGB, CIA propietar al firmei ROMSIR SRL a cooperat cu OMAR HAYSSAM si fratele lui NASSAR BAKRY ofiter de securitate al AMBASADEI SIRIEI la Buc.
29. AHMED SALEH agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic cu tigari si droguri, prins in locuinta cu 125 000 dolari de politie pe care, ii preda politiei pe motiv ca, nu stie ai cui sunt, ruda cu NABIH BERRY, seful AMAL (gruparea terorista HEZBOLLAH) al PARLAMENTULUI LIBANEZ
30. RAAD HALLOUL agent irakian SRI, KGB, CIA trafic de tigari si cafea asociat cu un senator Roman la o fabrica de impachetat cafea si ferma de cresterea puilor.
31. MOHAMED MOUSAWI agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de tigari si cafea si patron al unei fabrici de impachetat cafea.
32. ALI SHALAN AWADA agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de tigari si cafea propietar al firmei ROMPROFIL din CALEA MOSILOR Bucuresti.
33. WALID GASSAN JABER agent irakian SRI, KGB, CIA traffic de tigari si cafea distribuitor angro la complexul CIUPERCA din Bucuresti
34. YOUSEF SOMMA agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de tigari, reprezentant al firmei producatoare de tigari BIBLOS si cafea NESS AMIGO falsificat, coopropietar al restaurantului TRIUMF.
35. HASSAN AL MAAMI agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA traffic de tigari si cafea falsificata pe ruta CIPRU-BULGARIA-ODESA fabrica de cafea la MIHAILESTI, Jud. Giurgiu si patron al firmelor VELMANI, MEI si altele, a cooperat cu fratele lui OMAR HAYSSAM, a fost prins cu transport illegal de tigari a avut un C-ul pe pasaport, dar cu sprijinul SRI-KGB fuge in Liban.
36. SAMER MEHLEM agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de tigari,
37. AMER MEHLEM agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de tigari. Fratii MEHLEM sunt coordonati de fratii MURAD de la SRING TIME, au devenit patronii discotecii WHY NOT.
38. NABIL SHERY agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA absolvent al Facultatii de Medicina din Iasi traffic de tigari BIBLOS si PARISIENNE, asociat in afaceri cu fratii MURAD la SC NEW HOUSE din PANTELIMON
39. KHALED AL AMIN agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA traffic de tigari si cosmeticeprin firma NIRAN.
40. ELIAS YOUUSSEF agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA traffic de tigari
41. MICHEL YOUUSSEF agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA traffic de tigari. Fratii YOUUSSEF parteneri in traffic de tigari impreuna cu grupul fratilor NASSAR si GADBAN si EMIL BADRAN fost ambassador al LIBANULUI la Bucuresti si MOHAMED SHRECH consilier al ambasadei Palestina la Bucuresti au introdus tigari in Romania prin firma fratilor NASSAR si GADBAN, BELA IORDANIAN in stransa colaborare cu gen. GHEORGHE FLORICA, gen. POPA FLORENTIN de la M. Ap. N. si col. BOGZA de la AEROPORTUL CLINCENI agenti SIE- SRI, KGB, CIA care le facilita trecerea prin VAMA a tigarilor, eludand vama si plata taxelor legale.
42. AREZ TOHME agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de tigari
43. GERBAN TOHME agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de tigari
44. ZAITEF TOHME agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de tigari. Fratii THOME au introdus tigari in cantitati mari din Cipru in Romania respective: MONTE CARLO, CAMEL, SALEM si VANTAGE.
45. SALAH KOBROSSLY agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de tigari care impreuna cu BALLIETY cetatean cipriot cel care livra tigarile Marlboro si LM in Romania si VICTOR ISSA agent libanez SRI, KGB, CIA au produs o paguba statului Roman de 47 milioane de dolari.
46. AMER OUBEID agent iordanian SRI, KGB, CIA trafic de tigari
47. AHMED EL KHATIB agent iordanian SRI, KGB, CIA trafic de tigari
48. TALAL AL KHATIB agent iordanian SRI, KGB, CIA trafic de tigari, toate aceste trei persoane reprezentanti ai firmei BASTOS in Romania si au produs o paguba statului Roman de 6 milioane de dolari lunar in care este implicat fostul director SRI VIRGIL MAGUREANU.
49. VICTOR SARRIS agent libanez mathaba, SRI, KGB, CIA trafic de tigari, reprezentant al firmei PARISIENNE care a folosit la distributie cetatenii libanezi EZZ IBRAHIM si ALI AHMED a produs o paguba statului Roman in 1993 de 5 000 000 dolari SUA.
50. RADWAN AKTAA agent sirian SRI, KGB, CIA trafic cu tigari si cafea
51. MUSTAFA GHAZWAN AKTAA agent sirian SRI, KGB, CIA trafic cu tigari si cafea colaboratori ai lui Zaher si Hayssam.

( Multumesc Simona Fica - Directoare Explozive News ).

Admin · 1221 vizualizari · 0 comentarii
Categorii: Prima categorie
Ian292012

Actiuni Mossad in Romania

Inca un motiv pentru care sa uram evreii! 

O mare parte din industria de armament românească a fost sistematic distrusă după 1989 în favoarea importurilor din Israel. O altă parte a fost acaparată de oamenii de afaceri evrei. Vom aminti pentru început un fapt bine cunoscut, acela că cei mai mari traficanți de armament din lume sunt evreii, respectiv cetățenii israelieni. Recentul caz Șimon Naor din România o demonstrează cu prisosință. După anul 1989, importurile românești de tehnică militară prin evrei nu au mers doar pe relația cu Israelul. Și alte mari afaceri, precum afacerea Dracula-Bell Helicopters – IAR Ghimbav Brașov (care era să ne coste aproape trei miliarde de dolari americani), deși veneau din S.U.A., au fost intermediate de politicieni și afaceriști evrei, precum se va vedea.

În privința acaparării României ca piață de trafic și de desfacere a industriei militare israeliene, o activitate excepțională a avut-o serviciul secret extern al Israelului, Mossad-ul. În urmă cu mai mulți ani, remarcabilul analist (specialist în servicii secrete) George Dora, semnala în periodicul la care semna acum vreo 7 ani, că prăbușirea avioanelor militare românești, respectiv a MIG-urile ce cădeau ca muștele, are legătură cu activitatea de sabotaj organizată de Mossad pentru a determina ca în întreaga aviație militară românească să fie implementat sistemul de ghidaj electronic ȘOCAT, aparținând firmei israeliene Elbit System Ltd.  

În afară de faptul că, într-adevăr, sistemul ȘOCAT este în prezent introdus în toată tehnica militară aeropurtată românească (cu majora contribuție a fostului ministru al apărării românești, evreul mason Victor Babiuc), dacă vizităm situl de internet al Elbit Israel (www.elbit.com) vom observa că 80% din afacerile acestei firme au în obiectiv România. Pe plan intern, majoritatea acestor afaceri au avut caracter infracțional și s-au lăsat chiar cu condamnări pentru unii responsabili români (afacerea PUMA/I.A.R. Ghimbav – elicoptere militare, afacerea AEROSTAR Bacău – avioane militare), dar ele nu au fost stopate, ci se desfășoară și în prezent în favoarea Israelului.
Iata câteva dintre “ciudatele” afaceri ale Ministerului Apărării din România, adică achiziții din Israel: - Afacerea UZI: câteva mii de pistoale mitralieră importate din Israel pentru regimentul de gardă. Citat: ,Au fost niște jucării haioase și dătătoare de bărbătești simțăminte, dar asta până li s-a epuizat muniția (nu știm contra cui). Noroc cu un magazioner salvator care a descoperit că se potrivesc cartușele pentru pistoletul ORIȚA, uitate în depozitele Armatei de prin anii ‘50″;- Afacerea LANCER: firma Elbit – AEROSTAR ELBA ELECTRONICS s-a implicat să modernizeze aparatura de bord a “sănătoaselor noastre MIG-21. După negocierile din ‘91-’92… contractul a intrat în derulare, înviorat de cifra de 100 milioane de dolari”, plătiți de români;- Afacerea SĂGEATA: import de muniție antitanc de la firma israeliană TAAS, afacere de câteva zeci de milioane dolari. Mai amintim afacerile “FOCOASE DE PROXIMITATE”, “RADARE MARCONI” și “APARATURĂ DE VEDERE PE TIMP DE NOAPTE”, aproape toate învârtite cu firme din Israel. Ba, ca să mai adăugăm un moț caschetei, vom preciza ca și firma Bell Helicopters (afacerea DRACULA) a fost adusă tot via Israel… Prin 1991, generalii Cioflină, Mincu și colonelul Grigore, păstoriți de Vasile Ionel, au reușit să izoleze armata română, contractând pentru S.T.A.R. (Sistemul de Transmisiuni al Armatei Române) produsele în standard Eurocom ale firmei MARCONI. În Europa, de aceeași dotare mai beneficiază o regiune militară din Austria și fix un canton din Elveția. Comision… un milion USD. Caietul de Sarcini (al M.Ap.N.) definea cu precizie un sistem total diferit de cel oferit de MARCONI; cu toate acestea nici una dintre firmele care au respectat condițiile tehnice solicitate: ALCATEL, ERICSSON, MOTOROLA și TELRAD… nu a fost apreciată la încheierea contractului.
Ei bine, de toate aceste afaceri, și încă altele, se leagă numele unui mic grup de destoinici comersanți [precum]: colonelul Toma – fost director de importuri pe «relația Israel», mutat după 1992 ca director general la ROMTEHNICA (Regia de Stat ce asigura toate afacerile Ministerului Apărării din România)… Și, în sfârșit, dar deloc neimportant, Mihai Burlacu, fost secretar de stat pe vremea lui Ceaușescu, devenit după ciuntirea din decembrie [1989], director general al Institutului de Proiectări 0111 al M.Ap.N. N-am putea să vă spunem ce poziție mai are astăzi, știm doar că are un sediu în vecinătatea guvernului și că prin mijlocirea sa se poate comunica ușor cu firme din Israel. Că veni vorba de poporul ales, nu-ș’ cum se făcu, dar și acesta și-a ales în conducerea firmei ELBIT [SYSTEM] un domn Ciubotaru. Luați acum și numărați: nu sunt mai mult de 10 cei care au hotărât – până în 1996 – ce să cumpărăm pentru armățica noastră degrab privitoare spre NATO. Ce modificări de cadre credeți că s-au petrecut în acest club select și bine ferecat după venirea Emilului [președintele Emil Constantinescu]?”Nu putem conchide decât că numirea colonelului Toma în fruntea regiei armatei române, Romtehnica, fost director de importuri pe “Direcția Israel” în vremea lui Ceaușescu, se datorează mai degrabă Mossad-ului, prin agenții săi infiltrați în guvernul român. Unul dintre cei mai importanți pioni guvernamentali direct responsabili de aceste acțiuni este masonul Victor Babiuc, fost ministru al apărării României, al cărui nume de cod printre agenții SPP era chiar Mossadiuc, și care se numără printre oamenii de legătură ai ofițerului israelian Shimon Nahor (cel inculpat pentru trafic de arme).Despre modul cum serviciul secret al spionajului israelian are obiceiul de a se implica în desemnarea miniștrilor apărării altor țări, este semnificativ celebrul episod, relativ recent, din războiul cu Siria al Israelului. Astfel, Mossad-ul a reușit la un moment dat să schimbe identitatea și biografia unui evreu sirian, pe care îl recrutase ca agent, și astfel l-a propulsat până în funcția de ministru al apărării al Siriei. De pe poziția de șef al armatei siriene, acesta a transmis Israelului toate informațiile “de front” în momentul declanșării ofensivei Siriei asupra acestuia.Evident că ofensiva siriană a fost un fiasco, iar Israelul și-a lărgit teritoriile chiar.Îi vom reda însă cuvântul specialistului George Dora, care în 1998, sub titlul Interesele strategice israeliene decid în Iugoslavia, relata că în urma unor tratative secrete dintre Turcia și Israel s-a încheiat o axă strategică Ierusalim-Ankara, care reprezintă o alianța militară cu caracter ofensiv, îndreptată împotriva refacerii sferei de influență a Rusiei în Estul Europei și în Balcani. Pentru atingerea acestor deziderate, politicienii și staff-ul serviciilor secrete din Israel și Turcia au declanșat o adevărată ofensivă în scopul fărâmițării statelor naționale din Balcani, prima victimă fiind fosta Republică Socialistă Federativă Iugoslavia.În paralel, cu acordul tacit al S.U.A. și al Germaniei, se acționează împotriva României, pentru obținerea autonomiei Ardealului. Totuși, în concepția serviciilor secrete din cele doua țări menționate, în acest acord (axa strategică Ierusalim-Ankara) urma să fie inclus și Bucureștiul.În ceea ce privește România, Israelul era interesat atât de porturile strategice de la Marea Neagră (fie chiar și pentru trupele americane), cât și de viitorul spațiu de complementaritate al Transilvaniei. Anihilarea unei posibile alianțe ortodoxe, cuprinzând Rusia, Grecia, România, Bulgaria, Serbia, se află de asemenea pe unul dintre primele locuri în planurile serviciilor secrete ale Israelului, cu binecuvântarea S.U.A. și a Germaniei.
“În domeniul militar – scria G. Dora -, semnalăm cooperarea româno-israeliană în ceea ce privește transformarea a 40 de elicoptere I.A.R. Puma în configurație de atac. Acestui contract în valoare de peste 100 de milioane dolari, executat de firma israeliană Elbit, i se va adăuga un nou aranjament privind modernizarea în totalitate a celor 200 de avioane MIG 22 românești. Dependența industriei românești de apărare și a înzestrării armatei fața de Israel este un lucru ascuns de actuala guvernare opiniei publice… Poziția anti-constituțională a Consiliului Suprem de Apărare a Țării (C.S.A.T.), de a pune practic România în stare de război cu Republica Iugoslavia sub acoperirea unei misiuni umanitare, nu este atât o cedare în fața presiunilor N.A.T.O., ci reprezintă subordonarea conducerii de la București intereselor strategice ale Israelului în Balcani.”Tot așa se întâmplă și în anul 2003 când, înainte de a exista o acțiune militară a NATO împotriva Irakului, înainte de a exista o rezoluție ONU care să aprobe declanșare războiului, guvernarea Iliescu-Năstase bagă România în război alături de S.U.A., sfidând Uniunea Europeană chiar, în folosul real al… Israelului, care acționează din răsputeri ca puterea Irakiană să fie distrusă.Care este însă fiasco-ul din industria de apărare a României?La sfârșitul anului 2001 în industria de apărare românească mai lucrau cca. 45.000 de salariați, iar Ministerul Industriei și Resurselor anunța în ianuarie 2002 că urmează importante disponibilizări de personal din această ramură, numărul total de salariați din industria militară urmând să rămână de numai 19.000 de oameni. Motivarea măsurii, conform ministerului român al industriei: “Numărul de persoane angajate în unitățile din industria de apărare a fost stabilit în acord cu nevoile strategice ale României”, ori acestea ne-au fost stabilite și impuse de “Parteneriatul” cu NATO și de forurile internaționale occidentale.Chiar din ianuarie 2002 au avut loc mari disponibilizări de personal din industria de armament românească. Dezvăluim acum procedurile diabolice prin care a fost distrusă o întreagă ramură a economiei naționale. Iată faptele! În cei 12 ani de “tranziție”, cu începere din anul 1990, România a devenit din mare exportator de armament un mic producător, valoarea exporturilor sale reducându-se de la 750 milioane de dolari în 1989, la numai 31 milioane de dolari în anul 2001. O importantă cauză a acestui dezastru, este situația creată de cele două companii românești de stat – Romtehnica și Romarm – care s-au concurat reciproc la licitațiile internaționale. Au existat chiar situații când cele două companii românești au licitat separat, oferind la vânzare aceleași produse, fabricate de aceeași uzină românească. Dintre aceste faultări reciproce între români nu au avut de câștigat decât străinii. Bulgarii, de exemplu, au ajuns pe locul cinci în lume în topul exportatorilor de arme și muniție, chiar dacă în 1989 nici nu figurau în acest clasament, în timp ce România ocupa chiar locul cinci, iar acum a ajuns pe locul 80 și se află în cădere liberă. Aproape toate piețele de desfacere ale armamentului românesc au fost pierdute deoarece miniștrii români ai Apărării au renunțat de bunăvoie la ele, respectând întocmai condițiile impuse de NATO și Comunitatea Europeană, adică s-a renunțat la exporturile de armament de tip sovietic cu mare desfacere până atunci în Asia (India, Pakistan) și Egipt. Astfel, fabrica de armament Tohan Zărnești și-a pierdut piețele de desfacere pentru focoasele de rachete, pentru rachetele de fregate și pentru piesele de artilerie. Adaptarea industriei militare românești la standardele NATO s-a dovedit a fi dezastruoasă. Exemplu: Uzina Mecanică Sadu s-a retehnologizat pentru cartușele compatibile NATO, având o capacitate de producție zilnică de cinci milioane de cartușe, dar această producție reprezintă exact numărul total de cartușe ce l-a exportat în întreg anul 2001.
BELL HELICOPTERS, RULETÃ A AFACERILOR EVREIESTI.
În cadrul “democrației americane”, slujba de ambasador al Statelor Unite ale Americii este, fie răsplata președintelui nou ales al S.U.A. pentru unii dintre susținătorii săi din campania electorală, fie pur și simplu este o demnitate cumpărată de cei interesați în a-și promova interese de grup, preponderent economice, în țările unde Statele Unite ale Americii au deschise ambasade.În privința României, președintele Comunității Evreiești din New York, Alfred Moses, totodată membru B’nai B’rith, și-a cumpărat de două ori această poziție. Prima oară pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, iar a doua oară pe vremea lui Ion Iliescu. În ambele cazuri, motivele sale au fost acelea de promovare a intereselor oligarhiei evreiești asupra României, în timpul celui de-al doilea mandat al lui Moses acestea fiind preponderent economice.Una dintre afacerile în care Alfred Moses s-a implicat peste măsură, alături de senatorul american Tom Lantoș, evreu ungur, este aceea de a impune României cedarea Întreprinderii de Avioane din România de la Ghimbav-Brasov firmei americane Bell Helicopters-Textron, căreia să îi și comande 96 de elicoptere Cobra, rebotezate “Dracula” după dotarea cu sistemul electronic de ghidare israelian Șocat. Toată afacerea urma să coste România peste 2,5 miliarde de dolari.Celebrul film al lui Oliver Stone, JFK, a demonstrat cu succes că asasinarea președintelui S.U.A., John F. Kennedy, este legată de interesele C.I.A. și ale “complexului industrialo-militar” de declanșare a războiului din Vietnam.Autorul R. Stich, independent de sursele scenariului lui Stone, în lucrarea sa Defrauding America (Înșelarea Americii), dezvăluie cum un ofițer C.I.A. sub acoperire (cu numele de cod “Pegas”) de la Departamentul de Contraspionaj a realizat o înregistrare audio cu planul de asasinare a președintelui Kennedy ce demonstrează implicarea chiar a C.I.A., în cadrul căreia activa și el. Conspiratorii înregistrați discutând erau Nelson Rockefeller (clanul magnaților bancheri), Allen Dulles, Lyndon Johnson (Texas), George Bush (C.I.A. și viitor președinte al S.U.A.) și J.Edgar Hoover (C.I.A.). Prezența lui Nelson Rockefeller (din clanul bancherilor evrei implicați în crearea organizațiilor oligarhice semi-oculte mondialiste, precum Consiliul Afacerilor Externe, a Grupului Bilderberg și a Comisiei Trilaterale, toate controlate în mare măsură de ordinul masonic evreiesc B’nai B’rith) la discuția cu șefii C.I.A. (”Central Information Agenties”, serviciul secret principal al Statelor Unite, numit sugestiv de O. Stone și “Armata Invizibilă a Capitalismului”) legat de planul de asasinare a președintelui, denotă fantastica putere și cinismul fără limite pe care le-a dobândit, în S.U.A. și în lume, clica oligarhică a bancherilor evrei.O secvență din filmul lui Oliver Stone arată cum un personaj misterios, total inițiat în politica ocultă a S.U.A. (”Domnul X”), îi relatează prim-procurorului S.U.A. că asasinarea președintelui Kennedy a intervenit datorită împotrivirii acestuia de a declanșa operațiunile de anvergură din Vietnam, concomitent cu o masivă comandă de către Pentagon de elicoptere Bell. În urma scandalului declanșat de filmul său, O. Stone a fost nevoit să-l prezinte public pe realul “Domn X”, în persoana colonelul (r) L. Fletcher Prouty, ex-șef al serviciilor secrete ale Pentagonului. Ulterior, colonelul Prouty a relatat în cartea sa publicată sub același nume cu filmul lui Stone, JFK, amănunte privind implicarea uneia dintre cele mai mari bănci evreiești din S.U.A. în asasinarea președintelui Kennedy, banca First National Boston.Aceeași bancă, redenumită Credit Suisse First Boston, se oferea să acorde mari împrumuturi României în perioada 1997-1998, când România era condiționată de F.M.I. și Banca Mondială să obțină importante credite private, iar politicienii americani evrei (tandemul Moses-Lantos) condiționau intrarea României în blocul militar NATO de realizarea afacerii cu cele 96 de elicoptere de la firma americană Bell.În mod foarte direct, colonelul Prouty demonstrează cum S.U.A. au fost conduse spre războiul din Vietnam de către “elicopter și cerințele sale economico-militare” și că aceste cerințe au fost realizate “prin reorientarea aproape totală a politicii Statelor Unite în Vietnam la numai câteva zile după moartea președintelui”. Iată pe scurt tezele acestui asasinat, în viziunea Stone-Prouty, doi americani reamarcabili.Kennedy a fost înlăturat prin asasinat, în primul rând pentru că el constituia o amenințare pentru sistemul economic instituționalizat al “USA Inc și Noua Ordine Mondială instaurată de aceasta”, chiar și prin politica sa ezitantă fața de Cuba și Vietnam. “Kennedy a subminat nu numai Federal Reserve Board, ci chiar și C.I.A. și meduza cu o mie de capete reprezentată de aceasta. Dar mai presus de toate, el a subminat ordinea economică mondială a înaltei Cabale și a complexului său militaro-industrial, asupra căruia am fost avertizați de scrisoarea de adio a [președintelui S.U.A.] Eisenhower” – Oliver Stone, Istoria Secretă a Statelor Unite (1943-1990).Colonelul (r) L.FIetyher Prouty, ex-înalt ofițer în cadrul Biroului de Operațiuni Speciale (O.S.O.) din cadrul Biroului Ministerului Apărării (O.S.D.), respectiv din cadrul Serviciilor Secrete ale Pentagonului, are cuvântul:“Planurile lui Kennedy [privind retragerea armatei americane din Vietnam] ar fi însemnat sfârșitul războiului din Indochina, pe care Statele Unite îl susținuseră vreme de aproape două decenii. Ar fi însemnat sfârșitul unor proiecte foarte importante ale lumii marilor afaceri.,. First National Bank din Boston îl trimisese pe William F. Thompson, un vicepreședinte, la cabinetul meu din Pentagon în 1959, probabil după discuții avute cu C.I.A., ca să exploreze viitorul utilizării elicopterelor în operațiunile militare (clandestine)…
Unul dintre clienții băncii era Textron Inc. Banca le sugerase responsabililor de la Textron ca achiziționarea aproape falimentarei Bell Aircraft Company, în special a secției sale de elicoptere, ar putea fi o afacere bună. Ceea ce trebuiau să afle banca și Textron era în ce măsură erau folosite elicopterele în momentul respectiv de către armată și C.I.A. și în ce măsură ar putea fi utilizate în viitor în Indochina. [ ...]Prima tentativă a C.I.A. de a transfera aceste elicoptere în Vietnam, pentru a le introduce în luptă, s-a consumat la mijlocul anului 1960, căutând să ignore sistemul. Generalul Charles P. Cabell, directorul adjunct al C.I.A., l-a contactat pe unul dintre oamenii săi de legătură (care s-a întâmplat să fie chiar autorul acestei cărți – colonelul L.F. Prouty) din «Biroul de Operațiuni Speciale» (O.S.O), un compartiment din Pentagon, să vadă dacă aceste elicoptere puteau fi transferate rapid și secret, ca măsură de urgență generată de răspândirea revoltelor în tot Vietnamul… Cererea a fost respinsă în baza faptului că aceasta ar fi reprezentat o operațiune secretă și că nu s-a ordonat să se facă așa ceva în Vietnam, în timpul administrațiilor Eisenhover și Kennedy, litera legii era respectată cu strictețe… În aceeași perioadă, C.I.A. trebuia să formeze o unitate civilă de elicoptere, cu mult mai multe aparate decât dețineau unitățile de infanterie marină… De reținut că apelul inițial din 1960, de la generalul Cabell din C.I.A. a survenit la scurt timp după ce First National Bank din Boston înlesnise achiziționarea companiei Bell Helicopters de către trustul Textron, înainte de a recomanda fuziunea responsabililor de la Textron, C.I.A. organizase la Pentagon o întrunire cu vicepreședintele băncii din Boston, pentru a discuta despre utilizarea și cererea de elicoptere în Războiul Rece. Aparatele Huey, fabricate de Bell aveau să devină elicopterele cele mai mult folosite în Vietnam……Pentru aceste influente grupuri private de industriași și oameni de finanțe, continuarea războiului din Vietnam era de o însemnătate vitală. Și, desigur, elicopterele au reprezentat doar o parte din costul total de două sute douăzeci de miliarde de dolari al participării americane în acel conflict. Cea mai mare parte a acestei sume a fost cheltuită, de fapt, după 1963 [adică, după asasinarea președintelui Kennedy]; numai două sau trei miliarde de dolari fuseseră consumate în acțiunile militare americane directe din Vietnam, în toți anii scurși de la Cel de-al Doilea Război Mondial până în 1963 inclusiv. Dacă ar fi trăit Kennedy, nu s-ar fi ajuns la mai mult decât atât… Succesul afacerii dintre First National Bank din Boston, Textron și Bell, depindea de escaladarea războiului din Vietnam… Kennedy anunțase un buget militar redus și sfârșitul participării americane în Indochina… Persoane interesate considerau propunerea lui Kennedy de dezamorsare a războiului din Vietnam și de reducere a programelor puternic stipendiate extrem de primejdioasă pentru propriile lor proiecte… ¬.În cele 500 de pagini ale cărții sale, JFK, colonelul L.F. Prouty demonstrează cu amănunte tehnice și informative implicarea directă a C.I.A. în atentat. Existența conspirației la cel mai înalt nivel de stat pentru asasinarea președintelui a fost de altfel demonstrată și de primul procuror al Statelor Unite ale Americii (vă recomandăm vizionarea peliculei JFK de Oliver Stone în acest sens). Ceea ce, totuși, nu au spus nici unul dintre acești americani curajoși, este faptul că băncile ce au creat evenimentele, declanșând și întreținând războaiele și crima în scopul profiturilor proprii, sunt băncile magnaților bancheri evrei din America.Un alt amănunt ce a scăpat acestor analiști, este implicarea directă în evenimente a altui evreu decât bancherul Nelson Rockefeller, sau a băncii evreiești. Este vorba de înlăturarea marionetei Lee Harvey Oswald, anunțat public de către autorități ca fiind asasinul președintelui, de către afaceristul evreu Ruby, care l-a împușcat pe Oswald la câteva ore de la atentat, în văzul întregii lumii. Oswald ar fi murit imediat la același spital din Dallas, unde s-a declarat și moartea președintelui Kennedy. După ce a fost arestat, Ruby a început să protesteze, invocând în apărarea sa apartenența la organizațiile evreiești din America. A fost transportat din arest la același spital in Dallas, deoarece nu se simțea bine. În foarte scurt timp a decedat în spital.(?)Pentru a pătrunde înțelesul paginilor ce vor urma, din toate cele relatate mai sus rămâne important pentru România informația că Bell Helicopters Textron din Dallas, este creația acelei mari bănci evreiești care astăzi se numește Credit Suisse First Boston, și că banca nu se dă înapoi de la nimic pentru a-și atinge scopurile de profit și dominație asupra lumii. Așa cum s-a arătat mai sus, surse dintre cele mai credibile, persoane dintre cele mai respectabile asociază numele băncii cu asasinatul politic și cu declanșarea războaielor.Israelul nu a criticat niciodată războiul din Vietnam, deoarece scopurile sale nu au fost servite de către președintele John F. Kenedy, ci de către urmașul acestuia, Lyndon Johnson. 
Un diplomat israelian scria, legat de asasinarea lui Kenedy: “Am pierdut un mare prieten. Dar am găsit unul mai bun… Johnson este cel mai bun dintre prietenii pe care statul evreu i-a avut la Casa Albă.” Și, într-adevăr, Johnson a sprijinit total Israelul în războiul de șase zile din 1967. Prin urmare, Israelul și-a extins suprafața anexând noi teritorii arabe. Franța și Congresul S.U.A. instituie atunci embargoul asupra Israelului, dar președintele Johnson îl ridică și livrează avioanele Phantom comandate de Israel, în această perspectivă, asasinarea lui Kenedy a apărut, totodată, ca o salvare a Israelului.Trebuie iarăși spus despre puternica companie Bell că, cu complicitatea guvernului S.U.A., a înzestrat Irakul pe ascuns cu aparate Bell Helicopters pentru ca războiul din Golf să poată fi cât mai costisitor. Iată și situația din Croația din anul 1995 privind achiziția de echipament de luptă pe baza traficului ilegal de arme (fără implicarea guvernelor statelor respective): printre altele, 10 elicoptere de lupta Bell direct de la compania Bell Helicopters Textron. În acest fel au fost alimentate războaiele din Iugoslavia, de ambele părți, fiind implicate în trafic mai multe firme israeliene. Mulți români își amintesc de perioada 1991-1993 când băncile iugoslave din Belgrad acordau dobânzi lunare de până la 200% la dinar și de 15% la valută (față de 3-4% dobânda anuală la dolarul american la orice altă bancă occidentală). Masivă înghesuială la depuneri. Pentru o minte lucidă însă puteau exista numai două explicații: era vorba de spălare de bani sau de un joc piramidal destinat falimentului. La vedere era vorba de concurența dintre două bănci iugoslave, Banca Jugoskandic și Banca Dafiment. În realitate însă era vorba de finanțarea războiului devastator (traficul de armament) ce s-a abătut asupra Iugoslaviei. Șeful Băncii Jugoskandic era Jesdomir Vasilejic, care trăise 20 de ani în străinătate și era cunoscut, conform cotidianului britanic Observer, pentru afacerile sale în “regiunile de război ale Orientului îndepărtat”. Coproprietar și șef al celeilalte bănci din Belgrad, Dafiment, era evreul Israel Keman din Tel Aviv. Ei foloseau banii deponenților pentru a finanța traficul ilegal de armament pe care îl livrau apoi forțelor naționaliste ale popoarelor Iugoslaviei, scoțând un profit uriaș.AFACEREA DRACULA
De cele mai multe ori când, prin anii ‘90, vreun prieten i se adresa ambasadorului S.U.A. la București, Alfred Moses, pentru vreo afacere dubioasă pe seama românilor, acesta îl îndruma să-și deruleze interesele prin firma prietenului său, evreul american Philip Bloom, adică prin firma Global Bussines Group amplasată, la vremea aceea, în sediul Ministerului Transporturilor. Este atât cazul privatizării Romaero-Băneasa, a Hotelului București, a achizițiilor “de utilaje americane” efectuate de către Ministerul Transporturilor, dar nu și al afacerii cu Bell Helicopters, care a presupus implicarea totală a unor personalități din comunitatea evreilor americani, membre ale lojei B’nai B’rith, în frunte cu congresmanul american Tom Lantoș (evreu ungur de origine).Afacerea Bell Helicopters a demarat în cursul anului 1995 prin vizite asidue la Cotroceni, la președintele Iliescu, continuate și în 1996, din partea ambasadorului Alfred Moses însoțit de un apropiat al președinției, Marius Opran. Încă de atunci au fost introduse în joc șantajul politic, precum acordarea României, de către S.U.A., a clauzei națiunii celei mai favorizate, dar și comisioane bine plasate, fapt ce a făcut subiectul unui scandal de presă al acelei vremi. Se cerea în schimb României să cumpere un mare număr de elicoptere Bell Helicopters. Totodată a fost aranjată și vizita președintelui Ion Iliescu în S.U.A., în septembrie 1995. (Vizită aranjată cu concursul B’nai B’rith, de la sediul din New York, al căreia, mai apoi, Ion Iliescu l-a declarat pe senatorul Corneliu Vadim Tudor “Jirinovschi al României”, scoțând astfel partidul România Mare de la guvernare.)
S-a dovedit că această afacere, ca și cedarea Hotelului București, ca și alte “gheșefturi” ale lui Moses, nu constituiau condiții reale ale S.U.A. pentru statul român în acordarea clauzei națiunii celei mai favorizate. Toate aceste implicări ale lui Alfred Moses în șantajul politic pentru susținerea unor interese de grup (prietenii și aliații săi) l-au determinat pe congresmanul David Funderburk, fost ambasador S.U.A. la București, să declare că: “în nici un caz dl. Moses nu este ambasadorul guvernului american pe lângă poporul român”. Poziții similare sunt luate și de congresmanii americani Frank R.Wolf și Christopher Smith, care i se adresează în scris secretarului de stat al S.U. A., Warren Christopher.Cu totul altă poziție adoptă congresmanul Tom Lantoș (cum am arătat, evreu ungur, membru B’nai B’rith), care a manifestat în ultimii ani un interes obsedant pentru România, inclusiv în promovarea unor proiecte economice dezavantajoase României, susținute și de Moses. Așa se face că, în favoarea acestor proiecte, el se implică personal pe lângă puterea politică instalată după alegerile din decembrie 1996, șantajând cu condiționări de contracte intrarea României în blocul militar al NATO, sau cu aranjarea vizitei președintelui Emil Constantinescu în S.U.A. Nu românii au fost cei care și-au închipuit că afacerea Bell Helicopters era un pașaport pentru NATO, acest fapt le-a fost sugerat de către politicienii veroși americani.În filmul lui Oliver Stone, J.F.K., referitor la asasinarea președintelui american John F. Kennedy, poate fi urmărită secvența consternantă în care prim-procurorul S.U.A. (care a demonstrat public complotul guvernamental privind acest asasinat) este chemat la Washington de către un personaj misterios, ex-șef al unor servicii speciale din cadrul armatei S.U.A. pentru a-i dezvălui că John Kennedy încurca interesele Bell Helicopters deoarece se opunea declanșării războiului din Vietnam, așa că a trebuit să dispară. O concluzie logică ar putea fi aceea că aceeași complotiști din S.U.A. au pus ochii pe România, așa cum altădată puseseră ochii pe Vietnam pentru a-și realiza interesele, și că pe lista neagră pe care se aflau Kennedy și poporul vietnamez, poate încăpea și poporul român.“Sperăm – scria în 1998 periodicul bucureștean Ultima oră – ca acei oameni cinstiți pe care din totdeauna i-a născut S.U.A. vor fi de această dată alături de noi în drumul spre iad pe care am pornit prin Draculizarea întregii țări”, referindu-se direct la afacerea de 2,5 miliarde de dolari americani (plus fabrica de la Brașov, IAR.), atât cât trebuia să ne coste construirea în România a 96 de elicoptere “Dracula” (variantă a aparatului Cobra îmbunătățit cu ghidaj electronic israelian) de către “americanii” de la Bell Helicopters.Afacerea s-a demarat efectiv atunci când, la data de 21 mai 1997, a fost semnat contractul dintre statul român (Fondul Proprietății de Stat) și Bell Helicopter Textron Roumania Ltd. (cutie poștală creată de Bell-Dalas în statul american Delaware) pentru vânzarea a 70% din acțiunile I.A.R. Ghimbav (Brașov) contra sumei de 70 milioane de dolari. Acest contract avea însă o clauză – condiție prealabilă cumpărării fabricii – ce prevedea că Ministerul Apărării Naționale al României va cumpăra 96 de elicoptere Cobra ce se vor construi la Brașov sub numele de Dracula, după ce vor fi dotate cu sisteme de ghidaj de către firma israeliană Elbit System, pentru ca și evreii israelieni să aibă partea lor de ciolan românesc, alături de cei americani. Ca și în celelalte afaceri patronate în România de Alfred Moses, cele efectuate prin prietenul său Philip Bloom, pe lângă clienții americani apar și niște interese israeliene. Negocierile au fost purtate din partea româna de Mirel Țariuc (membru al consiliului de administrație al F.P.S. și ministru secretar de stat în Guvernul Ciorbea) și Tudorel Dumitrașcu (reprezentantul statului român privind privatizările cu străinătatea, director F.P.S.), aceeași echipă, în esență, care s-a ocupat și de privatizarea Hotelului București.În ce îl privește pe Mirel Țariuc, cu care aveam relații profesionale în acea perioadă, acesta ne-a declarat că pozițiile sale în aceste privatizări i-au fost dictate direct de la nivelul președinției.În ceea ce îl privește pe Tudorel Dumitrașcu, acesta era, însă, adevăratul prieten al evreilor. Înainte de a fi director la F.P.S. el fusese director general la Romaero – Băneasa, unde împreună cu evreul Phillip Bloom au dat societății românești de stat un “tun financiar” de un milion de dolari (ulterior, în urma unui control al Curții de Conturi din România, lui Dumitrașcu i s-a pus sechestru pe avere). După ce a devenit șeful Direcției Relații Internaționale din cadrul F.P.S., Tudorel Dumitrașcu a continuat prietenia cu evreul Phillip Bloom. 
Pentru privatizarea economiei românești, sub direcția sa din F.P.S., s-a, deschis o reprezentanță a statului român în Israel, reprezentanță condusă ca salariat al României de către un afacerist evreu provenind din serviciile secrete israeliene, Fredy Robinson (și care astăzi deține în România, printre altele, Cazinoul Vernescu, Eurom Bank – fosta Bancă. Dacia Felix – și postul de televiziune Tele7ABC. Tot Tudorel Dumitrașcu este cel care l-a însoțit în 1997 pe șeful privatizărilor din România de la acea data, Sorin Dimitriu, la Londra, la o întâlnire cu fostul șef al serviciului secret israelian Shin Beth, Sammy Ofer (evreu provenit din România, fost Horowitz, în prezent proprietar important în România, prin intermediul unor firme fantomă). Fiind proprietar al unor mari companii navale transnaționale, precum Marmon Group, israelianul Sammy Ofer s-a bucurat la reședința sa de la Londra și de vizita ministrului transporturilor, Traian Băsescu, “care a avut astfel ocazia să admire un Picasso de doi metrii pe unu”, se lăuda Philip Bloom. Tot Dumitrașcu este cel care în 1997, în numele statului român, a instalat ca președinte la cea mai puternică bancă românească, Bancorex, pe un evreu numit Ionescu (nume menit a-i travesti identitatea etnică), și al cărui mandat a declanșat falimentul băncii.Odată semnat contractul afacerii “Dracula-Bell Helicopters”, el mai trebuia și împins de la spate. Era rândul evreului Tom Lantoș să miște lucrurile. El sosește la București în data de 25 mai 1997, ca congresman american și, împreuna cu Alfred Moses și cu alți clienți ai lor avizi de bani făcuți în România, au o întrevedere cu premierul Victor Ciorbea. Au fost prezentate deschis intențiile “oamenilor de afaceri americani și canadieni” de a-și dezvolta afacerile în România. Lantoș cere ca aceștia să fie tratați favorabil de oficialii români, arătând ca în schimb se va ocupa de intrarea României în NATO, și sfârșește prin a-l invita pe Ciorbea în S.U.A., la expoziția de fotografii a soției sale.În același timp, se indică ca sursă care să împrumute România cu cele cca. 1,5 miliarde dolari necesari demarării achiziționării elicopterelor, banca Merryl Linch, care cere însă garanții guvernamentale. Cu tot cu dobânzi această afacere urma să coste România în realitate peste 2,5 miliarde de dolari, de aceea apare o opoziție inițială la afacere din partea Fondului Monetar Internațional, care considera că România nu își poate permite asemenea aventuri economice. Curând însă, primul-ministru român Victor Ciorbea participă în S.U.A. la un somptuos dineu oferit de Bell Helicopters și Merryl Linch, compania și banca preocupându-se de întreaga ședere în S.U.A. a premierului român.Un fost prim-ministru al României la acea dată, Teodor Stolojan, declara probabil propagandistic (de pe poziția inițială a Băncii Mondiale, al cărei salariat era?), după demararea afacerii Dracula:“Contractul cu Bell Helicopters a fost o imbecilitate. Eu nu sunt o țară care să îmi permit să cumpăr de 1,5 miliarde de dolari o sută de Cobre, și ce să fac cu ele, împotriva cui să lupt?… Cine vrea să devenim luptători de bază, să asigurăm, să zicem, un flanc NATO, trebuie să dea și bani, nu să ne vindem și pantalonii de pe noi ca să cumpărăm Cobre. E un lux pe care nu ni-l putem permite”.În schimb, congresman-ul americano-evreu Tom Lantoș, revine în România și declară public: “Am fost încântat să aud că prietenii mei de la Hyatt au reușit să facă o investiție la Hotelul București [la acea dată se semnase contractul de privatizare al hotelului, dovedit însă fraudulos de experții Poliției Capitalei], și țin să îl felicit pe Sorin Dimitriu [președinte F.P.S., la acea dată] pentru curajul pe care l-a avut de a înfrunta birocrația [și legea, după cum s-a demonstrat! - n.n.]… Rapiditatea acestei tranzacții este un exemplu de ceea ce poate face în mod inteligent un guvern… Sunt nerăbdător să văd punerea în practică și a contractului cu Bell Helicopters.” “Prietenii de la Hyatt” ai lui Lantoș, erau evreii Prytzker și Ofer (Horowitz), iar proiectul “Dracula-Bell” avea în spate câteva bănci americane evreiești.Se impun câteva precizări legat de aspirația României de a intra în blocul militar NATO. Primul pas efectiv în această direcție, în mai 1992, a aparținut masonilor români, prin înțelegerea de la Istanbul a marelui comandor Marcel Schapira (evreu) cu Fred Kleinkneght, reprezentant la masoneriei americane apropiată ordinului evreiesc B’nai B’rith. 
Tot masonii sunt cei care vor continua în România această acțiune. Sunt și români care cred că intrarea României în NATO reprezintă o apropiere militară de S.U.A. și, deci, o garanție pentru stabilitatea unei economii românești de tip capitalist. Dar evreii sunt cei care au văzut cel mai mare avantaj în aceasta angajare politico-militară. O țară membră NATO face o serie de angajamente, atât publice cât și secrete, mai ales fața de S.U.A., unul dintre acestea fiind aservirea parțială a serviciilor secrete ale respectivei țări față de serviciul special extern american al Statelor Unite ale Americii (C.I.A.). Acesta este și motivul pentru care s-a pus problema, în 2002 (anul invitării oficiale a României la aderarea în Alianța militară NATO), dacă occidentalii din NATO mai pot accepta sau nu ca ofițeri ai S.R.I., lucrători din fosta securitate. Răspunsul final al C.I.A. a fost ca… da! (O puternica colaborare între C.I.A. și S.R.I., demarată din 2002, pe linia anti-terorismului internațional, maschează mai mult decât atât).
PĂCĂLIREA SERVICIILOR SECRETE ROMÂNEȘTI.
În toamna anului 1997, noul director al Serviciului Român de Informații (S.R.I.), Costin Georgescu, demarează căutările pentru achiziționarea unui sistem de interceptare a convorbirilor telefonice în rețeaua GSM. Și iată că apare un prim interlocutor, anume firma COMVERSE din Israel, reprezentată de directorul de vânzări al acesteia, Eytan Zucker.În același timp, firma franceză THOMSON, oferea S.R.I.-ului un sistem special conceput pentru centralele GSM de tip Alcatel, Ericsson, Nokia etc., timp în care apare chiar și o ofertă britanică. După mai bine de 6 luni de multiple întâlniri cu reprezentanți ai firmei COMVERSE – Israel, conduși, ca și până la acea data, de Eytan Zucker (perioadă în care a mai avut loc doar o singură întâlnire cu firma franceză de profil), pentru ca totul să capete aspect de legalitate, în primăvara anului 1998 s-a luat decizia de a se organiza o licitație pentru achiziționarea sistemului de interceptare a convorbirilor telefonice. Așa cum era și “firesc”, după îndelungate discuții cu israelianul E. Zucker, caietul de sarcini al licitației s-a întocmit de parcă ar fi fost dictat de specialiștii de la COMVERSE – Israel. Licitația a fost bineînțeles câștigată de firma din Israel.De ce înainte de licitație s-au purtat îndelungi discuții – numeroase întâlniri pe parcursul a 6 luni – numai cu firma din Israel, în timp ce cu firma Thomson a avut loc o singură discuție, în decembrie 1997, mai degrabă cu caracter protocolar, s-ar putea bănui. Poate fi vorba de corupție, sau poate mai degrabă de o voluntară obediență a serviciilor secrete românești față de serviciile israeliene. Acest fapt poate fi probat de scandalul provocat de tehnica de ascultare a convorbirilor telefonice cumpărată în anul 2002 de către serviciului de spionaj al Ministerului de Interne, respectiv UM 0962, de la o firmă… din Israel.Aparatura cumpărată de S.R.I. în 1998 de la israelieni a fost instalată și au început probele. Dar, imediat, apare o primă dificultate! Deși este obligație contractuală, partenerul israelian nu vrea, nici în ruptul capului, să arate omologarea sistemului. Apare firesc întrebarea dacă sistemul este omologat sau nu. Specialiștii care utilizează sistemul constată apoi, cu surprindere, că acesta funcționează la mai puțin de 50% din parametrii ceruți în caietul de sarcini și promiși de câștigătorul licitației. Mai mult, atunci când se dorește up-grade-ul sistemului, dorința trebuie amânată pentru vremuri mai bune. Sistemul dă numeroase rateuri, cel mai mult pe rețeaua Dialog (Orange) și nu prea răspunde la comenzi. Pe ce s-au cheltuit atunci 12 milioane de dolari? Ulterior s-a aflat ca acesta ar fi un experiment făcut în România pe banii cetățeanului român.Ca o simplă coincidență, toți ofițerii S.R.I. implicați au fost avansați “la excepțional” în grad și funcție, la puțin timp după ce și-au pus semnătura (în calitate de membri ai așa-zisei comisii tehnice care a avizat achiziționarea sistemului israelian) pe hârtia ce consfințea calitățile “excepționale” ale dezastruosului sistem “OMEGA”. Pentru că au fost “băieți buni”, și pentru o cât mai bună… “documentare” asupra problemei, au urmat “câteva” deplasări în străinătate (Israel, Suedia), efectuate de toți aceia care au fost în comisia de licitație.Așa cum am spus, serviciul de filaj și spionaj al Ministerului de Interne, UM 0962, s-a străduit în anul 2002, în același timp în care S.R.I. se străduia să achiziționeze echipamente din import pentru rețelele Cosmorom și Zap, să achiziționeze o aparatură de interceptare a convorbirilor GSM, în bandă largă de cuprindere, respectiv între 900 și 1800 de megahertzi. Toate aceste negocieri s-au purtat în secret, reprezentanții Ministerului de Interne neanunțând nici o licitație publică. Pentru furnizarea echipamentelor a fost aleasă firma Cellphone Group Impex srl, care are drept acționar majoritar cetățeanul israelian Yossef Gil Cooper. Aparatura este de tip G-Track GSM, și este produsă de firma germană Track Technology. Astfel, jucându-se cu milioane de dolari pe seama bugetului statului român, Ministerul de Interne a preferat să cumpere (fără licitație) de la un intermediar evreu, decât de la producătorul german.
spioni
( Multumesc Simona Fica -  Directoare Explozive News  ).

Admin · 305 vizualizari · 0 comentarii
Categorii: Prima categorie
Ian292012

Secrete din MApN


DOAR patru ore ii
trebuie Rusiei sa OCUPE Romania! Sa ne explice “generalii” (care au condus
Armata Romana in ultimii 22 de ani), DE CE!? 

Ca sa intelegeti

care e nivelul de inzestrare al armatei romane, in conditiile complicate ale
crizei mondiale - cand sunt pe punctul de a fi reactivate razboaiele locale ca
paravan al reimpartirii sferelor de influenta - va propunem un scenariu tactic
de loc abstract. Sa ne imaginam ca Romania este atacata de catre Rusia. Va
prezentam ce exista in dotarea armatei rusesti si ce mai contine, la ora asta,
tehnica de lupta romaneasca. Cert este ca, asa cum aratam la finalul acestei
anchete, Rusia poate ocupa Romania in doar cateva ore! De ce s-ar putea
intampla acest lucru, sa ne spuna toata cohorta de "generalisimi"
care s-au imbuibat din popota armatei romane din ultimii 22 de ani! 

Completati dvs.,

cititorii, cu modelele de blindate, avioane si rachete pe care oricine le-ar
considera ca trebuia sa fi fost deja introduse in inzestrarea armatei noastre
in ultimii 20 de ani, si nu s-a intamplat pana acum acest lucru. Pana acum nici
unul din responsabilii MApN n-a suflat o vorba despre aceasta. 

NOTA: AM DENUMIT

"VERZII" ARMATA RUSIEI SI "ROSII" - ARMATA ROMANIEI. AM
DEZVALUIT, DE ASEMENEA, MAI JOS, TOATE PUNCTELE MILITARE STRATEGICE, DE
APARARE, ALE ROMANIEI - DE PE MARE, FLUVIU, MUNTI, CA ORICUM NU MAI SUNT DEMULT
UN SECRET PENTRU RUSI (AICI AR TREBUI SA NE DEA EXPLICATII FOSTII SEFI AI DGIA
CUM DE S-A PUTUT INTAMPLA CA SECRETELE MILITARE ALE STATULUI ROMAN SA FIE
VANDUTE LA TARABA PE PIATA SPIONAJULUI MILITAR, LA TOTI TEMBELII STRAINI CARE
CUNOSC ACUM DEDESUBTURILE ROMANIEI MULT MAI BINE DECAT LE STIE INSUSI SEFUL
STATULUI).1. Situatia
Generala 

1.1.. Gruparea
aero-navala Verde ( D.30 M = esalon flota maritima; divizie maritima ),
intarita cu D. 7 ( divizie ) operatiuni speciale ( alcatuita din 1 R.Pst -
regiment parasutisti, 1 R.Aeropurtat, 1 R.Art-Artilerie , etc ), Bg. 18 I (
brigada infanterie ), Bg. 22 Mc ( mecanizata ) si R. 708 Av. Transport ( compus
din avioane IL-76 si dispuse pe aerodromul Taganrog, pe malul marii Azov ), are
ca misiune imediata executarea unei operatii de desant maritim & aerian, in
vederea ocuparii regiunii Dobrogea si controlarii celor 2 puncte de trecere
peste fluviul Dunarea, de la Giurgeni-Vadu Oii si Fetesti-Cernavoda. Se au in
vedere 2 raioane de debarcare la litoral si 3 zone de parasutare, fiecare de
nivel batalion, la fluviul Dunarea. Directia principala de ofensiva :
Constanta-Fetesti. 1.2. Ca misiune urmatoare, trupele de uscat Verzi isi propun
atingerea aliniamentului delimitat de confluenta riului Arges cu fluviul
Dunarea, cursul in amonte al riului Dambovita, localitatile Cernica si
Corbeanca, DN-1 pina la Ploiesti, sub-Carpatii de curbura pina la localitatea
Odobesti, cursul riului Siret pina la varsarea in Dunare. Directia principala
de ofensiva : Fetesti-Bucuresti. Directie secundara de ofensiva
Fetesti-Focsani-Namoloasa.

2. Situatia
Speciala 

2.1. Coloana
vertebrala a D. 30 M ( diviziei maritime ) este Bg. 11 M. ( brigada maritima )
alcatuita din 5 nave de lupta mari : 1 crucisetor purtator de rachete din clasa
Slava ( 12.500 t ),


2 distrugatoare
din clasa Kara ( 9.900 t ), 

 

si 2 fregate din
clasa Krivak ( 3.420 t ),

. A. 

Crucisetorul
clasei Slava dispune de 16 lansatoare de rachete supersonice nava-nava,
nava-litoral de tip P-500 Bazalt ( SS-N-12 Sandbox ). Fiind o mini racheta de
croaziera, P-500 Bazalt zboara cu Mach 2.5 Mach si loveste tinta din zbor
orizontal, avind o raza de actiune de 550 km. Rachetele sunt capabile sa poarte
incarcaturi nucleare, munitie termobarica si submunitii inteligente. Racheta
P-500 poate lua 2 incarcaturi de tip SADARM (Seek And Destroy ARMor) a cite 50
de submunitii inteligente antitanc ghidate independent, acoperind un raion de
concentrare de 3 hectare. Odata separate, submunitiile coboara fiecare cu
propria parasuta de stabilizare. Pe timpul coboririi, senzorul radar in gama
milimetrica sau in infrarosu al submunitiei, scaneaza o suprafata de teren cu
diametrul de 150 m. Cind senzorul a detectat tinta detoneaza incarcatura
cumulativa a submunitiei in blindajul acesteia. Munitia termobarica este
incarcata cu o combinatie de comustibil lichid si pudra din nanoparticule de
tetranit. Proiectilul care contine munitia terobarica, odata ajuns in apropierea
tintei, produce o mica explozie care vaporizeaza amestecul sub forma unui nor
inflamabil. Aerosolul astfel creat ia contact cu oxigenul din atmosfera si
detoneaza, creind o formidabila unda de soc, urmata de combusie intensa.
Munitia termobarica este considerata ca fiind mijlocul de lupta cel mai
eficient in lupta in zone urbane, ea fiind experimentata de trupele ruse in
timpul asediului orasului Groznii din Cecenia. Munitia termobarica se afla si
in inzestrarea unitatilor pentru operatiuni speciale, de sprijin a blindatelor,
a celor cu rol de detasament inaintat si de asalt din trupele de uscat ale
Federatiei Ruse si este destinata distrugerii fortificatiilor, vehiculelor
blindate si nimicirii fortei vii.

 

Lansatoarele de
racheta nava-nava, nava-submarin de tip P-120 Metel/SS-N-14 sunt montate pe
toate cele 2 distrugatoare si 2 fregate ale gruparii navale. In plus, cite un
elicopter KA-27, armament artileristic 57/130 mm, torpile de 533 mm, lansatoare
de proiectile-racheta antisubmarin RBU-6000 etc. B. Umbrela sau asigurarea
aviatiei de sprijin a gruparii navale Verde, care opereaza in teritoriul
regiunii Dobrogea, impotriva avioanelor de interceptare Rosii, este asigurata de
acelasi crucisetor din clasa Slava, inarmat cu 8 lansatoare x 8 rachete S-300
M-1 ( bataie 90 km, altitudine maxima 25.000 m ). 


Apararea AA
propriu-zisa a gruparii navale Verzi este realizata prin cite 80 rachete cu
raza medie actiune ( bataie = 40 km) de tip SA-N-3B, prezente pe fiecare din
cele 5 nave mari ale Bg. 11 M. Apararea nemijlocita a fiecarei nave din
gruparea navala Verde este realizata de cite 40 de bucati rachete AA cu raza
scurta de actiune ( 15 km ) de tip SA-8 Gecko/OSA  si  2-6 sisteme AA
Kashtan compuse fiecare din cite 2 tunuri rotative GSh-30k cu 6 tevi, cal. 30
mm si 2 containere-lansatoare de rachete AA cu raza foarte scurta de actiune de
tip 9M311. 2.2. In afara de cele 5 nave mari ale Bg. 11 M., Divizia mai are in
organica si Bg. 41 M, virful sau de lance fiind B. 166 M. ( batalion marin )
compus din purtatoare mici de rachete, inzestrat pe linga corvete din clasa
Tarantul si cu 2 corvete din clasa Bora. Corveta Bora este cea mai moderna nava
din clasa sa, are o viteza maxima de 102 km/h, este inarmata cu 2 x 4
lansatoare de rachete nava-nava, nava litoral P-270 Moskit/SS-N-22 ( bataie 120
km ) si este aparata AA de 20 de rachete SA-8 Gecko/OSA ( bataie 15 km ) si de
sistemele AA de tip Kashtan ( 2 x AK-630/ tun 6 rotativ tevi cal. 30 mm si 16
lansatoare SA-18 ).

 2.3. 

Gruparea navala
Verde subordoneaza si Bg. 197 M.Amfibie alcatuita din 7 nave de desant care
transporta componenta terestra a gruparii expeditionare, compusa din 1 Bg. I.M
( infanterie marina ), intarita cu un batalion I.M. 


Ca si Bg. IM,
cele 2 Bg. I si Mc. sunt inzestrate cu cite un B. Art. x 45 autotunuri 2S31Vena
si 2S23 Nona ( cal. 120 mm, bataie 13 km, perforeaza blindaje de pina la 65 cm
), obtinute prin modificarea masinii de lupta a infanteriei BMP-3 si respectiv transportorului
amfibiu BTR-80. Ambele lanseaza proiectile model Kitolov 2M, dirijate pe
fascicol laser, probabilitatea lor de distrugere a tintelor blindate in miscare
este de 94 %.

Ca sprijin cu foc au fost destinate Bg. 439 MLRS
( 3 batalioane x 3 baterii x 12 instalatii  lansatoare BM-30 Smerch,
fiecare cu 12 tuburi proiectile reactive, cal. 300 mm, bataie 90 km, telemetru
laser si sistem de dirijare pe fascicol laser ) si Bg. 291 Art. ( inzestrata cu
4 batalioane x 4 baterii x 8 obuziere autopropulsate 2S19 MSTA-S cal.152 mm,
bataie 24-36 km); 

 . 

Acesta foloseste
si proiectile Krasnopol M, ghidate pe fascicol laser. Fiecare baterie de
obuziere autopropulsate dispune de un militar operator al sistemului de
iluminare al tintei LTD (laser target degsinator) de tip 1D15, aflat intr-un
vehicul blindat, care marcheaza obiectivul tinta, chiar si cind acesta nu este
in raza vizuala a bateriei. Fascicolul pulsatoriu laser este invizibil cu
ochiul liber, el fiind emis in spectrul infrarosu.
. Un alt tip de proiectile utilizat ( 3RB30 ) dispune de un generator de
bruiaj in gama de frecventa  1,5 - 120 MHz care realizeaza intreruperea
sistemelor de comunicatii-conducere-dirijare pe o raza de 700 m, fisia de
aparare a unui batalion de tancuri spre exemplu.  2.4. Sprijinul aerian al
gruparii navale Verzi este realizat de R. 3 Av. VB ( aviatie
vinatoare-bombardament ) cu 30 Su-27, pe aerodromul Krymskaya ( malul marii
Negre ), R. 960 Av.VB ( 31 Su-25 si MiG-29 ) pe aerodromul Primorsko-Akhtarsk,
( malul marii Azov), E. 43 Av.B. ( 14 SU-24, si 4 SU-34 ) pe aerodromul Eisk (
malul marii Azov) si R. 55 El. ( elicoptere :  20 Mi-24, 18 Mi-8 ), R. 25
El. ATc ( anti-tanc ) cu 36 Mi-24 , R. 325 El. Tp. ( transport ) cu 18 Mi-26,
20 Mi-8. Varianta standard de inarmare a unui avion SU-24/34 este : 6 rachete
aer-nava, aer-sol Kh-31A, Kh-31R, Kh-35U (toate cu bataia peste 150 km) sau 3
minirachete de croaziera Kh-59M/D Ovod, Kh-41 Moskit (cu bataia de 285 km),
3M-54 Klub sau 18 bombe de 500 kg, de mare precizie dirijate pe fascicol laser
sau generator de bruiaj similar celui de pe EF-18, acoperind 3/4 din teritoriul
Romaniei. 

3. Marina
militara a fortelor Rosii se bazeaza pe Flotila 56 Maritima. 

3.1. Ea dispune
doar o fregata operationala ( Marasesti ) inarmata cu 4 x 2 lansatoare de
rachete P-21 Termit/SS-N-2 Styx ( bataie 80 km ), 4 tunuri AK-726 cal. 76 mm si
4 x AK-630 cal. 30 mm. 


Celelalte 2
fregate tip 22 "Regele Ferdinand" si "Regina Maria" fiind
patrula pacii din baza navala Constanta. 

 

3.2. Divizionul
de 3 corvete ( F-188 Zborul, F-189 Pescarusul, F-190 Lastunul ) este si el
inarmat cu 4 x P-21 Termit.

Alt divizion cu 3
VPR ( vedete purtatoare de rachete ) din clasa Osa este si el inarmat cu 4 x
P-21 Termit ( F-202 Smeul, F-204 Vijelia, F-209 Vulcanul ). Baza navala
Mangalia. Restul navelor ( corvete, vinatori de submarine, puitoare de mine,
monitoare fluviale ) nu sunt capabile sa opuna o rezistenta gruparii navale
Verzi.

4. Aviatia militara
Rosie poate interveni cu Flotila 86 de la Fetesti ( 24 Mig-21 Lancer ), E. 863
El/Fl.86 ( 10 IAR-330 L ) de la M.Kogalniceanu, cu 8 IAR-99 Soim si 6 IAR-99
nemodernizat, de la scoala de aviatie de la Bobocu si cu E. 951 Av.V ( 12
MiG-21 Lancer, E. 904 El. si E. 905 El. ( 20 IAR-330 ) de pe aerodromul
Bacau. Flotila 71 de la Campia Turzii ( compusa din E. 711, 712 Av./
Mig-21 Lancer si E. 713, 714 El./IAR-330 ) poate interveni cu destula greutate
fiind in afara razei de actiune. Bg. 1 R.AA  ( inzestrata cu 2 B. R.AA tip
S-75 Volhov / 6-8 instalatii operationale si 1. B. R.AA tip MIM-23 Hawk/ 8
instalatii nemodernizate si partial operationale ) apara Bucurestiul. 

5.
Responsabilitatea apararii tereste a litoralului revine Bg. 9 Mc. din
subordinea D. 2 I ( divizie de Infanterie ) si a B. 307 I.M de la Babadag.
Dispunerea Bg. 9 Mc este urmatoarea : B. 912 Tc ( tancuri ) la Murfatlar, B.
341 I. la Topraisar, B. 911 I.  la Medgidia, B. 345 Art. la Medgidia.
Podurile de peste fluviul Dunarea sunt aparate de 1 B. Jnd. dispus la Fetesti
si Cernavoda. 5.1. Misiunea ulterioara este influentata tot de D. 2 I, prin
unitatile sale subordonate : B. 528 Cc. de la Braila, Bg. 282 Mc. compusa din
B. 280 Mc de la Focsani, B. 84 Tc. si B. 300 Mc. de la Galati, Bg. 8 Larom (
Aruncătorul de proiectile reactive APR–40  modernizat, cu sistemul ACCS
executa foc cu munitie cal. 122 mm cu bataie 20 km sau cu rachete LAR M.K.-4
cal.160 mm cu bataie de 45 km ). Bg. 8 Larom este compusa din B.81 APR de la
Focsani, B. 83 APR de la Barlad, B. 96 APR de la Ploiesti. Brigada 15 Mc. de la
Iasi influenteaza in mai mica masura actiunile de lupta. D. 1 I. influenteaza
si ea misiunea ulterioara prin Bg. 1 Mc. ( compusa din B. 114 Tc. de la
Targoviste, B.2 I. de la Bucuresti, B. 495 I. de la Clinceni, B. 113 Art. de la
Slobozia ). Bg. 2 I, cu batalioanele dispuse la Craiova si Caracal, ca si Bg. 2
VM cu batalioanele dispuse la Predeal, Brasov, Cimpulung si Curtea de Arges,
influenteaza in mai mica masura operatia. Regimentul 1 Operatiuni speciale
aflat la dispozitia SMG ( compus din B. 1 OS de la Targu-Mures, B. 60 Cc. de la
Buzau, B. 498 Pst. de la Bacau ) a fost creat pentru a influenta inca de la
inceput misiunea. D. 4 I. Cluj-Napoca ( Bg. 18 I.-Timisoara,  Bg. 81st
Mc.-Bistrita, Bg. VM-Miercurea Ciuc ) nu influenteaza misiunea. 5.2. R. 53
Rachete AA apartine D. 1 I. si este compus din B.1 R.AA dispus la Medgidia, B.
2 R.AA la Craiova ( iese din discutie ) ambele fiind inzestrate cu cite 2
baterii x 4 lansatoare 2k12 Kub/ SA-6 ( bataie maxima 24 km, altitudine 14.000
m ) si B. 348 Art.AA de la Murfatlar, inzestrat cu sistemul artileristic
antiaerian Ghepard,cal. 35 mm, eficient pina la distanta de 3.500 m si
inaltimea de zbor a tintei de 2.500 m. 

6. Prima lovitura
aeriana are drept scop facilitarea suprematiei aeriene zonale si destructurarea
conducerii trupelor Rosii ce actioneaza in teatrul actiunilor de lupta. Prima
categorie de tinta o constituie reteaua de radare ale fortelor aeriene si
navale Rosii din Dobrogea,  precum si B.1 R.AA de la Medgidia. A doua
categorie : aerodromurile M.Kogalniceanu si Fetesti, punctele de comanda si de
dirijare ale aviatiei in lupta, fregata Marasesti, corvetele Zborul,
Pescarusul, Lastunul si VPR Smeul, Vijelia, Vulcanul.
A
treia :  P.C.-ul Bg. 9 Mc, blindatele si forta vie a  B. 912 Tc, B.
341 I, B. 911 I, B. 345 Art, B. 307 I.M. 6.1.
Aviatia
Verde va actiona pe 3 grupuri cu destinatie tactica x 3 subgrupuri x 3 patrule
de avioane, de la inaltimi de 8-10.000 m, avioanele primului grup fiind
inarmate in prima lovitura cu racheta subsonica Kh-35 E/Uran, care face parte
din categoria Standoff si are bataia de 130 km, celele din al 2-lea grup cu
racheta anti-radar supersonica Kh-31PM /ARM ( anti-radiation missile ) lansata
de la distante sub 110 km si care se dirijeaza automat dupa emisia radarului
tinta ( propulsia fiind realizata de un ramjet ca motor de mars) si cele din al
3-lea grup cu racheta subsonica Kh-59 cu bataia de 115-200 km.  In faza
initiala, ghidarea Kh-59 este inertiala, pina la 10 km de tinta cind sistemul
de ghidare TV/IR intra in functiune. Manvrarea ei din acest moment pina la
impactul cu tinta este executata de un operator aflat la bordul avionului
SU-24.  Grupurile cu destinatie tactica ( formatii de avioane avind de
lovit obiective de aceeasi categorie ) beneficiaza de asigurare de lupta. 

Formele
asigurarii de lupta pentru fiecare val de lovire includ stabilirea din timp

A. de 2-4 zone de
serviciu in aer pe directiile de ofensiva ale gruparii Verzi, cu 2-4 avioane de
vinatoare inarmate pentru interceptare. 

B. eventual zone
de patrulare, in care 1-2 avioane executa bruiaj pentru neutralizarea radarelor
si aviatiei. 

C. o zona in care
zboara 1-2 avioane AWACS ( la bordul carora se afla ofiterii responsabili cu
dirijarea fiecarui grup cu destinatie tactica si a echipei de coordonare a
misiunilor de cautare-salvare a echipajelor aeronavelor doborite sau avariate
).

D. zone de
vinatoare de obiective din adincimea teritoriului ( Transilvania, Oltenia,
Banat, Moldova ), in care evolueaza formatii de cite 2-4 avioane inarmate cu
rachete aer-sol sau bombe ( de exemplu misiuni de interdictie aeriana pe caile
de comunicatii, cind coloanele de tancuri parasesc garnizoana si intra intr-un
punct obligat de trecere; pod, tunel, etc ). 

E. traiecte de
cercetare de control a rezultatelor bombardamentului, executate cu avioane de
cercetare ( Mig-31 ), care transmit printr-o linie de date imagini cu ajutorul
carora se planifica pe loc misiunile care se impun. 

6.2. B. Tc sau

B.Mc ale fortelor Rosii dispun de 45 tancuri T-85M sau de 45 MLI & TAB. In
remizele nerezistente la lovituri aeriene, din garnizoanele de incartiruire.
Asadar cu 1-2 rachete purtind munitii SADARM, 1 bucata batalion Rosu e
neutralizat. Acelasi lucru e valabil si in cazul batalioanelor de artilerie, in
special a celor inzestrate cu APR-Larom.

6.3. Rachete
anti-nava Harpoon, Exocet nu exista in inzestrarea fortelor Rosii, doar P-21
Termit. 

 ). 

Nici submarine functionale nu exista. Delfinul zace inutilizabil din 2000 si nu mai poate fi reparat. Oricum,
pentru a realiza surprinderea, gruparea navala Verde nu pleaca incolonata din
Crimeea, face dislocari repetate pe grupuri mici pina li se pierde urma,
stabilind un punct de intilnire si creare a dispozitivului ofensiv la 200 km de
litoralul Rosu. Chiar daca fortele Rosii ar dispune la Deveselu de rachete
antibalistice, ele n-ar folosi la nimic. Carcasa de protectie a ogivei
electrono-optice se detaseaza la 80.000 m si de la aceasta inaltime racheta
devine operationala. Sub aceasta inaltime SM-3 nu poate intercepta nimic, asa
ca Romania si nu SUA va avea obligatia sa dispuna de mijloace de aparare a
bateriilor antiracheta, cu cea mai mare probabilitate de nimicire, impotriva
rachetelor de croaziera si a avioanelor inzestrate cu bombe si rachete
aer-sol. 

.

Baza aeriana
Voronezh face parte acum din Comandamentul strategic Sud care include Forta nr.
4 aeriana ( aviatie, aparare AA si aparare spatiala ), Divizia nr. 30 M. (
flota marii Negre), cea a marii Caspice, ca forte maritime, iar ca forte
terestre Armata nr. 58. Misiunea acestui comandament este ca la razboi sa ocupe
strimtorile Bosfor si Dardanele ( in sud ), sa atinga un aliniament pe culmile
muntilor Alpi ( in vest ) si altul pe culmile Kashmirului indian, in est.

7. Practic, in

primele 30 de minute de la declansarea atacului, fortele aeriene si marina
militara Rosie cele 2 divizii de infanterie Rosii isi pierd capacitatea de
lupta adica mijloacele tehnice capabile de foc si manevra. Aviatia Verde
executind nestingherita procedeul vinatoare de obiective, pina cind nici un
tanc sau MLI nu va mai fi intreg. 7.1. Dupa toate tiparele actuale occidentale
si asiatice, in paralel cu neutralizarea firavei capacitati de aparare a
Rosiilor, are loc si eliminarea fizica a "elitei" societatii Rosii.
Dupa 1945 s-au folosit puscariile si canalul, in Yugoslavia a fost inventata de
americani si a functionat cu succes sintagma de "pagube colaterale"
ale bombardamentelor. Elita Rosiilor post-decembrista sunt oamenii de afaceri (
de la patronii echipelor de fotbal gen Gigi Becali sau Pinalti, pina la
asfaltatori, baietii destepti din energie-gen.rez. SRI D-tru Badescu/Green
Energy, patronii de televiziuni D. Voiculescu & G. Paunescu & S.O.V.
& Sarbu, etc ) si bancherii. Elita romaneasca este suspectata de parvenire
prin insusirea ilegala a parti din avutia nationala, procedeu conceput si
realizat cu sprijinul actualelor servicii de informatii romanesti. Cum
investitia lor este una imobiliara, viloaiele, castelele, parcul de masini,
iahturi si avioane/elicoptere sunt usor de ras de pe fata pamintului, impreuna
cu posesorii lor. Fapt ce da bine pentru o populatie saracita care oricum are
un dinte impotriva ciocoilor.  7.2. Restul e pur si simplu o defilare ( cu
o durata de 4-6 ore de la inceperea ostilitatilor ) pina la Bucuresti. Intrucit
acolo e singura institutie ramasa intacta (cea politica), care poate sa semneze
capitularea in mod oficial.

Si ca sa mai spun ceva.. Doamna Danaila, nevasta generalului Stefan Danaila, este ruda cu Maria Basescu. Mai bine spus sunt verisoare.De asta MApN nu sufla nicio vorba!!  ( Multumesc pentru informatii Domnule Ofiter! )

 Admin · 1402 vizualizari · 3 comentarii
Categorii: Prima categorie
Ian282012

Nostradamus, Voynich si Civilizatia Maya vs NASA


Catrenele lui Nostradamus prezic o ciocnire intre mai multi asteroizi (o
cometa) si pamant, ceea ce Nasa a descoperit de curand. In mod normal cometa
Elenin trebuia sa loveasca pamantul pe data de 16 octombrie 2012 insa aceasta a
fost vazuta trecand pe langa planeta Terra. De la acest lucru trebuie sa ne
asteptam la aliniamentul planetelor si a satelitilor.Nostradamus a prezis Apocalipsa – Ziua Adevarului si Razboiul de 27 de
ani ( 1989 – 2016 ) si suprematia Romaniei la finalul Apocalipsei ( 21
decembrie 2024 ).Civilizatia Maya a prezis Apocalipsa – Sfarsitul Civilizatiei pe data de
21 decembrie 2012. Din punctul acesta de vedere pot spune ca Sfarsitul
Civilzatiei in viziunea lor inseamna moartea a peste 50% din populatia globului
si rasa malsi (islam) o sa fie distrusa (ceea ce doreste Iranul in momentul de
fata) si rasa ariana (anaira – rasa alba) va domni, asta insemnand ca totul
este un razboi rasial, iar avand in vedere faptul ca Israelul s-a auto-profetizat,
asta inseamna ca va fi tras la judecata.Data de 21 decembrie 2012 reprezinta 13.0.0.0.0 in calendarul mayas, in
traducere anul 130.000, de aici ne dam seama ca timpul nu exista si a fost doar
o inventie rational-umana pentru ca fenomentul alternarii zi-noapte sa fie
inteles (fiecare zi reprezinta un an, fiecare ora reprezinta o luna, fiecare
minut reprezinta o saptamana, fiecare secunda reprezinta o zi -> asta fiind
spus de reptilieni).Calendarul mayas incepe cu data de 11 August 3114 i.en (anul 113.114).Civilizatia maya reprezinta civilizatia reptiliana, cu alte cuvinte
civilizatia extraterestra…da! Extraterestrii exista si sunt 3 rase
(reptilienii, malsi si arienii…reptilienii au sfarsit, acum se da batalia
finala intre malsi si arieni).Nasa sustine ca Elenin, cometa, este inofensiva (asta ca sa nu sperie
lumea), insa daca impactul dintre Terra, cometa Elenin si Planeta Nibiru are
loc, atunci 50% din populatie moare fara a fi nevoie de razboi.Cu ocazia asta va vorbesc si despre o profetie crestin-ortodoxa (falsa)
ca sa vedeti cat de mult manipuleaza Biserica.Crestinismul, defapt, isi are
radacinile in contextual profetiilor mesianice. Biserica Mormona a aparut in
urma speculatiilor pe care indienii nord-americani le faceau despre sfarsitul
lumii. Un alt exemplu este dat de William Miller (Baptist convins), care a
anuntat ca in octombrie 1844 Iisus se va intoarce pe pamant. Toti au crezut
profetia in acel moment chiar daca nu s-a adeverit, acesta a constituit baza
unor noi Biserici numite in zilele noastre Biserica Crestin-Ortodoxa, Adventistii
de la Ziua a Saptea sau Martorii lui Iehova. Cu asta pot spune ca invataturile
ortodoxe sunt false, chiar evreii evanghelisti au recunoscut ca au editat
biblia dupa bunul lor plac…asa ca dragii mei, singurul Dumnezeu este Forta
Primordiala adica Forta Naturii si puterea ce zace in interiorul corpului tau. Omule
nu mai fi naiv.Asa spusele razboaie prevestite de Biblie sunt false din punct de vedere
al crestinilor, pentru ca Biblia e o copie a Coranului (cartea musulmanilor
unde e plina de revelatii si profetii)…asa si aici, cei ce au editat si
para-editat biblia s-au inspirit defapt din Coran cu nume si dati schimbate. Desi
razboaiele au fost adevarate, Biblia ramane inca falsa (fiind codata
matematic-asta s-a si demonstrat).Daca va uitati mai bine in aceasta imagine si imaginea urmatoare veti putea observa faptul ca Waffen SS reprezenta Soarele Negru, avand la baza cunostiinte Maya si Zamolxianist'Odiniste. Ca sa nu mai vorbesc si de Manuscrisul Voynich unde apare o imagine asemanatoare.Ultima imagine revine manuscrisului Voynich, la prima vedere pare o simpla imagine cu un simplu desen insa nu va lasati intimidati si nu lasati detaliile sa va scape. Cele trei culori, Rosu-Galben-Albastru--> Steagul Romaniei si vazand ca Romania se afla in centrul "Universului" asta inseamna ca la finalul tuturor razboaielor din World War 3 vor fi castigate de Romania iar Romania v-a transforma intreaga planeta intr-un mare Imperiu (acest lucru e profetizat de Nostradamus, Maya, Vanga, Voynich..si chiar Secretul De La Vatican tine ascuns un lucru asemanator). Admin · 876 vizualizari · 2 comentarii
Categorii: Prima categorie
Ian282012

Strategii de Razboi - A doua Parte


Nato/Otan se dizolva.

Submarinele nucleare ale Israelului se pozitioneaza intr-o incercare de
a imita pe cele ale Americii si cele Rusesti, iar apoi lanseaza un atac impotriva
Chinei cat si a Rusiei, in scopul de a-si indeplini angajamentul israelian de a
distruge si lumea occidentala. China trece la represalii impotriva Americii iar
Rusia cu un atac nuclear limitat, desi are tot ceea ce doreste, China invadeaza
Rusia si sechestreaza tot ceea ce se afla la est de Muntii Ural.

Rusia trece la represalii impotriva unor tinte militare in ceea ce
priveste America Evreiasca si Marea Britanie Evreiasca ( eventual si evreii din
Germania, Austria, Romania, Franta, Spania, Italia, etc…) pentru un atac
nuclear impotriva Israelului. Rusia atacand China ucide 50% din populatie si
totusi Rusia reprezinta cea mai mare forta militara conventionala in existenta.

Aprovizionarea cu petrol se taie ( odata cu blocarea stramtorii Ormuz ),
fara infrastructuri de productie de stanga, cat si fortele militare distruse,
America nu mai are nicio sansa. America utilizeaza ICBM-urile sale nucleare
pentru a contraataca fortele militare opuse, in interiorul Rusiei cat si al
Chinei, provocand o lovitura de “counterstrike” ruseasca.

Toate submarinele nucleare ce au supravietuit, precum si a rachetelor, revin
la “sursa mama” in Rusia respectiv China pentru a se incarca din nou cu arme si
a reveni pe mare. America un mai are nimic…pentru moment. Submarinele
Israelului ancoreaza in America, in cazul in care unele dintre ele sunt
distruse de “multimea nervoasa”.

America, acum isi ia adio de la continent iar “mama minciunilor” isi
incepe sfarsitul, purtand razboaie si in Aztlan si Africa Noua. Guvernul
american isi incearca norocul si fuge in Africa Noua, insa, cei existenti deja
acolo stiu de acest lucru iar acestia vor fi judecati pentru crime de razboi, insa
multi africani vor sfarsi prin a fi impuscati de Noua America.

China ia in subordine Alaska iar apoi se muta in Canada de Vest si
America de Nord-Vest, in cazul in care incepe razboi rece intre guerilele
canadiene si fortele armate chineze.

Statele ramase in viata dupa masacru, din Europa si Rusia, vor semna un
pact de protejare reciproca ( adica 50% din Rusia va proteja Romania si Europa
iar 50% se va declara dusmanul Europei ).

America inceteaza in lupta sa pentru detinerea suprematiei asupra

planetei si lupta doar pentru ea ca sa supravietuiasca. Noua America ia nastere
din cenusa, cu un puternic simt al patrimoniului sau etnic (rasa alba ->
Romania). Noua Ordine Mondiala incearca sa ia atitudine printr-un impas in
EuroRussia, Islam (malsi) si China cea Mare. In cele din urma, Noua America se
alatura EuroRussiei si isi asuma pozitia sa de drept ca un jucator egal in
afacerile mondiale.

America de Sud si Africa revin la razboiurile tribale pe scara larga, iar
genocidul african nu va avea efecte prea mari asupra Americii de Sud /
Suramerica/ Sumerania. Dupa aceste batalii crancene, 40-50% din populatia
planetei este distrusa, cu alte cuvinte, criza economica nu va mai fi, stiu ca
pare devastator ceea ce cititi, insa aceste informatii mi-au fost confirmate (nu
pot spune de catre cine).

A doua parte a razboiului mondial va aparea la orizont curand. Admin · 204 vizualizari · 0 comentarii
Categorii: Prima categorie

1, 2, 3, 4  Pagina urmatoare

 
Libertatea nu se cumpara si nu se vinde. Ea se dobandeste.